Evli kadınla yasak aşk yaşayan var mı?

Asla oyle bise yapmadim yapmamda biri benim esimle olsun istemem cunki suana dek evli bi kadinla bikere konustum oda evli oldugunu bilmiodum gece sahilde yuruyelimmi biraz dedigimde esim isten gelcek bugun olmaz diyince hani kaynar sular dokuldu derler ya dedim dalga gecio heralde sonra baktim gayet ciddi evliymis ne halin varsa gor bidahada beni arama dedim cidden bidahada ne yuzunu gordum nede konustum aman bidahada basima gelmesin
Cafede otururken bi bakisma oldu lavoboya giderken yanindan geciodum o an daha bi yakin bakisma oldu sonra adimi soyledi sen selinin arkadasiydin okuldan deme dedi evet dedim oyle bi muhabbetle tanistik yanindada 3-4 kiz arakadasi vardi normal oturuyolardi parmakta yuzuk yok nerden bilim evli oldugunu hic aklima gelmedi bende ne guzel bi kizce dedim hic isteyemem utangacimdir anlik bi gazla bende numarasini istedim vermedi instgramdan konusuruz dedi peki dedim meger o hesapta 2. Hesapmis bi hafata kadar konustuk bikezde bulustuk oturduk neyseki bise yasamadik
Evet ben saat 10 gibi yuruyuse cikalim die mesaj attim oda esim 3/11 calisiyo bu hafta gorusemeyiz olmaz aksam aksam diyince dalga gecio sandim ama maalesef cok uzucu
Dalgami gecion ne esi dedim ben evliyim kocam iste ben calismiyorum oyle cafedeyken denk geldik hoslandim muhabbet etmek istedim ne var bunda yani dedi dedim size hayirli isler kocaniza yazik tabi oda sizin gibi deilse
Bilmem ben bidaha arayip sormadim zati sildim numarasini o zaman oda donmedi oyle kotu bi anim oldu yani
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Genelde aldatilan kişiler ya da heyecan arayan kişiler aldatıyor
bu tip birliktelikler hayat felsefeme ters düşen şeyler.
Yetmediği için aldatır başka ne olacak aşk meşk yalan
Eşi dışarda çalışıp 6 7 ayda bir geliyordu İlk başta arkadaş gibiyiz sonradan işler değişti
Nasıl tanıştınız
Komşum olur kendisi önce alışveriş için yardım ederdim sonra evinin eksiklerini giderirken samimi olduk
Bu soruyu daha önce erkek olarak sorduğun için, ciddiye alamayacam
Evet isyerimden Bi arkadaşımla
Yaşadı. Sebepler hep aynı eşinin ilgisizliği
Okulun üstünden 20sene geçtikten sonra arkadaşlar olarak buluşmuştuk. Eski defterler açıldı ve görüşülmeye başlandı
Hayır yakalanmadım. Brlirli bir saatten sonra irtibatı keserim. Sohbetlerimi eve taşımam
Evet ama burada anlatılmaz
Çok yaşadım mesela cinsellikten sıkılmış erkek olan kadın isteklerini durduramıyor diye sikayetciydi
Yaşamadım ama evli kadınlar çok çekici oluyor
Yasamak ıstemeyen yoktur
Bu arada KS den 4 evlı kadınla
Evet ama detay vermeyeyim burdan
Cok yaşadım detayı burada anlatilmaz
Cagıedı eve geldı ama ben reddettım
Evet çok riskli
isim olmaz..
evettt
Yaşadım. Ama sonu yok maalesef
Evet
Yasadik harika heyecanliydi