İşte bundan kaybediyorsunuz. İnsanları dış görünüşüne göre değil, yüreğinin güzelliğine göre sevmeniz lazım. Dışını beğenmediğinin içini merak etmezsin. Fakat kimseyi çirkin-güzel olarak yargılamamak gerekiyor.
05 Yorumla
Soran1 yılAma var öyle bi ayrım ben söyledim sadece herkes buna bakıyo bakmıyorum diyen yalan söyler
Soran1 yılBebek gibiyimde sizin gibi gebeslete kanıtlama ihtiyacı duymuyorum
Soran1 yılErkeklerin savunucusu mu oldun nerenizle okuyosunuz soruyu anlamadım bu sitede niye böyle diyorum alooo anlıyo musun? Güzel kız çok var ama erkek yok bak altta adam gibi cevap veren bin tane erkek var ne ağladın ya
Yapay Zeka Cevapladı
Ah o ilk izlenimler işte! Bazen doğru kişiyi görmek biraz zaman alabiliyor. Sadece dış görünüşe odaklanmak yerine, iç güzelliklerine bakmayı da denemelisin. Belki de yakışıklılığı farklı bir şekilde görüyorsundur 😉 Herkesin zevkleri farklı, kim bilir senin prensin nerede saklanıyordur? 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılBen yakışıklıyım
00 Yorumla
1 yılyakışıklılıları güzel kızlar kapmışlar
geç kalmışsın gizli14 Yorumla
Soran1 yılKanka erkek arayısında değilim arasam burdan mı ararım sence merak ettim niye böyle güzel kız gördün ama tersini görmedim
- 1 yıl
tamam sen aramıyorsun
ama arayanlar almışlar :)
napalım
Soran1 yılalmıs almamıs umrumda değil ajdkakks hay nerden sordum soruyu ya djjadk
- 1 yıl
ahahaha umurunda olmamış olması bunu değiştirmiyor D:
Gizli Üye(25-29)1 yılYo gayet yakisiklilar da var da ben çirkin yakışıklı ayrimi yapmani algilayamadim insana insan gibi bakmak çok mu zor diş görünüşten mi ibaret hersey o zaman anonim sitede işin ne instagram da dolu fotosu olan yakışıklılarla konuş
416 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBebeğim güzelsen buralarda aramassin zaten dm kutun doludur reelde de rahat bırakmazlar KS de ki yakisikli tek tük kisinin peşine düşmezsin
Cevap sahibi1 yıl@_Berkay zaten bu sitedekiler genelde fb şu bu olmak istiyolar arkadaş bile edinemezsin öyle bozulmuş gelmiş yakışıklı ariyorum bulamıyorum diyo ya
Soran1 yılKonusayım diye mi dedim kanka dhwjdkwk bi yorum genelde çirkinler var burada nedenini merak ettim duyar kasma drama queen herkes buna bakıyo ben söyledim sorun mu oldu
Cevap sahibi1 yılEvet sorun oldu bakmayanlar olarak azınlıktayız bari anonim soru sorulan bi yerde bi dis görünüş muhabbeti olmasın yargilanmasin ya heryerde okulda işte sokakta zorbalamak yetmiyo insanları gelip sosyal medyadan çirkin olduklarini söyleyip ötekilestiriyosunuz yaptığın ne kadar ayıp bu siteyi ergenler de kullaniyo ve ozguvensiz oluyolar sayenizde.
Soran1 yılKimsenin pesine düştüğüm yok zeka geriliği ceken hemcinsim sorumu nerenizle okudunuz ajdjak diyorım ki bu sitede niye böyle güzel kız gördüm ama erkek yok
Soran1 yılArıyorum bulamıyorumu bana göster pick me tamam en hümanist sensin çektin dikkatini çık git simdi
Cevap sahibi1 yılÖzellikle birilerine denk gelmiyosan bakiyosan peşine dusmussundur hadi kolay gelsin bulursun sen belki dıs güzellik vardır ama içe yansimamis yaşında daha küçük belli ki 25 üstü böyle konuşmaz..
Soran1 yılAha bi neslin özgüvenini kırdım ergenler önce cinsel sorulardan sonra dmlere geçmesinler gelecekleri heba olmasın da az özgüven sorunu yaşasınalar bişolmaz ülkeyi sen kurtarmıcan ablam
Soran1 yılYo 26 yasındayım gayette ne dediğimi biliyorum algı problemi yasıyosun sadece. Sorumu saçma yerlere çekiyosun. Bende muhatabıma göre şekil oluyorum senin asıl yaşının küçük oldugunu düşünüp sana göre şekil aldım. Okey?
Cevap sahibi1 yılKimin sorunu nereye çektiği belli diğer cevaplarla ilgilen 26 lık 🙂
Soran1 yılNe diyon asko cirkinleriin sesi lideri ne diyon
Cevap sahibi1 yılGüzel kalbinden öperim canım benim iyi geceler
Soran1 yılSana da canım
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılYakışıklılar zaten kızlarla ortam yapmış, ne işi olacak burada yaw.
11 Yorumla
Soran1 yılOlabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
1 yılHerkesin kendine göre bir güzelliği var Allahın yarattığı na çirkin denmez
24 Yorumla
Soran1 yılDogru
- 1 yıl
Önemli olan kalp güzelliği yüz güzelliği geçici yüzünde yara çıkar yüz güzelliği kaybolur ama kalp güzelliği kaybolmaz
Soran1 yılYa bu dogru ama benim sorma amacım farklıydı yani kızlardan gördüm ama erkek hiç yok niye yani ondan sordum cirkin ya da yakısıklı napim yani
- 1 yıl
Anladım hanımefendi anladım
Sen ne anlarsın
https://www.youtube.com/embed/3iiIpO08WzY01 Yorumla
Soran1 yılKalp güzelliği heralde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet cirkiniz güzelim sen de cirkinsin demek ki foto bile koymaya cesaret edememişsin şimdi salla yok beni tanıyan olmasın falan diye hehehe
03 Yorumla
Soran1 yılikna etmek için foto atmıcam kanka sal beni hehehe
- 1 yıl
Foto istemedim zaten senin egon tavan yapmış hadi iyi geceler
Soran1 yılTavan valla çok sükür babay
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılİnsan evladı öyle deme. Yakışıklılar sanalda takılacak vakti bulamıyor olabilir.
11 Yorumla
Soran1 yılOlabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBence yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsun 🤔
04 Yorumla
Soran1 yılNerde ne arıyorum ve nerde ne aramalıyım?
- 1 yıl
Arayan aradığını nerede bulacağını gayet bilir bence 🤔
Soran1 yılbir sey aramadıgım için sormustum sayın filozof
- 1 yıl
Bende boş boş cevap yazıyorum malum branşım öyle:))
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin çirkin güzel yakışıklı kriterlerin farklı demekki.. çıtayı yüksek tutuyorsun.
00 Yorumla
1 yılKendinizi gösterecek kadar yüzünüz yok bide bize çirkin diyorsun ayıp Bi yaptığın
00 YorumlaYakışıklı olsak burada ne işimiz olurdu be anacım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYakışıklı adamın burada ne işi var be bacım buradakiler abazan ya da yüz bulamadığı için kadin dusmani olmuş tipler
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen aslında fena değilimdir de burada kafa dağıtıyorum bazen. Üstelik buradan ilişki aramıyorum. Diğer oğlanlar da öyledir muhtemelen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Çirkin değiller. Siz en mükemmelini arıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYakışıklı ne gezsin olm buralarda dışarıda yakisikliyi kapmış oluyor kızlar zaten
00 YorumlaGüzlellerin de burada pek işi olmuyor gizli çirkin
17 Yorumla
Soran1 yılJqkkekskekw he kanka aynen
Soran1 yılÇevrem begenir böyle bi soru sormadım sitenin genelinden bahsettim kızlarda güzel var erkekte niye yok diye diyorum
Soran1 yılo zaman bende gidiyom olmasın da zaten akıllı kimse de yok gibi
Soran1 yılVay be ne yaptım böyle neyse gidip uyuyayım çokta önemli değil 🥲😂
Yakışıklılikta bir ise yaramiyor emin ol sizde bu ego varken
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Yakışıklı varya bi iki tane
11 Yorumla
Soran1 yılFake kesin onlarda
1 yılBen yakışıklıyım ama daha çok tatlıyım
02 Yorumla
Soran1 yılBilemedim
- 1 yıl
Öyle işte
verin ilgisini g. erizekalının
01 Yorumla
Soran1 yılAy çok ihtiyacım vardı sdkkld
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yakışıklıyım diye sorularda mı gezineyim...
04 Yorumla
Soran1 yılGezin kanka merak ediyorum niye burada yok diye
Soran1 yılHeh bunu sordum he işte demek ki erkekler bu amaçla kullanıyo kızları gördüm güzel ama erkeğe denk gelmedim ay agladılar agladılar duyar kastılar eig seçcem kanka seni
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sen güzel misin
01 Yorumla
Soran1 yılHeeee güzelim jekdkdla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOlur öyle ara denk gelirsin
02 Yorumla
Soran1 yılYok aradığımdan degil ilgimi çekti
- 1 yıl
Anladım denk gelmistir
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yakışıklı olsa ne olacak?
06 Yorumla
Soran1 yılBir şey olmayacak merak ettim olmama nedenini kızlar soruyora özel bi durum gibi geldi
Soran1 yılDogru olabilir kızlarda var güzeller ama erkekte görmedim merak ettim
Soran1 yılDogrudur olabilir sadece soru amaçlı kullanıyolar demek
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Güzellik yarışmasında mıyız?
01 Yorumla
Soran1 yılYoo
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSen nasjlsin acaba mk
06 Yorumla
Soran1 yılGüzel olmasam sjskdk özürlü müyüm bunu sorayım hepsinin nasıl zoruna gitti aq ya tamam kesin aglamayın
Soran1 yıl@İtsK3zQ konusma seytan
Soran1 yıl@İtsK3zQ 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÇirkin oldukları için burada
01 Yorumla
Soran1 yılOlabilir bunu soruyorum yani herkes aglamış kendilerine çirkin dedik diye de benim sorum buydu sitenin mi özelliği yani
1 yılNerden anladın çirkin olduğunu
03 Yorumla
Soran1 yılProfilleri var ya cogunun
- 1 yıl
Sen doğru adama denk gelmemişsin 😎😉
Soran1 yılOlabilir o da ihtimal
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kaderimiz böyle naapalim.
04 Yorumla
Soran1 yılBöyle diyince de üzüldüm
Soran1 yılBen o amaçla sormadım ama sitede niye böyle anlamında sordum güzel kız var ama tersini görmedim
1 yılYakışıklıları fenomenler olarak kaptık hjk
10 Yorumla
1 yılben de gelemedim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılGeldim bebeğim sakin sjsjks
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Napalım kaderimiz böyle :D :D :D
07 Yorumla
Soran1 yılYa hayır niye çirkin demiyorum o öyle zaten sitede niye böyle onu sey yaptım
Soran1 yılNiye bu kadar agladınız hepiniz ben arabamı çarptım diye kaydoldum siteye napcam gibisinden bilgim yok diye sonra sardı gerçek bi hayatım var burdaki işsizler gibi bir arayışta değilim dikkatimi çekti güzel kız var ama erkek yok neden acaba dedim bana mı denk gelmedi acaba dedim ya hani herkese denk gelsem sormam bunu zeka küpüm
Soran1 yılRubric
Soran1 yılEyvallah
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sen yakışıklı görmemişsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılKendine güvenin olsaydı resmin olurdu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kızlar çirkin nasılsa diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. lanet olsun böyle kadere
00 YorumlaKendini atda gorelim minakoduum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Ben yakışıklıyım
00 YorumlaAyıp ☹️
Gereksiz ve saçma gelendirmem00 YorumlaYakışıklıyım gayet, senin beğenmen önemli değil
00 Yorumla
1 yılSana göre çirkin bakış açın o
01 Yorumla
Soran1 yılÇok çirkin bakarım
Gizli Üye(25-29)1 yılSen cirkin oldugun icin olabilir mi
03 Yorumla
Soran1 yılZoruna gitmiş birilerinin degilim ama öyle bil
Cevap sahibi1 yılUstume alinmadim. Senle yanyana gelsek ezik kalicana eminim. Hadi caaavv
Soran1 yılGazggfDgzg cav canım cav ysstsydh
Gizli Üye(30-35)1 yılBende aynısını kızlr için düşünüyordum
04 Yorumla
Soran1 yılBen güzel kız gördüm ya
Cevap sahibi1 yılBelki de bana denk gelmedi
Soran1 yılOlabilir bu site de anonimlikten dolayı mı acaba bu durum böyle
Cevap sahibi1 yılBilmem olabilir
Gizli Üye(30-35)1 yılNezaket sahibi kaliteli erkekler de var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılBana denk gelmemişsin 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBize sorma Allah'a sor bizi o yarattı
00 YorumlaBen de denk gelmedim
18 Yorumla
Soran1 yılDimi ay ağlıyorlar yorumlarda sordugum niye yani böyle bi site mi güzel kız gördüm ama yakısıklı erkek görmedim
Soran1 yılHeh ay lincliyolar beni bi de ben bu amaçla da sormamıştım da dikkatimi çekti ama sinirlendim zorbaladım valla
Soran1 yılOha cidden mi ajska heee bak ikinciyi düşünememiştim
Soran1 yılYeni bir bilgi tesekkürler 🤦🏼♀️😂
Haykırdım sjeuehshhd
11 Yorumla
Soran1 yılDogru degil mi dkskdsk
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben nasilim
03 Yorumla
Soran1 yılKalbin güzeldir diye düşünüyorum
Soran1 yılZorlama kanka orta diyim
Sorma ya
01 Yorumla
Soran1 yılDimi ya
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılVardır yakışıklı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılsana yok yakışıklı
00 Yorumla
1 yılBen nasılım acaba
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nasibin yok
00 YorumlaNasipte yokmuş diyelim
00 Yorumla
1 yılGelmemişsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. etiket pls
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYakışıklısının burada ne işi olur
09 Yorumla
Soran1 yılİşte niye mesela bu sitenin amacı mı o
Cevap sahibi1 yılBen yakışıklıyım ama gizliyim
Soran1 yılE mesela niye gizli bunu merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılBilmem gizli istediğin yorumu istediğini yapabilirsin daha rahatsın
Soran1 yılHeh işte anlamaya çalıştıgım buydu bu site kendini göstermek değil de daha çok sorularına cevap alabilmek amaçlı kullanılıyor o zaman
Cevap sahibi1 yılAynen öyle
Cevap sahibi1 yılEğer istersen tanışabiliriz
Soran1 yılYok tesekkürler o amaçla kullanmıyorum arabamı çarptım onu sormak için açmıştım ajjxsk bi sey sorayım dedim lincimi yedim ortamı terk edicem simdi
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin canım
- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne