arkadaşlar bir yalan söyledim ve bu yalanın içinden çıkamıyorum ben fake hesap açmıştım eğlencesine sonra bir çoçukla tanıştım ve çok iyi biriydi sonra bunu sevmeye başladım ve beni başka biri olarak biliyor ama kendi agğzıyla bin kere söyledi beni dış gorunuşum için sevmedı hiç bir zaman şu an bunları yazarkende söylüyor beni dış görüşüm için mı sevıyorsun diyince kahroldu ve ben çok seviyorum onu gerçekleeri söylemeye cesaret edemiyorum sevgili değiliz ama bana çok değer veryor yalanı hiç sevmem oda hiç sevmez ve ben gerçekleri itiraf edince ya sevgisi azalırsa ya giderse diye söylemkten çok çekiniyorum allahım nası bir şeyin içine düştüm yardım edin akıl verin bana lütfen ağlıyor şu an ben güzeli sevmem sevdiğimi güzel görürüm diye çok seviyorummlan yardım edin.. herşeyimle ilgili yalan söyledim ilk adımı farklı biliyor ama ikinci adımı biliyor yaşımla ilgili yalan söyledim geçmişimle ilgili... tek gerçek olsan sevgim.. ne yapacağım akıl verin lütfen..
Cevabın nedir?
Aynisi benim basima gelmisti yillar once ama karsi taraftan 😂😂
Adini can diye tanitti baska birinin resmini koydu msn vardi o zmanlar 😂😂
Aradan baya gecti adinin adem odugunu ogrendm ☺ 2 yil sonra farkli ve asiri tipsiz biri oldugunu gordm genede birakmim dedik 😂😂 en azindan cok zeki dedim ☺ tip okiyacak yerde gidip inşaat muh. Okuyunca tepem atti 😂😂 zaten yalanlardan da sogumustm ve sildim attim ☺ ama bunlar bildgn cocukluk anisi yaa bildgn cocukluk yani ☺ bu devirde cozumi nedir bilemem ☺05 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yalan söylemeye gerek duymanin sebebi ne karsindaki insaninda bir kalbi var sana inanmis güvenmiş sense sevdiğini söylüyor ama yalan soylemektende geri kalmiyosun bikere batmisin yalan çamuruna simdi nasi cikcaksinki hadi ciktin diyelim o çocuk sana yeniden güvenip inanabilir mi bence hayir sen bastan kaybetmissin farklı biri gibi davranarak artik ne yapsan bos
06 Yorumla
+1 yılGece gece, çok uzun geldi okumadım. Ama başını gördüm, yalan söylemişsin. Ne olursa, yalan söylememek lazım. Yalan kötü bir şeydir. Şimdi, doğruları söyle ona. Gerekirse, onu kaybet ama doğruları söyle... O zaman vicdanın rahatlar, yalanlardan kurtulduktan sonra...
00 Yorumla
Ona yalan söyleme cesaretinde bulunabildiysen aynı şekilde şimdi de gerçekleri söyleme cesaretinde bulun. Hem niye böyle bir şey yaptın ki ben onu anlamdım? Yani ne gereği vardı bir empati kur ya başka biri sana aynısını yapsaydı?
257 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBelli ki, sahte de olsa ona çok değer vermişsin, yalan üzerine yalan ekleyerek sürmez, ara anlat bence , başından beri yalan söyledim de, sonrasında da gerçek sen'i tanıt ona, mutlaka kızacak ve uzulecektir ama eminim duyguları değişmeyecektir sana karşı ve anlattıktan sonra biraz da zaman ver ona
05 Yorumla- +1 yıl
yalan söylemek zorunda kaldım c2 diye bir uygulama açıp biriyle tanıştım onun sayesinde tanıştık bizde sonra wpden yazmya başladı arkadaştık samimi arkadaş sonra hoşlanmaya başladım sonra sevgi başlsdı çok sevdim çok seviyorum çok seviyorum her seferinde söylemeye çalıştım ama her seferinde arkadaşlık çerçevesindeyken anıl san bişey dicem dyorum sonra boşver sonra anlatırım diyordum cesaret edemedim hiç bu gun söyleme kararı aldım o kararı aldım ama hala cesaretsiim saatlerdir bu sitedeyim yeni açtım tavsiye alıyorum istmezdim hiçistemezdim böyle olmasını..
- +1 yıl
Merak etme yaptığın hatanın bedelini onu kaybetmekle ödemeyeceksin güven bana, müsait oldugun ilk fırsatta onu ara ve her şeyi anlat 💕 icinden geçenleri ve ona olan hislerini de anlat
- +1 yıl
kötü olmayacak eminim, olursa da dert ortağınım, benden bilebilirsin sen anlattıkça dinler, ağladıkça ağlarım 😊😊😊😚
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 sene önce şuanki sevgilimi lisedykn çok beğenmişdm fake hesap açıp konuşmuşdk sevgili olmuştuk sonra sıkılıp ayrılmışdm kendi facemde de ekliydi bu sefer ondan konuşmaya başladık ve bana açıldı teklif etti bende itiraf ettim ona elhamdülillah şu an mutluyuz:)
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarşında ki kişiye bağlı sevgilim o an itiraf ettimde kötü olmuş kendini mal yerine konuldunu hissetmiş ama sevdi için olsun pişman değilm demişti oradakini kişili de sevmsdm şuankndn bir farkı yoktu demişti bence yalan söyleme sansini dene böyle yaparakda birşey kazanmyrsun sonuçta
Cevap sahibi+1 yılArayi yumuşattkdan sonra soyle ya da gir konuya benim sana böyle dememn bir sebebi var böyle böyle ama çok iyi açıklamalsn
Cevap sahibi+1 yılMesajlasirkn telefonda dan diye olmaz zaten bence o da sorun çıkarmaz
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum ya çünkü saçma birşey sonuçta sen sadece ismini yaŞamni falan salladn duyguların gerçekti gerçek ki artık söylemek istiyorsun yaş kaç sizde bilmiyorum ama bence sorun olmaz o da az gözünü acsayms yani tek taraflı suçlu değilsin
Cevap sahibi+1 yılİlk önce saçmalamayi bırak ne demek asarm seni gerçekten sevmişse o da normal karşılck tabi biraz kırılır
Cevap sahibi+1 yılMesaj ile soyle derm
Aşk İlişkileri konusunda 911 cevap paylaştı. Doğruları söyle açıkca eger ki seviyorsa affedecektir
12 Yorumlaya de ki ben gidiyorum bu kadar yeter bıktım de sonra kendi hesabını aç oradan ark isteği yolla ve öyle mesaj at bakalım konuşcak mı seninle ben de merak ettimm
015 Yorumla- +1 yıl
ya beni çok seviyor çekip gidersem başka bir kıxla konuşmaz çok farklı biri çok fazla kız canını yakmış bana karşı çok katıydı ilk önce nedenide her gün daha çok bağlanan biri sevmekten korkuyordu sen gidersen kardeşim luyum ki bu sefer asla eskisi gibi olmam demişti şimdi gidersem kendi hessbımdn yazarsam cevap bile vermez..
- +1 yıl
1 ayda sana bu kadar bağlanmış bla bla bla... ona bakarsan benim 3 aydır tanıştığım biri vardı ona o kadar çok güvenmiştim ki bizde bu olay gibiydik sonra bana güven dedi ben sana güveniyorum dedi sonra kendi gitti inanma inanma ya da ne yap biliyomusun kendi reel hesabından da konuş oradan da konuş yani 2 taraftan konuş bakalım ne olcak ne değişcek
- +1 yıl
herkes yüzümün çok güzel oldugunu söylüyor minik burunlu hatta misket burunlu diyolar dudaklarım kalp şeklden gözlerim ela güneşte bal renginde bir çok insan gözlerin senin mi diyorlar evet diyince çok can yakar diyolar en son doğum günümde almıştım bu iltifatları ama tek problemim kilolu olmam oda epilepsi hastasıyım kortizonlu ilaç kullanıyorum malesef 5. sınıftan beri bu hastalıkla savaşıyorum ve benim yaşımı 20 sanıyo 96lı sanıyor ama ben 16 yasındayımm. o 19 yaşında ve önceden 16 yaşında bir sevgilisi olmuştu
Demek ki yalanı sevmediğini sanıyorsun ama yalanın alasını söylemişsin. Herşeyi anlat senden vazgeçerse geçer. Yapabilceğin başka bir durum yok zaten ne yöntem verelim sana
012 Yorumla- +1 yıl
yalan söylemek zorunda kaldım biriyle tanıştım bu fake hesaptan oda c2 öyle boş boş sohbet etmek için açmıştım sonra bu çocuk beni onla tanıştırdı sonra birden konuşmaya başladık sonra sevmeye başlamışım sürekli sölemeye çalıştım çok korktum gitmesinden kaybetmekten şimdide daha fazla seviyoru aşka dogru gidiyor anlatmam gerek gitmesinden hala çok korkuyorum
+1 yılSöyle gitsin nolcak, zamanla söylersin olmazsa da olmaz yapacak bişey yok nasip değilmiş der önüne bakarsın
05 Yorumla- +1 yıl
E napıcan , en azından dürüst ol söyle, kaybedeceksen dürüstlükten kaybet, yalandan değil...
- +1 yıl
Her şeyin hayırlısı olsun bakarsın bir anlık siniri ile başta kızar sonra devam edersiniz
+1 yılfeyk hesap açıp aldatırken, aptal yerine koyarken düşünecektim.. Çok yaşa uleeennn
18 Yorumla- +1 yıl
anlat dürüstçe ve bundan sonra da yalan söyleme
- +1 yıl
yalan söylemeyi seven biri değilim normalde fake hesap açmıştı arkadaşlar bende aradı giriyordum biriyle tanıştım onun arkadaşı normalde böyle biri olduğunu bilsem asla yalan söylemem tanıştığım birinin arkadaşı oldugu için o şekilde yürümek zorunda kaldım ama asık oluyorum ve beni ben oldugum için kabul edicek biri 200 kilo olmanı isterdim diyordu kimse begenmesın kardeşim benim hatunumu bir ben begeneyim diyordu sürekli üstü kapalı sorular soruyordum nabzını ölçüyordum acaba gerçekleri söyleyince ne diyecek diyo şimdi ben ona sen bebı dış görünüşüm için mi seviyosun bundan emin olmalıyım diyince bile yıkıldı agladı ya birde böyle birşeyi söylersem beni siler atar..
- +1 yıl
o da hepten gerizekalıymış ya.. şişman mısın sen? sorun bu mu yani?
- +1 yıl
evet kiloluyum nedenide 5. sınıftan beri epilepsi hastasıyım kortizonlu ilaçlar yüzünden kilo alıyorum ve o beni 200 kilo olsamda seveceğini söylüyor tai 200 kilo değilim ama kiloluyum ve herkes yüzümün çok güzel oldugunu zayıflasam çok güzel olacağımı söylüyolar ama ilaçlar yüzünden zayıflayamıyorum o benim kiloma takarmı bilmşyorum ama yalana katlanamayıp ya giderse..
- +1 yıl
belki kilolu seviyodur onu bilemezsin.. doğruları söyle sen ve boşa kompleks de yapma.. senin kendinde göremediğin ama onun gördüğü ve hoşuna giden birşeyi bulur sever, yine de sever.. dene şansını..
- +1 yıl
yok bide büyük olsaydın.. tabiki küçük olacaksın
Seni sevdiğine emin misin? Herşey yalan üzerine kurulu çünkü
01 Yorumla- +1 yıl
bak anlatamıyorum galiba c2 diye saçma sapan bir program var açmıştım sonra ppye farklı bir kız koydum biriyle tanıştım sonra oda bu sevdiğim çoçukla tanışmama vesil oldu sonra bir bire medaj atmya başladı arkadaştık sonra birden hoşlanmaya başladım ve gerçekleri söylemeye kalktımm geri yuttum böşver sonra söylerim diyordum hep bir bakmışım seviyorum sonra çok seviyorum sürekli söylemeye kalktım ama gitmesinden çok korktum çünkü çok alışmıştım şimdide bin pişmanım anlatmaya cesaret toplamaya çalışıyorum yardım edin..
+1 yılBir kere yuzyuze gorusmeden nasıl bu kadarı sevdiğine emin oldun hayret doğrusu
011 Yorumla- +1 yıl
O zaman cesaretini toplayıp itiraf edeceksin başka çıkaryolu yok
- +1 yıl
Şöyle düşün, suçlulara bile suçunu itiraf edersen cezan hafifler diyorlar. Sen de durumu itiraf edersen belki bir sans daha verebilir
- +1 yıl
Ara. Çünkü mesajdan ses tonunu belli edemeyebilirsin bu da iletişimde kopukluk yaratır. Bence araman daha garanti ama kendini düzgün bir şekilde ifade etmelisin.
- +1 yıl
Elbette ederim 😊 Umarım hayırlısıyla seni yaptığın hatadan ötürü yargılamaz ve sana şans verir😊
- +1 yıl
Rica ederim😊
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1 yalan söyleyince 10 20 tane daha yalan söylemen gerekir, hayatın yalan geçer.
o yüzden sonucu ne olursa olsun yalan konuşmam02 Yorumla- +1 yıl
aynı şey işte
+1 yılarkadaşlar benim su2906 olan hesabım kapandı bu hesabı yeni açtım burdan tanıltığım kişieride bulamıyorum takip edin size mesaj atıyım
00 Yorumla
+1 yılSöyle herşeyi burda anlattigin gibi
05 Yorumla- +1 yıl
Yüzyüze aslında iyi olurdu ama arayarak daha iyi olur bence çünkü verdiği tepkiyi az cok anlarsin :/
- +1 yıl
Eger dediginde hakliysa gitmez giderse zaten tipe onem verem birisidir gitmesi daha iyi olur
+1 yılBir mektup yaz ve herşeyi anlat.
010 Yorumla- +1 yıl
E göremediğin insanla ne yaşamayı düşünüyorsun
- +1 yıl
Ne soyledin ki?
- +1 yıl
dış görünüşümü baş kız sanıyor ama dış görünüşe onem veren biri değil 20 yaşında sanıyor 16 yaşındayım o 19 yasında ve onceden 16 yasında sevgilisi olmuş ama yalana katlanamayan biri bende öyle bir insanım normalde ama c2 diye bir uygulama vardı oylesıne acmıştım ppyede başka bie kzıın resmini koymuştum sonra biriyle tanıştım o kişide anılla tanıştırdı sonra bana yazmaya başladı arkadaştık ama bir an için samim arkadaştık ve bene gerçekleri anlatmak istedim ama hep korktum sonra bir bakmışım hoşlanıyorum sonra bir bakmışım seviyorum sonra aşk başlıyormuş.. artık kaldırıamıyorum bu yükü ona sarılmak istiyorum ama cesaretim yok..
- +1 yıl
Gerçekten çok boş şeyler bunlar.. Mesaj çek anlat olsun bitsin
- +1 yıl
Sesini duymadan konuşmaya başla o zaman. Yoksa cesaret edemezsin. Ara anlat. Bunlar aşılamayacak sorunlar değil..
+1 yılAşk laftan anlamaz senaryo yönetmeni
03 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum yonetmene sorabilirsin devamı nasıl gidiyormuş diye
+1 yılSanaldan aşk mı olur. Ne yaptınız siz böyle
01 YorumlaSen çok yanlış yapmışsın yani olur yanı yok
03 Yorumla- +1 yıl
ama ben c2 diye bir uyguşlama indirdim sonra ppye başkssını koydum sonra biriyle tanıştım onun arkadaşı ve onun sayesinde tanıştık wpden yazdı bana arkadaştık samimi arkadaş olduk vr o zaman söylemek istedim ama cesaret edemedim işte sonra sevmeye başladım yine söylemeye başladım çok sevemeye başladımmyine denedim bu gunde denedim ama olmadı çok seviyorum o sacma sapan uygulama yüzünden bu haldeyiz 1 aya yakındır konuşuyoruz
+1 yılAllah başka dert vermesin :)
01 Yorumla
Devamını Gör(3)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çok büyük bir yalanın içindeyim ve bu yalanın içinden çıkamıyorum ne olursunuz... yardım edermisiniz lütfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler