sevgilinizin telefonunuzu karıştırmasına tepkiniz ne olurdu şahsen ben tepki vermezdim çünkü saklayacak bir şeyim yok peki ya siz?
sevgilinizin telefonunuzu karıştırmasına tepkiniz ne olurdu şahsen ben tepki vermezdim çünkü saklayacak bir şeyim yok peki ya siz?
Hayır, istediği kadar kurcalayabilir.
Telefonumu son eline alışı olur !
Cevap
20Cevap
Ben pek sevmem telefon karıştırmayı ama o bakmak isterse sorun etmem, gizlimiz saklımız ayrımız gayrımız olmamalı. Benim özelim diye bir şey olamaz bir ilişkide biz olmayı bilmek lazım, ben diye bir şey kalmamalı
Neden karıştırsın ki? Benim özelime saygısızlık olur. Güven problemi varsa o da onun sorunu.
Yani saplantılı bir durumda yapıyorsa bunu bir yerden sonra izin vermem ama onun dışında sorun yok alsında
Yoo kızmam. Ben araba kullanırken alır şarkı degıstırır şifresini falan biliyor.
Karıştırmak istese karıştırır.
Sevgilim telefonu karıştırmaz çünkü benden izin almasına gerek yok istediği zaman açıp bakıp inceleyebilir gizlim saklım olmaz
Ben uygun görürsem eline veririm telefonu, onun dışında kendi isteğiyle eline alıp karıştıramaz
Kuşu köpeği olsun aynı şekilde o da telefonunu vercem tabi
Kızmam ancak ben onun telefonuna bakmıyorsam oda benimkine bakmamalı. Doğru bulmuyorum
Evet ben zaten herşeyimi gösterirm ama ona rağmen bakarsa kizarim
Bakabilir ama her seferinde yaparsa bana güvenmiyor demek bunu sorun ederim
Evet. Karıştırmak yerine aklına takılan şeyi bana söylemeli. İletişim eksikliğidir bu çünkü.
Saçma sapan yerlere girmediği sürece sorun yok
Evet istisnasız bağırırım kabul edilebilir değil, izin alıp baksın hiç bakmasın demiyorum ki.
Hayır, kızmam. Buluştuğumuzda telefonum onun cebinde oluyor genelde.
Kızardım tabii. Özel hayatıma müdahale etmeye hakkı yok. Sevgili bile olsa.
Dur hele karıştıracak kız bulalım. Bunlar tadı tuzu
Atomlarına kadar karıştırabilir benim telefonum onun telefonu
Çok kızarım.. Bakmak istiyorsan bana sor benden izin al derim..
asla izin vermem buna bende karıştırmam onun telefonunu
Karıştırmazsa kızarım asıl.
Hayır karıştırabilir
Burnuna parmağımı sokarım
Bulamaz ki bir şey ama güvenmem bende
Kızmam bir şey yok ki
İstediği gibi karşıtırabilir
Hiç tepki vermem alabilir karıştırabilir
saklayacak şeyim yok ama kızarım
Kızmam alsın baksın
Tabii ki skdjds
Hayır ben de karıştırırım