Merhabalar ben evli bir kadın ile yasak aşk yaşıyorum gün geçtikçe ikimizde birbirimize bağlanıyoruz belki her şey bir anda bitebilir ama şu an akıl almaya birileri ile dertleşmeye ihtiyacım var.
Cevabın nedir?
+1 yılGeri donmek zor olsa da düşünün sonradan neler olur kadının kocası ogrense ne olur ailesi öğrense ne olur v. s. haberleri olmasa bile ogrenseler neler dusuneceklerini düşünün en onemlisi de empati sana yapılsa ne hissederdin falan kendine sorgulama doğru cevabi vicdanın verir ama içine duygu karıştirma şeytana cabuk uyulur ama isin içinden çıkmak öyle zor olur ki ama tabi is isten geçmiş olur pişman olsanız da...
05 Yorumla
Soran+1 yılAslında bazı şeyleri düşündüğüm için buraya konuyu açtım ve paylaştım kimseye anlatamıyorum hali ile. şimdi kadının evliliği kadın üzerinde gibi bir şey sevgi yok çocuk yok aşk yok falan sadece saygı ve evlilik olay bu çocuğun olmama sebebi de bu doğrusu boşanmak ayrılmak fakat hem toplumsal hemde ailevi sebeplerden ötürü bunu yapamıyor. Aslında sevgi gibi duygusal şeylerin araya girmesi de bu yüzden ama nihayetinde bitmeli fakat son bir şey var ondan sonra bitecek.
- +1 yıl
Hayırlısı ne diyim çok zor...
Soran+1 yılsaol valla fikir almak için yazdım herkese anlatılmıyor ağzıma sıçtılar hakılılarda bir şey diyemiyorum savunmuyorum yanlışımız var düşünüyorum onu düzeltmeye bakıyorum.
- +1 yıl
Anlatacaklarin varsa takip edebilirsin elimden geldigince yardim edebilirim
Soran+1 yıltakip ettim mesaj atamıyorum en son takip eden benim olmasa veririm kullancımı adımı.
En İyi Cevaplar
Gerçekten nefsine bu kadar mı düşkünsün?
Yaptığınız ahlak dışı birşey ne bahane ettiğin sevgi ne de vefa borcu bunların arkasına sığınamazsın.
İlerideki sonucu şimdikinden daha ağır olucak bunu unutma.01 Yorumla
Soran+1 yılben bir şeyin arkasına sığınmıyorum nefsime yenik düştüm kabul ahlak dışıdır kabul ikimizde yanlışı biliyoruz çocuğun olmaması sevginin olamaması zaten bu yanlışlara götürdü bizi.
adamım bırak bu işi. Senin ki sevgi değil sadee heves ve bu kadın eminim senden büyük kendisinden etkilenmişssin senide bu işte vazgecirmeyen bu. Kocası olan bir kadına sevgi besleyebiliorsan sıkıntı var sende bunu bir düşün. Ayrıca ileriki zamanda baya bir ilerleyeceksiniz ve artık tadını aldıktan sonra sana basit gelecek. Kararını ver yani ne yaptğını bil.
03 Yorumla
Soran+1 yılçok fazla büyük olmasa da evet bir yaş farkı var aslında etkilenme olayı kadının bana çok yakın olmasından kaynaklanıyor yani ilgimi cekmesinde ki sebep o çünkü uzakta başka bir şehirde olsaydı bu kadar ilgimi çekmezdi. şu an ilişki olarak baya ilerledik ama cinsel anlamda değil duygusal acıdan aslında sende haklısın yani kendimi savunmuyorum paylaşacak kimsem yoktu burada paylaştım. anlatamadığım bir olaydan dolayı kadın bir yere gidecek gelecek ancak ondan sonra onunla bu konuyu konuşabilir ve yollarımı ayırabilirim.
Soran+1 yılteşekkür ederim doğru haklısınız.
Bulusmadan once oncelikle cocuk var mi ona cok dikkat edilmelidir, sonra goruyolar buraya gelip baslik aciyolar
06 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim çocuk falan yok zaten evliliği de bir nevi kağıt üzerinde yani sevgi yok saygı var çocukta o yüzden yok yani bir evlilik kağıtı var tabi boşan diyemem kendisi de düşünmüş toplumsal ve ailevi olaylardan dolayı yapmamış şimdi yap demem ben ona karşı ama sonuçta ilişkimiz yasak yanlış bir ilişki son bir şey var ondan sonra bitmeli.
Soran+1 yılgerçekten ben bahane uydurmuyorum bunu düşünmüyor olsaydım zaten bu konuyu açmazdım en baştan.
Soran+1 yıleyvallah saol ama bildiğim bir şey varsa bu tür işlerden ayrılsan bile kolay kolay sıyrılmak pek mümkün değil yani biraz zamanla olacak şeyler tabi hal ve çaresine o dediğim gibi son şeyden sonra bakacağım bitirmeyi düşünüyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılFazla bağlanmayın birbirinize. Mümkün olduğunca kısa süre içerisinde de bitirin. Sonunda iyi bir şey olmayacak.
512 Yorumla
Soran+1 yılbaşlarda evet bağlanmamak için uğraştık bitirmeye calıştık ama yeri geldi o yeri geldi ben bitiremedik bir şekilde zaten düşününce bu olayın bir sonu olması pek fazla mümkün değil.
- +1 yıl
Bu olayın bir sonu var ama iyi bir son değil. İyi bir şekilde sonlandırabilmek şu anda sizin elinizde ama. O yüzden henüz bu fırsat varken kullanın.
Soran+1 yılaslında zaten konuştuğumuz bir şey var bu ilişki bir gün aniden bitecek dan diye bir taraf hiç bir şey söylemeden gidecek ama şu an bende bazı sebeplerden ötürü bırakamam onu kullandığımı düşünmesini istemem.
- +1 yıl
Oturup konuşun ve herşey güzelken ayrılın. Kimse kimseyi kullandığını düşünmez böylece.
Soran+1 yıldüşüneceğim dediğini ama şu sıralar olamaz.
- +1 yıl
Peki.
Soran+1 yılyorumlar için harbiden teşekkürler şu sıralar olmamasının sebebi o bir yerlere gidecek gelecek ondan sonra olabilir çünkü dediğim gibi kullanıldığını düşünsün istemem her ne kadar yanlışsa da düzgünce bitmeli.
- +1 yıl
Anladım, söyleyebileceğim başka bir şey olmadığı için peki demiştim zaten. Negatif bir anlamı yok yani :)
Soran+1 yılyaş 39 aslında uygunsa benden büyüksün bir fikir almayı isterim özelden malum pek herkesle konuşabilecek bir konu değil.
- +1 yıl
Üzerinde konuşmayı istediğim bir konu değil pek. Konuştukça çünkü sonuçtan uzaklaşıyor insan. Genellikle başka çözümler arama yolunda oluyor, en ufak ümit verici olay, konuşma tavır süreci zorlaştırıyor vs..
Yine de sormadan edemeyeceğin bir şeyse mesajla sorabilirsin.
Soran+1 yılabi ümit olayını geçtik yani şu an dediğim gibi bir olay var o olaydan sonra ciddi anlamda bırakmayı düşünüyorum.
- +1 yıl
Sorun yok demektir o zaman :)
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Tamam işte ilişkinizi sürdürebildiğiniz kadar sürdürün eğer gerçekten birbirinize aşık olduysanız zamanı geldiğinde eşinden ayrılır sizde özgür olursunuz
08 Yorumla
Soran+1 yılkonuda gördüğüm en garip cevap ciddi mi troll mü.
Soran+1 yılne bileyim yani yanlış bir şey olduğunu hem o hem bende biliyoruz fakat dediğim gibi evliliği kağıt üzerinde eşi ile arasında sevgi yok zaten çocuğunun olmaması da bu yüzden ama toplumsal ve ailevi problemlerden dolayı boşanmamış düşünmüş ama yapmamış tesadüf eseri tanıştık ve olaylar buraya kadar geldi daha çok duygusal acıdan fakat ne olursa olsun yanlış.
- +1 yıl
Evet yanlış ama sonuçta insan sevince pekte gözü görmüyor bu tür şeyleri. Bence dediğim gibi hiç değilse seni tanıdıktan sonra bir kaç yıl içinde boşanırsa sizin için çok iyi olur hem siz artık özgür olursunuz hemde senin aklın sürekli onda olmaz. Çocuk yoksa eğer durması için çokta bir sebep olmamalı ailevi problemlerini halledip artık eşiyle birlikte olmak istemediğini kabullendirip ayrılmalı.
Soran+1 yılbuda çok ağır ve ciddi bir karar yani diğer taraf acısından da düşünülmeli dan diye karar vermek pek kolay değil.
- +1 yıl
Eğer diğer tarafı önemsersek sizi direk taşlamaları gerekiyor ben altı üstü artık evliliğini sürdüremeyeceğini söyleyip bir kaç yıl içinde boşanmalı diyorum ki şu durumda en mantıklı karar bu hemen yarın yapsında demiyorum. Ne yani senin sevdiğin kadın bir ömür o insanla evli mi dursun
Soran+1 yılya şimdi karşılıklı bir sevgi olduğu doğru onun kocasını sevmediği hatta bu yüzden cocuk yapmadığı da doğru ama o kadar ileri boyutlu düşünmek ondan bunu istemek ya da beklemek ne bileyim ikimizde yanlış yaptığımızın farkındayız sadece duygusal acıdan yoğunuz öyle cinsel acıdan bir açlık yok.
+1 yılTövbe kapısı hep açıktır.. Vazgeç bu davadan.. İnşaAllah affedilenlerden olursun.. Bu işin daha dertleşmesi mi kalmış birader.. Yuva yıkmadan önce ahiretini düşün.
05 Yorumla
Soran+1 yılyuva yıkma gibi bir durum yok yani benle alakalı bir şey değil son bir şey kaldı be kardeşim o olayda geçsin bitireceğim bu ilişkiyi sadece bir vefa borcum var.
- +1 yıl
Ne vefası?
Soran+1 yılyani kadına karşı yapmam gereken bir iyilik var ondan bahsediyorum onu yapmadan bırakamam.
- +1 yıl
İyilik yaparken dikkat et! Ne diyim ki başka. :)
Soran+1 yılanlatamıyorum be yani son bir şey yapmam lazım ondan sonra bırakacağım zaten bırakmayı düşünmeseydim bu konuyu açmazdım.
Ne kadar sevsen de ne kadar uzulecek olsan da iliskiyi keseceksin bu kadar basit..
27 Yorumla
Soran+1 yılsadece ben değil kadında beni seviyor yani karşılıklı bir şeyler var aramızda yanlış olduğunun ikimizde sonuna kadar farkındayız gizli kaçak görüşüyoruz biraz işin boyutu ilerledi.
Soran+1 yılelhamdüllah müslümanım ya kardeşim aslında konuştuğumuz bir şey var bu ilişki bir gün dan diye bitecek ama ne zaman bilmiyorum günah biliyorum fakat şuanda ben ayrılamam çünkü onu kullandığımı düşünsün istemiyorum.
Soran+1 yıloda aklıma geldi fakat herkes kendi hesabını ödüyor sadece araba ile onu buluşma yerimizden alıyorum yani parasal anlamda bir kullanma durumu yok he sevgi acısından kullanıyor mu yani kullandığını düşünmüyorum.
Soran+1 yılBunu konuşmak için biraz zaman var çünkü kendisi bir yerlere gidecek geri dönecek ondan sonra konuşabiliriz o şekilde bitmesi en doğrusu olabilir en azından kullanmadığımı düşündüğü bir anda bitmeli.
evli bir kadının kocasına neden bunu yapıosun neden toplum olarak bukadar enpati yoksunuyuz
240 Yorumla- +1 yıl
bunun nedenlerı cok
- +1 yıl
evli bir bayanın beklentileri vardır esınden esı karsılamayınca bu beklentılerın karsılanması ıcın her seyı yapar aldatmaya kadar gider
Soran+1 yılyanlış olduğunun bende farkındayım evet düşününce ne kadar adice bir şey olduğunu biliyorum ama sevgi falan girdi araya.
- +1 yıl
@The_humanist ayrılabilir mesela ozaman insanların evlenmesinin bir anlamı yok çünkü mükemmel olmadıktan sonra herzaman problemler çıkablcektr her insanın içinde aldatma potansiyeli vardır diyerekten çıkılmazki yola belki çocuğu bile vardır eşinden utanmıyor olablr hatta hakettiğini düşünüyor olablr ama insan çocuğundan utanmalı bence
Soran+1 yılçocuğu yok evet boşanabilir fakat kendince sebeplerinden dolayı bazı nedenlerden daha doğrusu bunu yapamıyor kocasına karşı bir sevgisi yok sadece saygı duyuyor.
- +1 yıl
bunlar cok farklı derın konular bırebır konusmak bunu uzerıne tartısmak ıstersenız konusbiliriz buna dari bir cok konuda arastırmada bulundum esını aldatan bır cok bayanla bunun uzerıne konustuk
Soran+1 yılevet saygısızlık yapıyor olabilir ikimizde aslında yanlış yaptığımız şeylerin farkındayız ama bu yanlışı bilerek yapıyoruz ilişkimizin boyutu ise baya ilerledi zaten hani seks yok ama evet bir sevişme var aramızda. bilemiyorum dertleşemiyorum bu konuyu kimse ile.
- +1 yıl
@The_humanist tebrik ederim cok guzel bir gorustu tabiri caiz ise ac gozlulukte denebilir
- +1 yıl
@Atalante54 ac gozlulukten zıyade nefs ve beklenti kurbanıdır
- +1 yıl
@The_humanist nefiste zaten doyumsuzlugun bir dalidir.. ayni seyler iste hemen hemen.
- +1 yıl
@Atalante54 evet ınsanın en buyuk dusmanı nefsıdır zaten
- +1 yıl
@The_humanist allah muhafaza
- +1 yıl
@Atalante54 amın cumlemizin aynı fıkırde olmak guzel
Soran+1 yıl@The_humanist benim meselem aç gözlülük değil karar verdim kadından ayrılacağım fakat bir yere gidip gelmesi lazım bir olayı çözmeden olmaz.
- +1 yıl
@The_humanist tabikide herkez yiyemez o haltlari.. adama yazik evine ekmek tasiyor.. aynisini bu arkadasa yapsa karisi asarim keserim.. zaten eden bulur
- +1 yıl
@Atalante54 ne demısler kırma baskasının cevızını kırarlar senın cevızını etme bulma dunyası
- +1 yıl
@The_humanist :) ilk defa duydum ama guzel sozmus..
- +1 yıl
@Atalante54 arkdas bugun baska bırının esıne asık oldu yarın bır gun evlenırsen belkı bırı de onun esıne asık olur
- +1 yıl
@The_humanist yav bir yandan da boslukta olan insanlar yapar boyle seyler hayata renk katmak icin... hem kiziyorum hem kizamiyorum.. mutusuzsan bosanicaksin cocuk yokmus madem o zaman bakican yoluna
Soran+1 yılabicim tamam derdimi anlatmıyorum yanlış diyorum kendimi savunmuyorum ama aranızda daha fazla gömmeyin yani ben çok iyi bir bok yapıyorum demiyorum zaten bir şekilde yanlıştan dönmek istemeseydim bu konuyu açmazdım.
- +1 yıl
@Atalante54 Aynen sana katılıyorum soruyu soran arkadaş sana kizmiyoruz sadece genel olarak konuşuyoruz herkesin doğrusu kendine
- +1 yıl
Sadece snaa yonelik konusmuyoruz kardes cogul konustugumuz bir konu sen skma canini hatanin neresinden donsen kardir.. bu arada hakkini helal et gommeyin beni aranizda yazmissin guldm baya bir affola dedikodu yapiyo gibi olduk ama insana ters gelince boyle oluyor..
Soran+1 yıl@Atalante54 bende böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum zaten yani bana da çok normal gelen bir durum değil fakat işte dediğim gibi kimse ile paylaşılamıyor böyle bir olay zaten kafamda bazı şeyler var olmasaydı bu konuyu açmazdım ama son bir vefa borcum var ödeyip bitirmeliyim.
- +1 yıl
Herşeyin hayırlısı olsun ne diyeyim allah cc herseyin hayirlisini işte bunun bile
Soran+1 yıl@The_humanist oğlum valla daraldım ha tamam lan hatalıyız kabul bir son şey var onu yapıp bitiriyorum.
- +1 yıl
Peki her şey gönlünce olsun hoşçakal
- +1 yıl
Allaha karsi isledigin gunahinda borcunu odemeyi unutma olur mu.. zinanin affi yok o hanima da belirt bunu lutfen o senden daha cok gunaha girdi.. bosluga dusmus olabilirsin ama onemli olan bunu tekrarlamamk bir daha..
- +1 yıl
@Atalante54 arkadasin daha fazla üstüne gitmeyen intihar falan eder :)
Soran+1 yıl@The_humanist abartmayın intihar falan Allah korusun.
Soran+1 yıl@Atalante54 zina yok sevişme olayı var eyvallah ama zina yok yani olmaması da iyi duygusal anlamda ilerleme yaşadık dediğim gibi son bir olay var bitsin ondan sonra bu ilişki de bitecek.
- +1 yıl
sevisme zina degil mi yanı :D
- +1 yıl
@The_humanist :) balyozu kafasina indireceksin ki akli basina gelsin bak adam kendine geldi :)
- +1 yıl
@Atalante54 yok daha gelmemis sevisme var ama zına yok dıyor bır daha vur sen :)
Soran+1 yıl@The_humanist sevişmede cinsel birliktelik yok neresi zina güzel kardeşim.
- +1 yıl
sadece gülüyorum ve ıronı bır durum dıyecek bır sey yok eyvallah
- +1 yıl
@The_humanist :) bayan oldugum icin el atmak istemedim o konuyada soran kardes zina sadece baska turde degildir goz zinasi agiz zinasi vs bir suru sey vardir hemde o baskasinin hanimi anladim umarim
Soran+1 yılyorum yapan arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmayalım ciddi bir konu ve ben buraya yardım almak için geldim olayın cıvıklaşması hoş değil.
Sevgi girdiyse aranıza ve kocasıyla arasında sevgi yoksa ve artı çocuğu yoksa ayrılsın neyin kafasını yaşıyo aldatmak nedir ya
13 Yorumla
Soran+1 yılyani bunu kendisi düşünüyor ama toplumsal ve bazı kendi özel sebeplerinden dolayı boşanmıyor zaten kağıt üstünde bir evlilik ne bir cinsellik ne bir sevgi sadece saygı ve kağıt üstünde evlilik varmış çocuğun olmama sebebi de bu yüzden. ama yaşadığımız yasak ve doğru değil farkındayım.
- +1 yıl
Farkndaa olmanız aldattığı anlamını değiştirmez. O kadına söyle milletin dediğini kafasına takmasın. Günahları kendine onların. Konuşur konuşur başka dedikoduya geçerler unutulur yani. Siz uzaklaşıp gidin gerçekten birbirinizi seviyorsanız ve onların aralarında sevgi saygı yoksa onlar niye evlendi bokmu var başına silah mı dayadılar naptılarda
Soran+1 yılbenden baya seneler önce olan bir şey yani 10 yıllık olmasa bile var 5-6 yıllık bir evlilik ve çocuk falan yok yani sıkıntılar var fakat burada anlatamıyorum yinede yanlış yapıyoruz dediğin gibi aldatma olayını değiştirmiyor duygusal olarak ilerledik ama son bir şey var ona karşı onu yapmak zorundayım sonrasında ayrılık zaten hep konuştuğumuz bir şey var bu ilişki bir gün bitecek dan diye.
Yuva yıkanın yuvası olmaz.
Bu sözü hatırla, senin yüzünden yuvası yıkılırsa ömür boyu cezasını sen çekersin05 Yorumla
Soran+1 yılkorkarım ondan da yuva yıkılmalık bir durum yok Allah çok şükür.
Soran+1 yılkardeşim kadına ben git boşan kocandan gel ben evlencem demiyorum onu geçtim ulan ortada zina yok sevişmek mi zina? İkimizde biliyoruz yanlışımızı zaten derdimi anlatmak için bu konuyu açtım.
Soran+1 yıltamam birader sende haklısın.
isin ucunda ölümde olabilecegini hesaba katiyor musun?
11 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki düşünmediğim şey değil ama bir defa bir hatayı yapınca önemlerini alarak gidiyorsun ne kadar yanlışta olsa zaten yanlış olduğunu biliyoruz bir şeyleri düşündüğüm için bu konuyu açtım.
ölmek istiyorsun galiba evli kadınla işi olan adam adam degildir
15 Yorumla
Soran+1 yılusta yanlış olduğunun farkındayım ama olmuyor işte gidiyor bir şekilde.
Soran+1 yılyaş falan vermeyim ama cocuğu yok kendisinin.
Soran+1 yılHaklısın fakat beni aldatma durumu olamaz kardeşim zaten bir yanlışı başka bir yanlış ile kapatacak birisi değil. yani sonuçta hadi ordan olup gidebilirim aldatma durumu değişik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl sevdiğin kadını paylaşıyorsun nerden biliyorsun kendi eşini aldatan senide aldatır nasıl güvenebiliyorsun :( ya istemsiz midem bulanıyor böyle kadınları duyunca
04 Yorumla
Soran+1 yılbak şimdi olayın şöyle bir yönü var bazen bile bile hata yaparsın zaten dan diye sevmedik ilk başlarda bitsinde istedik ikimiz evli ama kocası ile arasında bir sevgi yok zaten olsaydı benle ne işi vardı boşanmamış oda onun kendi hatası ve problemlerinden dolayı olan bir şey.
Cevap sahibi+1 yılbeni ilgilendirmez o adamı dalak yerine koyup aldattı mı aldattı kaldı ki sende karını aldatıyorsun abi ayrılın napıyorsanız yapın yazıktır günahtır ya
Soran+1 yılben evli değilim doğru yanlış yapıyoruz savunmuyorum düzetlmeyi düşündüğüm için bu konuyu açtım.
Cevap sahibi+1 yılo kadından hiçbir şekilde hayır gelmez direk yaptığının yanlış olduğunu ve eşine dönmesi gerekiğini söylemelisiniz ya da boşansın adamı daha fazla aptal yerine koymaısn yazıktır
+1 yılHata yaptığını biliyorsun. O zaman doğrusunu yap huzur sen de kalsin.
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğrusu için çabalıyorum zaten yani düşünüyorum.
- +1 yıl
Peki kolay gelsin. Yorumlara baktim. Kadinla geleceğinizin oldugunu düşünüyor musun? Eger düşünmuyorsan kırılir üzülür diye bekleme hallet bu mevzuyu. Sağlıkli bir evliliginin olmaması bu hatanizi aklamaz sen de biliyorsun empati yapmalisin. Her turlu üzüleceksiniz bazi yaşantilarin sonucu her turlu hüsran olur. bir de sen zinanin ne demek oldugunu bilmiyorsun bilmedigin seyi savunuyorsun haberin olsun.
+1 yılBaşlarda kullandığınızı yazmışsınız.. Bayana bunu söylerseniz zaten kolaylıkla biter bu iş..
04 Yorumla
Soran+1 yılbaşlarda kullanmak istedim yani kadını hevesimi alırım gider diye düşünürken tanıdıkça olaylar başka türlü şekillendi mevzu da oradan patladı.
- +1 yıl
Onu anladım çözümü de sundum gerisi size kalmış..
Soran+1 yılson bir kaç şey var ondan sonra bitecek.
- +1 yıl
Pekala hayırlısı olsun
Toplumun bu konudaki görüşleri aşikar. Deli cesareti valla sizdeki.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle iki deli bir araya gelince böyle oluyor son bir vefa borcum kalmış biraz dertleşmek akıl almak iyi geldi.
Kocası öğrendiğinde cinsel organıni kesip ağzına verdiğinde hersey düzelir merak etme
05 Yorumla
Soran+1 yılsanırım en çok canımı acıtan yorum bu oldu bunun farkındayım dostum korkuyorum da zaten bırakacağım ama şu an değil gerçekten anlatamadığım bazı hususlardan dolayı şimdi değil.
Soran+1 yılbitecek abicim bu ilişki ama dediğim gibi bir şey var o vakit geçmeden bitemez.
+1 yılo seni heyecani ve hisleri icin kullaniyor alt kismi okudum pompada yokmus olayda.. neyin kafasini yasiyorsun ilk teccrubenmi nedir?
03 Yorumla
Soran+1 yılilk tecrübe yaşını geçtik hani elimize kız eli değmemiş bir insanda değilim tabiri caiz ise abaza bir insan değilim böyle bir ilişki oldu yanlış bende oda biliyor duygusal bir yakınlaşma oldu zaten cinsellik arasaydım çoktan evli kadın yerine başka türlü bulurdum yolumu neyin kafası bende bilmiyorum haklısın diyim abi sanada. ikimizde aslında kendimizi bir bok için kullanmıyoruz belkide sorun bu.
- +1 yıl
uzaklas hocam kocasinada yazik senin gencliginede --rezil olmanda cabasi yani..
Soran+1 yılvalla abi işte yardım almak için fikir almak için açtım herkese anlatamıyorum böyle bir konuyu yanlışı düzeltmeyi düşündüğüm için bu konuyu açtım son bir şey var ondan sonra ancak bitirebilirim yorumun için saol.
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. daha fazla içinden çıkılmaz bir hal almadan uzaklaş derim böyle kadınlar insanı diğer kadınlardan çok daha fazla etkiler
03 Yorumla
Soran+1 yıltesadüfler falan bu olayın bu yöne gelmesinde etkili oldu evliliği kağıt üzerinde gibi bir şey sevgi aşk falan yok saygı var cocuğun olmama sebebi de sevgi yok kadın ayrılmayı düşünmüş zaten ama toplumsal ve ailevi olaylardan dolayı yapmamiş bende yap demem sonuçta yanlış bir ilişki bir şey var ondan sonra bırakmayı düşünüyorum.
Soran+1 yılsende haklısın abi kendine göre saol yani bunu da düşünüyorum.
Kardesim evli adamsin kendi yuvani bozmaya ne hakkin var birak o kadini isler daha da kotulesmeden seytana uyma. Allaha nasil hesap verirsin sonra
07 Yorumla
Soran+1 yılben değil kardeşim kadın evli ben bekarım malesef iş ilerledi.
- +1 yıl
O zaman kadinin yuvasinu bozma. Yuva yikanin iki tarafda da yakasi denk gelmez. Bak soyliyeyim vebali cok benim de akrabam vardi zengindi birde bak simdi surunuyor bir evli kançigin arkasindan gitti basina gelmeyen kalmadi ustelik kendisi de evliydi cocuklari vardi. hem kendinin hemde kacamak yaptigi kadinin ailesi dagildi vebali cok buyuk. En iyisi gorusmek istemedigini soyle diyecegim ama sen isler ilerledi deyince bak kotu olmus. Kardesim bekar adamsin gul gibu temiz kizlar bekarlar dururken hayy yarabbim. Neyse bak isler ilerlese bile ya ortadan bir anda kaybol herseyinu sil at numarani falan ya da topluca herkesin bildigu kalabalik bir mekanda bulus yapamayacagini tatli dille anlat sakin da kavga etme yapamayacagini vebalinun cok kotu oldugunu ruyalarina birilerinin girdigini ve vebalinden cok korktugunu soyle ben boyle bir gunaha daha fazla devam edemem de yoksa cok daha kotu olacak. O evli diger adamin isten haberi olmayan adamin ne gunahi vardi. Seni kinamiyorum ama duzelt
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın ellerine sağlık aslında dediğim gibi bu ilişki bir gün bitecek ama ne zaman bilemiyorum ama şu var şimdi bu kadın ile yanlışta olsa bir ilişkimiz var ve ilerledi. şimdi ben ondan ayrılamam nedeni ise onun kendisinin kullandığımı düşünmesi gezdi tozdu işini bitirdi çekip gitti demesini istemiyorum vicdan acısından zaten girmiyorum düşünmüyorum.
- +1 yıl
Kardesim birak vicdani ne derse desin sen bu Şu an ki korktugun seyin acisi ile sonraki vakit olusacak yeni acilar senin bu korkunun yaninda deve de kulak kalir. Tabiki de vicdan azabi cekiceksin normali o zaten korkma tovbe et birak ne derse desin en azindan sonra ki zamanda olusabilecek acilar bundan kat be kat fazla olur. Birde soyle soyliyeyim hayatimda baska bir kadin daha var diye bilirsin o zaman da o evli kadin bunu yediremeyip birakabilir ama gercek birini bulma onun da durduk yere gunahini alma yani. Git pasalar gibi acini da cek ayril ne derse desin en azindan yuva yikilmasin yoksa diger tarafinda yanar keske vicdan azabi duysaydim da bu basima gelmeseydi dersin. Neler yasadiklarini tahmin ediyorum fakat ayrilmalisin. O evli adamin kocanin yerine koy kendini
Soran+1 yılvalla kardeşim işin içine vicdan girince zaten ağır bir yük oluyor düşünmemeye calışıyorum ben zaten ona git boşan da demiyorum dememde zaten ayrılık şu an olamaz yani neden olamaz dersen çünkü kadın bir yere gidecek uzağa oradan gelmeden bu konulara giremem en azından gelsin ayrılacaksak bile düzgünce olmalı.
Soran+1 yılAllah razı olsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDertleşmeye mi yardım almaya mi ihtiyacın var ilk once o konuda anlaşalım...
05 Yorumla
Soran+1 yılher ikiside olur.
Cevap sahibi+1 yılBu kadın senden buyuk mu ve ayni şehirde mi yasıyorsunuz uzağında kalma görmeme olasılığın var mı
Soran+1 yılçok fazla olmasa da yaş farkı var aynı şehirde çok yakında yaşıyoruz hatta en son bu akşam buluştuk...
Cevap sahibi+1 yılSen ne istiyorsun peki?
Soran+1 yılnormalınde gittiği kadar devam etmesiydi fakat gerçekten fikir almak ve derdimi paylaşınca yanlışım ve sonuçlarını insanlar yüzüme vurunca bitmesi daha iyi olur diye düşünüyorum. ama son bir şey var onu yapmadan bitmez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılçalma elın tahta kapısını çalarlar demir kapını. birgunde sen evleneceksın. senın karında senı aldatacak ne yasatırsan onu yasarsın
23 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın ama işte şu saaten sonra zorlaştı her şey.
Cevap sahibi+1 yılneden zorlastı arkanı donup gıtmek cok mu zor 5 dk zevk ıcın o adamın yerıne kendını koysana. o kadının baskalarıyla konusmadıgını ne bılıyorsun
Soran+1 yılya şu an gidemiyorum anlatamadığım şeyler var kusura bakma yani kadının benden başkaları ile konuşma olasılığı da var ona bir şey demiyorum sadece ben tanıdığım kadarıyla ikinci bir yanlışı göze alacağını düşünmüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSende birgun evlenirsin unutma, karina iyi sahip cik.
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğrusun haklısın ne diyim.
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bu dünyayı bilmemde sahi hadis vardır, evli kadınla yakınlaşan cennetin kokusunu dahi alamaz diye
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah affetsin.
+1 yılÜzülürsün, üzüyorsun da
13 Yorumla
Soran+1 yılüzülüyorum üzüyorum da bombok bir durum farkındayım bitmeli.
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç
Soran+1 yılyaşları vermesek daha iyi olur ama hani 18-19 civarı değil 20'nın üstünde rakamlarda.
+1 yılGeri dön ya cidden bak bırak yapmayın
113 Yorumla
Soran+1 yılçok geri dönmeye uğraştık ama iş ilerledi yani her şey bir an bitebilir ama sevgi girdi araya.
- +1 yıl
Ya bırak ne sevgisi abicim yapmayın
Soran+1 yılvalla bak sevgi olmasa hem bende hem kadında iş bu boyutlara gelmezdi.
- +1 yıl
Ya ne sevgisi sexle başlayan sevgi mi olur bırak abicim cidden çocukta var mı
Soran+1 yılaramızda bir beraberlik olmadı yani seks değil sadece sevişme oldu diyebilirim. cocuğu yok ya ilk başlarda ikimizde istemedik fakat olay bu noktalara kadar geldi.
- +1 yıl
tamam günah bırakın
Soran+1 yılbırakmak kolay olsa keşke dediğin kadar ama iş zorlaşıyor bir yerden sonra.
- +1 yıl
Tamm sen brak abicim tövbe de bırak
Soran+1 yılvalla abicim tövbe diyip bırakmak keşke dediğin kadar kolay olsa ama olmuyor işte bazen malesef.
- +1 yıl
Senn elinde git unut ya zor değik hkim ol
Soran+1 yılbak şimdi olayın şu yönünü de düşün yanlış bir ilişki yaşıyoruz bir gün bitecek ama ne zaman belli değil fakat ben şimdi bu ilişkiyi bitiremem çünkü benim onu kullandığımı düşünür bende bunun olmasını istemiyorum.
- +1 yıl
Zararın neresinden dönsen kar
Soran+1 yılinşallah bir durum var ondan sonra bırakabilirim.
+1 yılCocugu var mı kadinin kocasiyla arasi kötümü
02 Yorumla
Soran+1 yılçocuğu yok aslında çok yenide olmasa henüz 10 yıllık ve daha fazla bir evlilik değil kocasına sevgisi yok saygı duyuyor ailevi hayatını anlatmam doğru olmaz. aslında ilk başlarda ikimizde buna karşıydık ama zamanla oldu.
- +1 yıl
Boşansın o zmn başka yolu yok. Nereye kadar gidcek boyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir insan bu kadar aşağılamamalı
19 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın diyebiliyorum engell olmalıydım denedim hatta oda denedi fakat olmadı şu an bunu bile gizli bir şekilde paylaşıyorum.
- +1 yıl
ne olursa olsun o evli bir kadın tövbe edip hatandan dönmelisin
Soran+1 yılya bu ilişkimiz bir gün bitecek onun farkındayız bir gün dan diye bitecek fakat şu an ben onu bırakamam çünkü onu kullandığımı düşünecektir bu sefer bunun olmasını istemiyorum.
- +1 yıl
kusura bakma ama zaten onu kullanıyorsun ona karşı bir sevgin saygın olsa zaten bunu yapmazsın
Soran+1 yılbaşlarda evet gönül eğlendirmek kullanmak istedim biter hevesimi alır geçerim dedim ama zamanla tanıdıkça buluştukça sevgi vs dediğim gibi araya girdi baktım oda seviyor yanlış olduğumuzu da biliyoruz ama devam ettik şimdi ise ortada bırakarak dan diye gitmek bilemiyorum.
- +1 yıl
hala hatana ısrarla devam etmek için haklı neden bulmaya çalışıyorsun
Soran+1 yıldoğru çünkü bir anda bitirmek istemiyorum yanlışı kapatmalıyım fakat biraz zaman lazım bana.
- +1 yıl
umarım doğru yolu bulursun..
Soran+1 yılanlatamadığım bir durumdan dolayı şu an bırakamıyorum bir yere gidecek gelecek ondan sonra bırakacağım gerçekten kendimi savunmuyorum haklısınız paylaşacak kimsem yoktu burada paylaştım.
+1 yılevli kadınla zina kötü şey büyük günah
11 Yorumla
Soran+1 yılzina yapmadık yani zina normalde de zaten günah ben kimse ile derdimi paylaşamıyorum asıl sorun burada benim için anlatamıyorum. olay ilerledi karşılıklı sevgi girdi araya.
Pisliksiniz
16 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın.
Soran+1 yılne demem mi bekliyorsun ki kendimi savunmuyorum haklısın yaptığım yanlışın farkındayım.
Soran+1 yılarkadaşım sorunlu musun sen hata mı kabullenmeyip ne yapayım? senden özür mü dileyim ne istiyorsun yanlışı düzeltmeyi düşünmesem bu konuyu açarmıydım bir düşün.
Evli ise amacin ne
11 Yorumla
Soran+1 yılya hayatıma birden girdi işte sonrasında evli olduğunu söyledi çok çok yakınımdaydı ilgimi çekti onunda ben ilgisini çektim öyle konuşmaya başladık ve bir an buluşmalara falan döndü iş sonrasında heves dedim araya dertleşme başka konular derken sevgi oluştu bende ve kadında. yani cidden amaçsızca bir ilişki şu an duygusal gidiyor cinsel olarakta sevişmeden ötesi olmadı.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İyi... B*k yiyon.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın diyebiliyorum bunu paylaşamıyorum birileri ile.
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel münasebet var mı
07 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok duygusal kardeşim sevişmeyi seksten sayma.
Cevap sahibi+1 yılPeki bağlanıyorsunuz birbirinize
Soran+1 yılhah işte problem orada ya zaten bağlandık o yüzden biraz bu konuyu açtım ve daha çok ilerlememesi için fikir alıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBiraz soğuk davrsn
Soran+1 yılonlar biraz daha cocukca hareketler olur oturup konuşmak daha makul.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin konuş ozman
Cevap sahibi+1 yılSdece sevişmek lle kalalım de
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği