Güncellemeler
+1 yıl
ONU BIRAKIP GİTMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK. HİÇBİR ŞEYİ SÖYLEMEDEN AKLINDA GÜZEL ANILARIMIZLA ÇEKİP GİDECEĞİM
Ben uzun süre önce pubgde bir arkadaş edindim. Ve 4 senedir arkadaşız. Günde 5 saat konuşuyoruz en az. Ve oyunada hep beraber giriyoruz. Fakat ben ilk tanıştığımızda oyundan kimseye güvenmediğim için her şeyimi yalan söyledim. İsmim bile yalan. Yaşım ailem eğitimim yaşadığım şehir. İsmim bile ya. Ben bunu nasıl açıklarım ona. Onu çok seviyorum fakat açıklarsa kaybetmekten korkuyorum. Ne yapacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yalan söylemeyi bırakarak.
Daha fazla yalan söyle mesela ben sana yalan söyledim adım Ece değil Melisa ama gerçek adin Hatice mesela anladın mı yalanın dibine vur
Söyle bir şey olmaz belkide o da sana yalan söylemiştir
Napalım yalan söyledin diye gelip dövelim mi seni ne istiyorsun
Guzelce aciklayip anlatacaksin baska yolu yok. Ilerde baska sekilde ogrenirse o zaman kaybedersin
İllaki bir gün ortaya çıkar ya çıkana kadar bekle o zman kaybet ya şimdi söyle gene kaybet ha etmeyeceksen şimdide kaybetmezsin sonrada
Bende de olmuştu ama 2 ay sadece 4 yıl ne ya bence konuşmayı kes
yaşadıklarını aslında hepimiz yaşıyoruz ama şöyle düşün o yalanlara aşık oldu sen kendini anlatsan artık sevmez
Ay ne alaka be bursali diye sevdiyse izmirli diye sevmeyecek mi ne adi aleyna diye sevdiyse merve olunca sevmeyecek mi
Yaşın kaç ayrıca doğruları söylesen seni yemezler mal mısın yalan niye söyledin
sanaldan 4 yıl işsizlk abidesi
Neden yalan söylediğinizin açıklamasını güzel bir şekilde yaparsanız hallolur sorun
dahada fazla yalan söylersin
Yeni bir sayfa aç
Bundan sonra dürüst ol
Yalan en sevmediğim şey
bu ben 🥹🥹
Arkadaşına söyledin mi. ne yapmayı düşünüyorsun😭
hayatımım çoğu tanışması böyle geçiyor. kimseye güvenmediğim için. yıkamıyorum duvarlarımı
Ben de öyle olmuştum. Arkadaşımla ilk tanıştığımda her şeyi yalan söylediğim için sonrasında hiç düzeltemedim. 4 senedir süren dostluğumuzu bitirmeyi göze alamıyorum. Ondan çok utanıyorum. Bu yüzden oyunu silip bir daha karşısına çıkmak istemiyorum. En azından güzel hatırlasın bizi diye.😭
öyle en mantıklısı. ben de diğer türlü söyleyemem daha çok üzülürüm diye
Geçmiş olsun
O arkadaşını bırakacak mısın yani