Çift taraflı suç var. Ilk suç ikincisini meydana çıkartsada yinede kiz haksiz.
Aynı şeyi ben bir ay önce yaşadım ve telefonumun izinsiz kurcalanması nedeniyle evlilik arefesinde vazgeçtim. Ve saklayacakta hiçbir şeyim yok benim.
Ama özel hayata izinsiz hareketi kişiliğime ve özgürlüğüme boyunduruk olarak algiladim. Buna kimsenin hic bir kosulda hakki yoktur.
Diğer taraftan erkek arkadasta bas bas bağırmış benim karakterim yok diye. Yedekte kızlar duruyormuş. O kızlar seni adam sandıkları için duruyor diyeceksin olmayacak...
ya da tam olacak...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKiz arkadasin hata yapmis karistirmamasi lazim asdfgh 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Eyv adamsın 😏😏
- +1 yıl
Eyv kardesim sende oylesin
+1 yılKız arkadaşın haklı tabii şu ağıza bak. Kız arkadaşın senin için önemli değil belli ki mesaj attğın kızları düşünüyorsun.
Kızlar meraklıdır yaparız böyle şeyler ama eğer sadece telefonunu karıştırmasından rahatsız olduğunu söyleseydin sen haklısın derdim ama diğer kızları üstün tutmuşsun. Madem onlar önemli neden birliktesin o kızcağızla?72 Yorumla- +1 yıl
Şimdi birincisi ben diğer kızları üstün tutmadım. Ben zaten bu ilişki başlamadanda bu kızlarla konuşuyordum. Sadece ilişkim varkende konuşmaya devam ettim. Ama yani sadece konuştuk yani bir yere gidipte buluşmadıkki😕 O da benim telefonumu niye kurcalıyor yani. Onun yaptığı bence daha büyük yanlış.
+1 yılİkiniz de haksızsınız. İzinsiz telefon kurcalamak kişisel haklara tecavüzdür.
Sana değer verip senin yanında olmayı tercih eden kişiyi asıl, bahsi geçen kızları yedek olarak yaftalamak karaktersizliktir.
Teşekkür ederim.212 Yorumla- +1 yıl
Ya tamam da ben zaten o kızlarla öylesine konuşuyordum. İlişkiye başlmadan öncede mesajlaşıyordum yani ne var bunda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yedekte tuttuklarının yedeği olman dileğiyle hoş ça kal.
226 Yorumla- +1 yıl
Sözünü geri al büyük beddua ettin 😞😞
- +1 yıl
Muhteşem beddua
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. İyi ki karıştırmış işte öteki türlü ne mal olduğunu anlayamazmış
392 Yorumla- +1 yıl
İnsanların özel eşyaları karıştırılmaz hanımefendi 😒😒
+1 yılOnun yaptığı yanlış olabilir ama seninki doğru değil. Eğer isteseymiş vermezmişsin anlaşılan zaten. Sevmediğiniz kızlarla çıkıp kalp kırmaktan vazgeçin. Erkekten ziyade Adam olmasını öğrenemediniz gitti
101 Yorumla- +1 yıl
Ya ben çok anlaşılamadım herhalde ben bu kızlarla öncedende mesajlaşıyordum hepsi bu zaten. Sadece yazışma o kadar yani
+1 yılTelefonumun karıştırılmasından ben de hoşlanmam ama bu seni yine de haklı yapmaz. Hiç düşündün mü neden telefonunu karıştırmış böyle bir şeye ihtiyaç duymuş? Bence bir düşün. Belli ki kıza bir güvensizlik vermişsin.
33 Yorumla- +1 yıl
Güvenmiyorsa bunu açık açık söyleyebilir böyle karıştırmakla olmaz ki bu işler😒
- +1 yıl
Bir kere güvensizlik hissetmişken senin sözüne güvenebileceğini nerden çıkardın? Hayır haksızsın bari üste çıkmaya çalışma. O başka erkeklerle konuşuyor olsaydı sen ne yapardın? Siz "sevgili olmadan önce"ki arkadaşlarıyla?
Sen o kızı üzmekte ki hakkı nerden buluyorsun? birde kalkmış yazıyorsun maskaralığını iyiki ayrılmış senden senin gibi ilişkiyi ciddiye almayıp alaya alan gereksiz tipten kurtulmuş oldu. Öbür dünyada vebalini çekiceğin için rahattır kızcağız ne mutlu ona :)
06 Yorumla- +1 yıl
Telefonuma bakmasa göremeyecekti bişey. Mutlu mesut bir ilişki vardı ortada. Yani sırf kızla yazıştım diye bir ilişki bitmez. Ben anormal bişey yapmadım
- +1 yıl
İhtiyaç duymuyorumki. Sadece yazışıyorduk muhabbet ediyorduk hepsi bu. Karşı cinsten kimseyle konuşamıyacakmıyım ilişkim var diye. Saçma
- +1 yıl
Evet konuşamaz. Ama şimdi farklı şeyler ikisi
+1 yılSevgilinse telefonunu karıştırabilir erkekler bu bokları yemese kızlar zaten şüphelenip telefonunu karıştırma gereği duymaz. Sen ona o güveni vermemişsin zaten yemişsin bir haltlar, kızın duygularıyla oynamışsın. Umarım Allah sana buna benzer bişey yaşatır da anlarsın kızın durumunu.
01 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir şekilde karıştıramaz ben nasıl kıyafetine karışmıyorum bu da aynı mantık
Umarım ayrılmışsınızdır. Senin gibi egosunu tatmin etmek için 10kişiyle konuşan bir ezikle görüşmemesi daha hayırlı o kız için. Yapmayın bunu arkadaşlar sırf 'ben 4hatunu idare ediyorum ' diyebilmek ve arkadaşlarına hava atmak için gurursuzluk şeref yoksunluğu yapmayın.
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle gidip hava atacak biri değilim zaten idare etmek değil bu sadece konuşuyordum yani
+1 yılbir kız arkadaşın olmasına rahmen başkalarıyla konuşuyor olman hoş değil tabi ama izinsiz telefonunu karıştırmakla hata yapmış.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani sonuç olarak ben daha çok haklıyım 😎
- +1 yıl
klasik erkek :)
- +1 yıl
Tamam bende biraz haksızım 😞
Ne mal olduğunu en kestirme yoldan anlamış işte, aferin kıza
☺ hiç boşuna yağ gibi üste çıkma, burada yemez 😉62 Yorumla- +1 yıl
Açıkçası benimde çok umurumda değil kaybeden o oldu. Ben diğer kızlarla çok öncedende mesajlaşıyordumzaten
Sen bu kadar karaktersiz olmasan o da bu kadar güvensiz olmazdı belki.
71 Yorumla- +1 yıl
Ne olursa olsun ben özel eşyalarımın karıştırılmasından hoşlanmam. Zaten haksız olduğumu düşünmüyorum.
Sen birde soruyor musun ya bu ne genislik yedekteki birde duruyor demissin tamam karistrmasi dogru degil ama iyi ki karistrms sen kiza bisyleri yansitmissin o guvn duygusunu verememissin ki kiz karistrma geregi duymus iyi kide karistirmis o zmn ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Ee napıyım saçma bir sebepten ayrılıyor mesajlaşmak suçmu yani ben daha öncede konuşuyordum kızlarla
+1 yılEn nefret ettiğim şey telefon karıştırılması. İkinizde haklısıniz :)
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen benimde işte 😄
+1 yılÇok yanlış telefonunu karıştırması sen yedekteki kızlara devam et 💪😃
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaa bana hak veren biri teşekkürler yüce kız 😎
+1 yılAferim sana yedek yapmis bide. Kizi sevmemissin ayrilmaniz iyi olmuş. Kizin yaptığı iyi bisi degil kabul ama insani bu duruma zorla sokuyosunuz. Demekki guven saglayamamissin eski kiz arkadasina
115 Yorumla- +1 yıl
@morphy_54 hmm bir mavi bana katılıyor ilginç. Ayrica kiz tokat atmamis ki keske atsaymis icinde kalmazdi
- +1 yıl
@morphy_54 aynen her zaman iyilerin nesli tükeniyor.😕
- +1 yıl
@morphy_54 ikna etceksin kanka kanitlicaksin baska careniz yok malesef
- +1 yıl
@morphy_54 hayırlı cumalar kanka 😄
- +1 yıl
Yedek işine takılma çok sen o kız böyle yapmasa ben zaten diğerleriyle sadece yazışıyordum o kadar
- +1 yıl
Bem bunu hafife alan bir kiz değilim. Aldatıyordun. Aa dur aldatmak icin ortam hazirliyordun pardon. Basta arkadas ayağına
- +1 yıl
Hayır kimseyi aldatmadım aldatmam konuşmak suç değil bence herşey bu kadar katı olmamalı
- +1 yıl
Sevgilinin haberi var mıydı? Yoksa insallah kizda erkeklerle konusuyordur senle sevgiliyken
- +1 yıl
Hayır yoktu ama bu kadar büyütülecek bir olay değil bu.
- +1 yıl
Bunu dusunen bir tek sensin ki olay olmus
+1 yılNormelde ben hayatta başkasınn telefonunu karıştırmam bir gün biriyle buluşmamda ciddi bir adımla oluşacak bir buluşmaydı. lavobaya gitti aldım baktım iyiki bakmışım cünkü bir. kızla baya samimi olmadık konuşmalar kızmadım sadece sordum senden önceydi dedi birşey demediö gözlemledim sonra terkettim. Oda siz gibi karaktersiz yedek listesine gitmiştir. tamam hata oldu karıştırmam ama karıştırmasaydım tanıyamıyavaktım ama keşke sadece ben hatalı kalsaydım ;)
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle kız haklı bir erkek kız arkadaşının telefonunu karıştırmasına kızmamalı çünkü o erkek kendine güveniyosa helede adamlığına güveniyosa ve o kızı seviyosa telefon karıştır diye kızın eline bile verir iykide karıştırmış srnin nasıl biri olduğunu öğrendi. işte bu yüzden erkek ve ADAM arasına dağlar kadar fark var.
06 Yorumla- +1 yıl
@PonçikBirPanda78 kanka böylelerini sallandıracan varya yaşamaya hakları yok
- +1 yıl
@morphy_54 aynen kanka valla haklısın
- +1 yıl
@morphy_54 rica ederim o senin güzel görüşün karşim ❤
- +1 yıl
@PonçikBirPanda78 saol kardeş kokulu <3 <3
- +1 yıl
Ben seviyordum bu kızı diğerleriyle sadece mesajlaşıyordjm o kadar yani
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ortada kızın senin telefonunu karıştırmasından daha büyük bir sorun var. Senin başka kızlarla konuşman. Yaşattığını yaşarsın ama haberin olsun.21 Yorumla- +1 yıl
Tamam da ben o kızlarla bu ilişki başlamadanda konuşuyordum 😕
+1 yılKızlar meraktan ölebilecek dereceye gelmişlerdir hastalık gibi bir şey. Yalnız insan kendini tutmalı. Ha bir de şeytan dürttüyse ohooo. Kiza haklı demiyorum ama senin yaptığın karaktersizlik olmuş be abi
00 Yorumla
+1 yılO telefonunu izinsiz karistırmakla hata etmiş biraz doğru ama sende az değilsin yani kaç kişiyi bir arada idare etmek hiç hoş birsey degil hani
12 Yorumla- +1 yıl
Ya birileriyle mesajlaşmak suçmu yani. Buluşma filan yok ortada sadece mesaj
- +1 yıl
Eğer ki bir sevdiğin varsa suç!!
+1 yılSon cümlen olmasaydı sana bazı yönlerden hak verebilirdim ama şansını kaybettin.
51 Yorumla- +1 yıl
Ya son cümleye fazla takılma eee napıyım kızın arkasından ağlayımmı? Zaten o kızlarlada sadecw mesajlaşıyoruk buluşma dilan yok yani
Sevsen Şu an bu kadar saçma bir soru sormazdin, nasıl affettirebilirim essekliginle dolabı dururdun. Hayirlisi olmuş bence ikiniz içinde :ddddd he bir de ilerde bir taşa carptiginda arada bir kafanı yokla boynuz falan belirmis mi aheste aheste bu işler hesabı :D
00 Yorumlaİşte senin gibilerin sevgilisi oluyor ya kafayı yiyorum. Salak kızlar :D
30 Yorumla
+1 yılKalkıp gitmişsin de hesabı kim ödedi ben ona takıldım
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Pislik karaktersiz bende ayrıldım bugün nalet olsun size
12 Yorumla- +1 yıl
ne yaptın çocuğada ayrıldı senden 😏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsaydım o kızın yerinde seni çıktığın yere geri teperdim.😂
01 Yorumla- +1 yıl
İyiki sen değilmişsin o zaman😂
+1 yılAy bu erkekler Cidden karaktersiz bir kez daha gördüm
02 Yorumla- +1 yıl
Ya siz farklı açıdan olaya bakıyorsunuz
+1 yılZaten senin gönül başka kızlar da. İyi olmuş. Kız haklı. Her halti ye gün yüzüne çıkınca tatava...
01 Yorumla- +1 yıl
Yoo hayır ben seviyordum kız arkadaşımı
+1 yılŞimdi sana erkek mi diyoruz biz? Ulan sonra diyorlar erkeklere neden güvenmiyorsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet erkeğim 😏
- +1 yıl
Ama adam degilmissin 😑😑
+1 yılYıl olmuş 2016 hala telefonun meydanda bırakılmayacağını öğrenemediniz
10 YorumlaHem sevgilin var hem başka kızlarla kırıştırıyosun. Şerefsizlik yaptigin
32 Yorumla- +1 yıl
Kırıştırma dediğin sadece mesajlaşıyordum o kadar yani. Bunda bişey yok. İstesem gidip buluşurdum ama yapmadım niye ilişkim var diye
Yazık be bu ne pişkinlik bide kıza mı suc buluyon az bile yapmış ben olsam telefonu bir tarafına yerleştirirdim.
03 Yorumla- +1 yıl
Bence kızlar gereksiz yere tribe giriyor
- +1 yıl
Hayır sanmıyorum
Ne ictiysen bizede soyle
32 Yorumla- +1 yıl
Vişneli ayran😎
+1 yılBaşkalarını yedekte tutuyorsan ona gerek ykmuş demek ki hem iyi yapmış karıştırmakla!! ben yapamam karıştıramam ama yapmak gerekiyor.
00 YorumlaBu telefon karıştırma mevzularında yarası olan gocunur.
00 YorumlaŞu karakterize bakın kızın arkadaşından geri zekâlı diyor yedekte kızlar tutuyor sevgiye layık olmayan aciz bir varliksin!
02 Yorumla- +1 yıl
Sen kız olduğun için kıza hak vermen normal olaya tarafsız bak
Senden habersiz bakmaması lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak edıyorum sevgılın varken dığer kızlarla ne konuşuyodunkı ya sevgılıne vakıt ayrmk varken nıye onlara zamn harcıyodun
03 Yorumla- +1 yıl
Havadan sudan işte 😏
Cevap sahibi+1 yılOnlarla konuşurken daha mı mutlu oluyosun
- +1 yıl
Hayır yani muhabbet ediyoruz sadece ben sevgilim yokkende konuşuyordum bu kızlarla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allahtan telefonunu kurcalamışta kız erken farkına varmış malının ne olduguna
00 Yorumla
+1 yılTek bir insanla yetinmeyi öğrendiğin an sevgili yapmayı dene dostumm
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten tek bir insanla yetiniyordum
Eden bulur yiğen sen şimdi bunu yapıyorsun ya yedekte var diyorsun ya merak etme yedekdekininde yedeği bir sap vardır bu demek oluyor ki sende boynuzu yedin madik yemiş oldun hayırlı boynuzlar ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldiger yedeklerde karistirir senin teli , cekirge gibi adamsin kiz anlamis telefonunu , senin daha cok yedek depolaman lazim
00 Yorumla
+1 yılTelefonunda bişey çıkmasaydı sen haklıydın. Çıktığına göre kız haklı , kişisel haklarını istismar etmiş olsada kestirmeden ne olduğunu öğrenmiş. Aman neyse yiyin birbirinizi 😏😏😀😀
03 Yorumla- +1 yıl
Yedik zaten bitti 😄
- +1 yıl
Afiyet olsun :D
- +1 yıl
Sağol 😂
+1 yılKız kurtulmuş senin gibi bir hayvandan, daha iyi olmuş
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler güzel sözlerin için 😏
+1 yılPoponuza sokun ak
95 Yorumla- +1 yıl
Neyi sokucaz 😕😕
- +1 yıl
Hem kız arkadasın var hemde... Neyseh
- +1 yıl
Tamam vardı ama ben zaten diğer kızlarla sadece mesajlaştım yani o kadar 😒
- +1 yıl
Pki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi ki görüp bırakmış yazık kıza senin gibi karaktersizle vakit harcamis
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Normal şeyler bunlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede normal 😐
+1 yılikinizde ayni konumdasiniz yanisi beraber bu düsünceyle
00 YorumlaOzrun kabahatinden büyük sen daha o kizlarla yazis attan inip essege binmissin
00 Yorumla
+1 yıltam bir canımsın.
617 Yorumla- +1 yıl
O ne be 😕😕
- +1 yıl
P*Ç Demek istemiş..
- +1 yıl
sistem hakareti kabul etmiyo sanırım düzeltme yapılmış..
- +1 yıl
@morphy54 ne saçmalıyorsun?
- +1 yıl
öyle saçma bir cümle olmuşki snirim bozuldu
- +1 yıl
abartma sende :D şimdi realitik baktığımızda kızın sevgilisi olduğundan ötürü son derece bakmaya kurcalamaya hakkı var hatta izin almadan bile.. herkes karakterini ortaya koyar yaptıklarıyla yedek derken ne yedeği ya sevmeye kalbniz bu kadar mu buz tutmuş.. ayrıldık büyük ihtimalle dyor yazık gerçekten yazık kızcağıza
- +1 yıl
mumla da aricak sevmek ne demek öğrendiği gün eminim.. sakin ol :D
- +1 yıl
tamam kanki :D Hemfikiriz ağız burun dalma konusu dşında
- +1 yıl
ne dyorsunuz siz hmm.. eyvallah :D
- +1 yıl
tam bir canımsın :D :D :D :D :D
Canım sen sen haklısın desinler diye mi sordun bunu yoksa gerçekten muhakeme yeteneğini kullanmak mı istedin ona bir karar ver önce. Lakin pek ikincisi için sormuşsun gibi durmuyor.
00 Yorumla
+1 yılİyi olmuş. Bizim hakkımızı niye yiyorsun ibina :D
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂
ikinizde haksızsınız ama sımdı onun yaptıgı hıc olmamıs ben olsam ızınsız bakmazdım. senın yaptgıdnda hıc olmamıs baska bırıyle konusan bırıyle bı daha konusmazdım yanı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sizin gibi karaktersizlere kız evladı verir umarım.
00 Yorumla
+1 yılAllah belanızı versin ya. Sizin şerefsizliğinizden biz de yanıyoruz. Ne biçim insanlarsınız ya
30 YorumlaBurada sorun kız arkadaşının telefonu karıştırması değil, hem suçlu hem güçlü.
00 Yorumlasenin nasıl bir canım olduğunu anlamış bence hahahahahaha :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin senin telefonunu karıştırmasinda hic bir yanlış göremiyorum. Adı üstünde sevgili. İyiki de karıştırmis.
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgili diye bütün özel eşyalarımı karıştırsın o zaman yok öyle birşey
+1 yılOnun yaptigi yanlis ama iyi olmus seni tanimis olmus.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmadem sevgilin o zaman senin olan bişeyi kullanmak için izin almasına da gerek yok dimi sonunda senin olan onun sayılır kendi yaptığın adiliği örtbas etmek için bide kızı suçlu gibi gösteriyosun hepiniz aynısınız
00 YorumlaKız haklı. Neden onlayken başka kızlara yazıyon.
42 Yorumla- +1 yıl
Ya çok önceden yazışıyorduk zaten bu kızlarla bende yazışmaya devam ettim sadece hepsi bu. Aldatma gibi bir durum yok yani
- Devamını Gör (44)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar