Çok büyük bir yalanın içindeyim ve bu yalanın içinden çıkamıyorum ne olursunuz... yardım edermisiniz lütfen?

arkadaşlar bir yalan söyledim ve bu yalanın içinden çıkamıyorum ben fake hesap açmıştım eğlencesine sonra bir çoçukla tanıştım ve çok iyi biriydi sonra bunu sevmeye başladım ve beni başka biri olarak biliyor ama kendi agğzıyla bin kere söyledi beni dış gorunuşum için sevmedı hiç bir zaman şu an bunları yazarkende söylüyor beni dış görüşüm için mı sevıyorsun diyince kahroldu ve ben çok seviyorum onu gerçekleeri söylemeye cesaret edemiyorum sevgili değiliz ama bana çok değer veryor yalanı hiç sevmem oda hiç sevmez ve ben gerçekleri itiraf edince ya sevgisi azalırsa ya giderse diye söylemkten çok çekiniyorum allahım nası bir şeyin içine düştüm yardım edin akıl verin bana lütfen ağlıyor şu an ben güzeli sevmem sevdiğimi güzel görürüm diye çok seviyorummlan yardım edin.. herşeyimle ilgili yalan söyledim ilk adımı farklı biliyor ama ikinci adımı biliyor yaşımla ilgili yalan söyledim geçmişimle ilgili... tek gerçek olsan sevgim.. ne yapacağım akıl verin lütfen..
Çok büyük bir yalanın içindeyim ve bu yalanın içinden çıkamıyorum ne olursunuz... yardım edermisiniz lütfen?