Evlilikte aileler arası maddi farklılık sıkıntı olur mu? Kızın durumu iyi oğlanin kötü olsa evlilikte sevgililikte problem yaşanır mi?
Kariyer olarak yakınız ama aileler baya uçurum...
Kariyer olarak yakınız ama aileler baya uçurum...
Yaşanır. Erkekler kompleks yapıyorlar bu konuda. Eşlerini de kendi seviyelerine çekmeye çalışıyolar. Kıskançlık bahanesiyle çalıştırmıyolar falan.. Ne biliyim ben gözlemlediğimi söylüyorum..
Yok maas olarak o benden fazla belki ama aileler çok farklı
Kesinlikle olur. İki kişi birbirini ne kadar severse sevsin aileler hep konuşur çocuklarının her zaman daha iyilerine layık olduğunu düşünür hem manevi hem görünüş hem statü hemde maddiyat
Zengin olan taraf kibirli davranmazsa, fakir olan taraf da zengin olan tarafı sömürmeye kalkmazsa, sorun olmaz..
Aynı sıkıntı bende de var merakla takip ediyorum başlığı.
Sizin ki nasıl? Yani bizim maaşlar yakın ama ailelerde uçurum var
Bizimde maaşlar yakın ama kendisi öğretmen ve ailesi müthiş zengin. Ben özel sektörde çalışıyorum ailem de pek varlıklı değil. Bu konuyu özellikle geçen sene çok kafama takmistim ama bu başlığı görünce tekrar düşünmeye başladım.
Müthiş zenginlikten kastin
Burda çok fazla detay yazmak istemiyorum ama 400 ev onlarca dükkanları var babasının bu başlığı görmem çok kötü oldu ya allah yardımcımız olsun kardeşim
Cevap
10Cevap
Bu durumu yaşayan bir yakınım var. Almanya da yaşamış gezmediği görmediği yer kalmamış bir insan. Birine aşık oluyo ve evleri o kadar eskiydi ki tavan ahşap ve sürekli pislik dökülüyor vs o kadar kötü. Ikisi birlik olup çalıştılar çabaladılar ne birbirlerine sevgilerini kaybettiler ne de mutsuz oldular. Çok güzel bir ev aldılar maddi durilumları da şu an iyi. Boşuna dememişler iki gönül bir olunca samanlık seyran olur diye. Tabi bunun için iki tarafta da anlayış olmalı çaba olmalı
Kızın durumu iyiyse ve evin tek kızıysa değmeyin keyfe. Ne var ne yok yok yıkacaksın kayınbabaya. !.
ayy çok büyük sorun ya aileler laf sokar birbirlerine falan
İşte zenginler fakirlere evlensin herkes zengin olsun durum esitlensin😂😂😂
Ben yaşadım ama benim sevgilim cinsti. Yami erkek kompleks haline getirirse çok ciddi bir sorun
sevdikten sonra sorun etmezsiniz zaten ve erkegi eziklememesi gerek kizin durumu iyiyse
Davul bile dengi dengine ailelerin kabul edeceği bir durum değil bence
Olur. Ozellikle erkeğin durumu dahakötü ise kendini kötü hisseder
Erkegin durumu her zaman daha iyi olmalı. Aksi durumda sorun çıkar.
Aile yapılarıyla alakalı, zengin taraf aşağılayıcı yapıdaysa sıkıntı olur
bence yaşanır hele oğlan fakirse
karakter meselesi bence.
yapacak bir şey yok. İnsanlık denen bir şey var.
kızın babasının evinde oturulmiyacaksa sıkıntı yok
Bence olmamalı. Ailelere ne ki?
Evet, olur.
olabilir
Olmaz
Mutlaka yasanir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar