+1 yılŞimdi bak, her şey boy değilmiş demek ki. Adamın boyu iyi, ama tipsizim diyor. 1.62 olsun benim gibi, ama sempatik tatlı olsun. Benim de sevgilim olmadı hiç gerçi. :D Ama boy her şey değil yani. Yakışıklıysa boyu kısa olsa da oluyor yani. :D Niye tipsiz olduğunu düşünüyorsun bir de? Tipini değil, kalbini sevecek senin birisi. Ayrıca, bakımsızsındır. Kendine bakarsan, spor yaparsan emin ol kendini beğenirsin. Birinden hoşlanıyorsan ona söyle. Reddedilirsen, sıkıntı yok. İlla kabul edecek değil ya. Üzülme hemen.
06 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir dünya yok dostum. Bakımsızım tamam. Ama moralimi düzeltmeye çalışmayın zaten düzgün bozmaya çalışıyorum. Çirkin erkeğe eşşek bile hak değildir. Sen çirkin tipsiz bir kızı nasıl reddedersin?
- +1 yıl
Reddetmem. Ben şuna göre reddederim. Konuşuruz yani, bakalım hareketleri tavırları nasıl. Etkilenebilecek miyim ondan. Hiç fırsat vermeden, tipin kötü hayır olmaz denmez ki. Belki çok sevecektim onu, ne kaçırdığımı asla da anlayamam. Denemekten zarar gelmez. He, egolu güzel kızlara teklif etme. Onlar playboy erkekler gibidir. Çok şey giyinen kızlar var İnstagram'da, o tür kızlar çok yakışıklı tip arar. Sen normal kızlara bir teklif et derim. Hanım hanımcık olsunlar. Kapalı bir kız da olabilir. Bak onlar dinine düşkün, reddetmez de seni bir dener...
- +1 yıl
İnsana benzemiyorum. Ben reddedileceğimi biliyorum zaten de nasıl reddedilirim onu düşünüyorum. Çok kötü bişekildeyse teklif etmeyecem hiç. Ama yazdığın şeylere bakılırsa hiç teklif etmemem en doğrusu.
- +1 yıl
her şey boy değil demişsin de 162 olup çirkin olmak 187 olup çirkin olmaktan kat kat daha kötü bence kardeş
- +1 yıl
@LordOfTheKINGS Adam çirkin değil ki?
- +1 yıl
Aynen. Yakışıklı da demeyelim de, komiğim. Konuşmam iyidir, şenlendiririm ortamı. Boyuma bakmazlar böylelikle. :D
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. kanka antalyada yaşıyormuşun; rus, ukraynalı manita d mı bulamadın kendine?
01 Yorumla- +1 yıl
Ezik ve çirkin insanlar kendine sevgili bulamaz
+1 yılTiple alakası yok ki gönül işlerinin. Kendini kültürel anlamda, sosyal anlamda geliştirirsen, her konuda söyleyecek şeylerin olursa çoğu kıza bu tip erkeklerin tiple alakasız olarak çok çekici geldiğini söyleyebilirim.
Ve karizmatik olmayı deneyebilirsin. Rol model olarak sevdiğin birini seç kendine, yerine göre ağır davran cool ol mesela.010 Yorumla- +1 yıl
Valla dediklerinin hepsini yaptım ama kimse gelip teklif etmedi. Kimse de sevmedi beni. Bu tiple karizmatik olmam mümkün değil. Sosyal çevrem çok geniş okulda tanımayan yok. Sürekli dans geceleri düzenliyorum sürekli rafting paraşüt dalış kayak paint ball günleri düzenliyorum sürekli şehirdışına geziler düzenliyorum sosyal ortamım çok geniş.
- +1 yıl
Ama tip olmadığı için kimseye teklif etmedim. Reddedileceğimi bildiğim için. Beni boşver. Sen sana benim kadar çirkin tipsiz eşşeğe benzeyen biri teklif etse nasıl reddedersin?
- +1 yıl
Kızlar teklif etmez çoğu zaman, nedense onlar bekler kardeşim. Twilight'taki Edward'a benziyorsun ayrıca, çirkin falan değilsin. Bu kadar aktif biri olman süper bişey. Senin kendine güvenmen lazım, sen bunlara rağmen böyle moralini bozarsan diğer erkekler ne yapsın.
Merak ettim özgüvenini kaybetmene neden olan birşey mi oldu? - +1 yıl
Neye güveneceğimi bilmiyorum. Abim ve arkadaşlarım çirkinsin diyor. Ondan özgüvenimi kaybetmiş olabilirim
- +1 yıl
Bence onların moralini bozmasına izin vermemen lazım. Ayrıca, benim gördüğüm kadarıyla erkekler çoğu zaman birbirine kötü şeyler söyleyerek iltifat ediyor. Takılmaman gerek. Ve ünlülerden bazıları dahil olmak üzere farkettiysen özgüveni yüksek erkekler çirkin bile olsa kızları bir şekilde etkiliyor. Ben dünyanın en yakışıklı erkeğiyim pozunda takıl bir süre, kızların sana bakışı bile değişecek eminim :))
- +1 yıl
Dediğini 1 sene denedim hoşlandığım bir kız vardı o kız gitti cihana teklif etti cihan da kızla bikaç gece yattıktan sonra ayrıldı başka kızla devam etti. Bu işlerde aynen dediğiniz gibi kişilik çok önemli. Kişiliğimiz tek eşli olmayınca etkili oluyor.
- +1 yıl
Kızların serseri erkek tercihinden dolayı gitmiştir Cihan'a. Cihan da az değilmiş yani.. 🙄 Benim eşim de 1.87 boyunda ve uzun boy gayet dikkat çekici bir unsur. Kıymetini bil :D kız kankan falan var mı? Etrafında kız olan tipler de ilgi görür, rekabetten dolayı mıdır bilmem. Üniversite ve yüksek lisans boyunca yanyana olduğum erkek kankalarıma hiç ilişkileri olmamasına rağmen teklifler gelmeye başlamıştı 😅 birer birer kayboldular tabi sonra
- +1 yıl
Var 200 300 tane kız kankam
- +1 yıl
Süper işte onlarla takıl daha çok dikkat çekersin :)
- +1 yıl
3 yıldır onlarla takılıyorum zaten ama bişey olduğu yok kimsenin gelip teklif ettiği falan yok
2 sene önce bana da tipsız biri teklif etmıstı ama cok da tıpsız degıldı hıç sevmıyodum teklıfını kbl etmemıstım ama o benı cok sevıyrdu bende dayanamadım 1 kere bulustum bununla sonra sevmeye başladım hatta 2 sene çıktık 3-4 gun öncede ayrıldık ve onu hala sevıyrm ama benı ıstemıyr :(((((
07 Yorumla- +1 yıl
Tipsiz erkekleri sevmemelisiniz.
- +1 yıl
Çirkin erkeğin kimseyi istememek gibi bir hakkı yoktur. Ama şunu demek istemiş olabilir. " sen benden daha yakışıklı birini hak ediyorsun "
- +1 yıl
Beni istemedi dedin
- +1 yıl
Tipsiz değildir o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yıltipsiz erkekler dan diye gidip teklif etmemeli ne kadar kabul etmesekte çoğu kız direk tipe bakıyor o yüzden beğendiğin kızlara arkadaşca yaklaş senin iyi biri olduğunu anlasınlar ve karakterin tipinin önüne geçsin sonra teklif et kabul edilme ihtimalin yüzde elli artar bence
07 Yorumla- +1 yıl
-50 den 0 olur diyon he. Ben kimseye teklif etmedim ama karakterim tipimden daha çirkin. Karakterimi geri planda bıraksam daha iyi olmaz mı
- +1 yıl
sen öl o zaman be kardeş :D ben mesela ilk başta tipe balarım ama tanımadığım insanlar için geçerli eğer tanıyorsam ve düzgün biriyse tipini umursamam ama senin karakterde çirkinse üzgünüm yapacak bir şey yok :/
- +1 yıl
Ölücem zaten de ne zaman bilemem.
- +1 yıl
Tanımadığın birinin tipine bakarsın. Tanıdığın olunca niye değişiyor? Tanımadıklarını önce tanı sonra yargıla o zaman? Kimse birbirini kandırmasın. Her kız yanındaki kişinin yakışıklı olmasını ister. Yakışıklıysa kabul eder değilse kabul etmez. Çirkin bir erkeği kabul eden kız rezil kızdır kızların yüz karasıdır. O kadar yakışıklı adam varken gelip çirkin birini seven canım kızlardan nefret ediyorum. Seni çok seviyorum diyeceğim kız beni kabul ederse anında tiksinirim. Sen sala. k mısın o kadar yakışıklı erkek var beni mi buldun canım derim.
- +1 yıl
Canım kızlardan değil geri. ze. kalı kızlardan olacak
- +1 yıl
psikolojik destek al bence
- +1 yıl
Psikoloğa gittim dedim ben galiba çirkinlik psikolojisine girdim baktı bana biraz. Dedi ki korkma öyle bir psikolojiye falan girmemişsin sen gerçekten çirkinsin merak edilecek bişey yok dedi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılkime göre tipsiz neye göre tipsiz? benim ilk aşkım, hayatımda hiç kimseyi böyle sevmedim dediğim erkeği bir çok arkadaşım yakışıklı bulmuyordu ki benim için bunun bir önemi yoktu. Dış görünüşün güzelliği/yakışıklılığı herkese göre farklıdır bence önemli olan senin karşı tarafa hissettirdiğin duygulardır.
02 Yorumla- +1 yıl
Sana hiçbişey hissettiremeyen ve tipsiz bir erkeği nasıl reddedersin?
Cevap sahibi+1 yıldirekt hayır derim
+1 yılBişey dicem doğada şöyle düzen var çirkin kız + yakışıklı erkek ya da çirkin erkek + güzel kız :DD bunu düşün
01 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle bir düzen görmedim. Güzel kız + yakışıklı erkek, çirkin kız + yakışıklı erkek
+1 yılArkadaşım olarak görüyorum veya ilişki düşünmüyorum derdim beğenmediysem.
01 Yorumla- +1 yıl
İyi seçim. Size ricam bir erkek çirkinse hiçbir zaman cevap dahi vermeyin
Biraz yorumlarınızı okudumda ben sen bir ruh hastasısın
08 Yorumla- +1 yıl
Ruh hastası olmak işte böyle bişey
Ee hadi söyle bişey? - +1 yıl
Kabul etmezsen bişey yapar korkusu yok mu hiç? Çıkarıp bıçağı doğrasa?
- +1 yıl
De mi? Bence de hayatını bir çirkinle mahvetmek salaklık olur
- +1 yıl
Çirkin insanların huyu da çirkin oluyor de mi. Ne varsa yakışıklılarda var
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çok da tipsiz değilsin be hacı Arya Stark'a benziyorsun
026 Yorumla- +1 yıl
Tipsiz olup olmadığımı sormadım. Tipsiz olduğumun farkındayım zaten. Sen sana teklif eden benim kadar tipsiz birini nasıl reddedersin
- +1 yıl
Ohoo, adam kendinden nefret ediyor. İddia ediyor, hâlâ tipsizim diyor. Başkalarının görüşlerine bak sen. Kendini sevmeyi dene. Tipsiz olamaz kimse. Adam gibi baksın kendisine, herkes güzel veya yakışıklıdır.
- +1 yıl
@Bugraaltas yalan değil kardeşim tipsizim. Niye sevgilim olmadı? Çünkü çirkinim
- +1 yıl
İyi de, benim de hiç olmadı. Evden çıkmadığım için. Sosyal değilim. Okul yok, iş yok. O yüzden sevgiliyi nasıl bulacağım? Atılmam lazım. Girişken, konuşkan olmalısın ortamlarda.
- +1 yıl
@Bugraaltas bak okulda dans geceleri düzenliyorum sürekli şehirdışına geziler düzenliyorum rafting paraşüt dalış kayak paint ball günleri düzenliyorum. Okulda grup toplantıları yapıyorum okulda tanımayan yok. Sosyallik değil sıkıntı. Sıkıntı ne biliyon mu ÇİRKİNLİK
- +1 yıl
Eee aga ne yapalım? Estetik yaptır o zaman. :D Başka yolu yok yani. Ölmek mi istiyon? Böyle yaşayacaksın mecburen. :D
- +1 yıl
@Bugraaltas estetik olmak allahın verdiğine şükretmemektir. Ben şükrediyorum çok şükür çirkinim ama olsun. Yalnız geldik yalnız ölecez
- +1 yıl
olm baya sosyalmişsin de ben seni asosyal zannediyordum ha. o zaman dediğin gibi tiple alakalı yüzde yüz kardeş üzgünüm durumun böyle olduğunu bilmiyordum ayrıca cihanın da ya kıskandım kızlar teklif ettiğine göre baya yakışıklı olsa gerek
- +1 yıl
@simirnas yangına körükle gitme sen de yinge dur adamın psikoljisinin daha da içine edeceksiniz.
- +1 yıl
@simirnas fakat bencilce davranıyorsunuz banane diyerek. çocuğu intihara kadar sürükleyebilir senin gibi insanlar ve bunun sorumlusu siz olursunuz
- +1 yıl
@simirnas bu çocuk hakkındaki hükümleriniz doğru kendisine saygı duymayan eziğin teki olabilir evet.
ama zihniyetiniz çok yanlış babamın oğlu değil ki bencilce davranmayım da ne demek Allah kimseyi sizin gibi kötü kalpli insanların eline düşürmesin. Amin - +1 yıl
@simirnas kendiniz bilirsiniz
- +1 yıl
@simirnas Kendime saygım var canım niye olmasın. Ama ezik olduğum doğru
- +1 yıl
@simirnas eziğim ve tipsizim tipsiz olmadığımı iddia edemezsin
- +1 yıl
hocam ailen sana kız bulsa mesela kız da seni beğense onunla da evlenmezmisin yalnız ölmekte kararlımısın
- +1 yıl
@simirnas regl döneminde misiniz?
- +1 yıl
@simirnas bacım çocuğusun
- +1 yıl
@simirnas bacım çocuğu değil orrrospu çocuğusun hem de bayrak sallayanı
- +1 yıl
@simirnas cibileyitini sikttiğimin kahpesine bak annemi ne karıştıyorsun lann itin tohumu
- +1 yıl
@simirnas majezik iyi gelir dene
- +1 yıl
@simirnas kardeş niye diyon o zaman tipsiz değilsin eziksin diye. Hem tipsiz hem eziksin desene
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle dusunme her sey tip degil.
Eski sevgilim cok tipsizdi baslarda o yuzden hic hoslanmamistim ama tanidikca zekasini fark ettim o kadar zeki ki anlatamam ayrica agzi cok guzel laf yapiyo ve cok espirili. Benden sonra bir suru kizla cikti03 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklıysa yapar. Benim ağzım da iyi laf yapıyor. Ama zekadan kaybediyorum. Gerizekalıyım diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılHayir cok tipsizdi
- +1 yıl
O kadar yakışıklı adam varken gidip çirkinle çıktılar öyle mi?
Ooo sen ölmüşsüm gömenin yok
Bu kadar karamsarlık ne😂03 Yorumla- +1 yıl
Karamsarlık değil gerçekçilik. Benim gibi tipsiz at hırsızına benzeyen birini nasıl reddedersin?
- +1 yıl
@simirnas ezik olduğumu nerden bildin? Derse?
+1 yılKanki var asılan da yüz vermiyorum yüz versek skcek bizi nerdeyse
02 Yorumla- +1 yıl
Verme kanka valla.
- +1 yıl
Vermem zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhoo kendine güven biraz. Böyle olmaz, baştan kaybediyorsun yani.. Önce bu fikir yapısından kurtul bir de öyle dene bakalım
01 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç denemedim ki kaybedeyim. Aslında kaybetmemek için denemedim. Ayrıca kendime güvenmem ben. Güvenilecek bir tip yok
+1 yılçirkin falan değilsin kendine çok önyargılısın
01 Yorumla- +1 yıl
Önyargı değil 23 yılda yaptığım gözlemler bunlar. Sen nasıl reddedersin çirkin tipsiz afrika dere kurbağasına benzeyen birini?
+1 yılKibarca tabiki en fazla. Korkma yemeyiz :D
03 Yorumla- +1 yıl
Bilemiyorum herkesin içinde rezil eden de var. bir teklif ettin reddetti onurun gururun özgüvenin kırıldı yetmedi bir de kız arkadaşlarının içinde sen bana teklif eden gerizeka. lı değil misin? Der. İyice rezil oluyorsun
- +1 yıl
Onu diyeb kız kendi gerizekalıdır zten niye eziliyosun bırak rezil et öyle bişey olursa kimse sana gülmez korkma ama ilk tanıştığın birine de teklif edilmez
- +1 yıl
Ben kimseye teklif etmedim ama gayet de gülüyorlar çocuk kendine jilet atmaya başlamıştı perişan oldu hayatı
+1 yılAllahin yarattigi her kul guzeldir be kardesim.
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman beni Allah yaratmamış. Çünkü çirkinim
- +1 yıl
Tövbe haşa...
- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılkimse tanışmadan teklif etmez
03 Yorumla- +1 yıl
Tanıdın çok iyi bir insan. Geldi sana teklif etti. Nasıl reddedersin?
- +1 yıl
sevgili istemediğimi açıklardım
- +1 yıl
En güzeli
+1 yılAşırı tipsiz olsa da reddetmem.
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam
+1 yılyol al derim
22 Yorumla- +1 yıl
Helalll
Ne kadar karamsarsın 😕
05 Yorumla- +1 yıl
Karamsarlık değil de gerçekçilik diyelim ona. Benim bir arkadaşım var Cihan diye. 60 dan fazla sevgilisi oldu. Çok yakışıklı kızlar teklif ediyor ona. Ceyhun diye bir arkadaşım var o da çirkin mesela 100 kıza teklif etti 96 sı reddetti 4 tanesi cevap bile vermedi. Ben kimseye teklif bile etmedim. Bu aradaki fark neden oluyor? tipten oluyor. Çirkin erkeklere hiçbir kız bakmıyor.
- +1 yıl
Ya böyle zaten. Kendimi inandırmadım. Etrafımdaki bütün yakışıklı arkadaşlarımın sevgilisi olmuş veya var hiçbiri boş değil. Aynı şekilde etrafımdaki çirkin arkadaşlarımın hiçbirinin 1 tane bile kız arkadaşı olmamış. Bak sevgili demiyorum kız arkadaşı dahi olmamış.
- +1 yıl
Cihana kızlar teklif ediyor. Ceyhunu kabul eden yok. Ben kimseye teklif etmedim. Aradaki fark ne? TİP
+1 yılArkadaş kalalım. derim.
00 Yorumlakişilik denen bir şey var hani ya
08 Yorumla- +1 yıl
Kişilik var tabi. Yakışıklı birinin kişiliği daha güzel de mi?
- +1 yıl
Kişilik bende yok kabul. Ben zaten kimseye teklif etmedim. Şimdi bir yanda Ceyhun var bir yanda cihan. Cihan yakışıklı çocuk 60 sevgilisi olmuş. Kızlar cihana teklif ediyor. Ceyhun çirkin 100 kıza teklif etti 96 sı reddetti 4 tanesi cevap bile vermedi. Sen olsan cihan da Ceyhun da sana teklif etse hangisini kabul edersin? Tabi ki Cihanı kabul edersin. Çünkü bu işler sadece ve sadece tiple alakalıdır
- +1 yıl
Ne oldu verdiğim örnekten mi rahatsız oldun? Cihanı merak ettiysen vereyim numarasını ayarlasın seni de.
- +1 yıl
Ben harbi ayartutmaz olmuşum ya
- +1 yıl
Kız it diyor ben mutlu oluyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen feministim diyerek terk ederim
09 Yorumla- +1 yıl
ne alakası var feminizmle?
Cevap sahibi+1 yıl@blueicecream erkekleri sevmiyorum şimdi kadın erkek eşitliğinden üst benimkisi
- +1 yıl
erkek düşmanlığı oluyor seninki o zaman
- +1 yıl
@blueicecream yakışıklı erkeklere düşman olmayın kızlar. Benim gibi çirkinse öldürebilirsiniz.
- +1 yıl
@hacicavcav ben birini sırf insan olduğu için sevebilirim. hümanistlikte böyle bir şey
Cevap sahibi+1 yıl@blueicecream abi reddetmenin en kısa ve acısız yolu bu başka ne diyebiliriz ki reddetmek için senden elektirik alamadım mı demeliyim
- +1 yıl
@blueicecream sırf insan olduğu için değil. Sırf yakışıklı olduğu için sevebilirsin. Yakışıklı olmayanı sevmezler çok gördüm çevremde yakışıklı olanın 5 tane sevgilisi oluyor aynı anda idare ediyor. Bizim hiçbir zaman bir tane bile olmaz. Niye biz insan değil miyiz? Tabi ki değiliz çirkin erkekler insan değildir
- +1 yıl
ne istersen de sadece feminizm = erkek düşmanlığı gibi gösterilmesinden bıktım
- +1 yıl
@blueicecream feminizm çirkin erkek düşmanlığıdır.
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Boyun yeter kardeşim.
01 Yorumla- +1 yıl
Allah boy vermiş gerisini koyuvermiş derler ya aynı o şekil devede de boy var.
+1 yılİstemediğimi söylerim net olarak.
01 Yorumla- +1 yıl
Nedenini sorarsa?
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılYık vınım sııl bın ılmıyıyım
05 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
yok canım sağol ben almayayım demiş arkadaş özürlüce
- +1 yıl
@LordOfTheKINGS sen özürlüceyi nerden biliyon kanka
- +1 yıl
almacayı bilmek için alman olmak gerekmez kanka
- +1 yıl
veya engellelirle anlaşmak için engelli olmak. çaktın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGülümserim ve hayır derim.
00 Yorumla
+1 yılÜzgünüm olmaz derim sadece açıklama yapmam
00 YorumlaLa olum biraz ozguvenli olun sjdjs
03 Yorumla- +1 yıl
Özgüven yakışıklı olanlarda olur bizim gibi tipsizlerde değil. Sen yakışıklı adamsın beni anlamazsın
- +1 yıl
Estğ. adamım ne çirkin adamlar var ozguveni allahu ekber dağlarında ne bicim kızlarla çıkıyolar senin onlardan ne eksiğin var hepimiz insanız sonucta ha soyle bisey var değerli gorduğun biri seni sırf tipin için reddediyosa onu s. et zaten demek ki yeteri kadar değerli değilmiş dunyada mılyon tane kız var baskalarına teklif edersin sonucta kimse insan hayatta tecrube edinerek bir yerlere gelir bu reddedilişlerden ders çıkararak ilerde ne demek istediğimi anlıcaksın Şu an ben tipsizim kelimesini aklından çıkar çık dısarı bir kaç insana merhaba de tanısma girisiminde bulun yap biseyler adamım hayat boyle geçmez sonucta
- +1 yıl
Cevap vermiyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ruh haatasısın
16 Yorumla- +1 yıl
Ruh hastası olmak işte böyle bişey
Ee hadi söyle bişey?
Cevap sahibi+1 yılRuh hastasısın
- +1 yıl
Ruh hastasıyım evet. Aynı zamanda çirkinim. Söyler misin çok çirkin biri sana teklif etse nasıl reddedersin?
Cevap sahibi+1 yılÇok yakışıkı biri de çıkma teklifi etse hayur derim. Sen ruh hastasısın
- +1 yıl
Aynen ruh hastasıyım. Çok yakışıklı birinin reddedildiğini hiç görmedim be
Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Ölü taklidi yaparım
00 Yorumla
+1 yılCirkin severim
03 Yorumla- +1 yıl
Midesiz misin? Çirkin sevemezsin. Bir erkek yakışıklı değilse hiçbir boka yaramaz
- +1 yıl
Neye gore?
- +1 yıl
Bana göre.
Kibarca reddederim.
00 YorumlaDene sansını
09 Yorumla- +1 yıl
Olmayan şeyin neyini deniyim kardeşim. Tipsiz erkeğe hiçbir kız bakmaz bakmaaaaazzzz. Yakışıklı değilsen sen de hiç deneme
- +1 yıl
Denedin reddetti, sınıfta okulda işyerinde nerdeyseniz. Sürekli bu bana teklif edecek kadar mall kendini ne sanıyorsa benim ona bakacağımı düşünmüş. Dediğini düşün. Öyle kızlar var ki bize sınıfta 2 saat kendine teklif eden çirkin çocuğu anlatıyordu. Köylü diyordu, dişinde maydanoz kalmış allahın lahmacuncusu diyolardı. Düşün bunları olamaz mı
- +1 yıl
Şunu kabul edin arkadaşım. Herkes insandır ama görünüş olarak bazıları üstündür
- +1 yıl
Ama yakışıklılar 50 kadın alıyor kendine. Çirkinlere kalmıyor. Kimse kabul etmese ne yapacan?
- +1 yıl
O zaman umarım kimse senin teklifini kabul etmez kardeşim
"hayır. s. s" diye
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım