Sadece dondurma muallebi falan yiyebiliyorum ama canım aşırı pizza çekti. daha önce olan var mı yasadiklarinizi paylaşır misiniz?
Yersem şimdi dikislerim patlar :// öf hast çok zodrrrrrrrr
Yersem şimdi dikislerim patlar :// öf hast çok zodrrrrrrrr
Hem devlet memur bir hemşire olarak hem de daha önce aynı ameliyatı geçirmiş biri olarak söylüyorum ki bademcik ameliyatında dikiş atılmaz başka yerlere atılan dikişlerde zaten patlamaz sadece katı asitli sıcak şeyler yersen ameliyat bolgendeki damarları zedeleyebilirsin ameliyat bölgesi hassas olduğu için tahriş edebilirsin ve kılcal damar catlamalarindan dolayı kanaman başlayabilir
Ama fenerli baktım beyaz şeyler var onlar ne dikiş değil mi ne ki o :/// allah aşkına çok korkunç. Sen niye olmuştur ki
Iltihabi bir durum olabilir tatlım kriptik tonsillit olabilir
Dondurma ve pizza alın ikisini de üstü açık olarak dolaba yan yana koyun pizzanın kokusu dondurmaya siner sende yemiş gibi olursun 😄
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Sen yine iiysin, birkaç haftaya düzelirsin. Bana 6 ay yasak, kafayı yemek üzereyim
Neden altı ay senin neyin var üzüldüm ://///
İlik nakli oldum.
Bademcik ameliyatı olmuştum 2007 yılında, birkaç haftaya düzeliyor. Kebap bile yiyebiliyorsun, az sabır
Anladım , çok geçmiş olsun...:////
Aynen sabredicem. Aşşağıda bir kız ameliyat olan bademcikler geri çıkabiliyormus dedi bu doğru mu senjnkinde o tür bişey oldu mu geri cikaxaksa boşuna mi ağrı çekiyorum :/
Hayır böyle birşey mümkün değil. Bademcik ameliyatında bademcikler tam alınmaz zaten. Onlar lenf bezlerinin bir kısmıdır ve az da olsa tutulur orada. İnsan için gereklidir.
Çok mu iltihaplanmıştı seninki? O yüzden mi aldılar?
Evet taş uretiyodu. bir kısmı derken yani tamamen değil de bademcigimin yarısını mi almış? ://
Anlamadim
Evet, tamamı alınmaz
Bana iğne verdilersana sa vermişler miydi bademcik alindiktan sonra?
Evet, 2 hafta kadar iğne yemiştim. Belki şimdi gelişmiştir tıp sana kısa sürelik vermişlerdir bilemiyorum. Ama 1 ay antibiyotik falan takviyesi almıştım.
5 günlük verdiler. Neden veriliyor peki bir bilgin var mi
Mikrop falan kapmayasın diye, açık yaran da var. İltihaplanma falan olmasın
Hımm haklısın :/ Teşekkürler. ... geçmiş olsun tekrar sana da...
Teşekkürler
Dondurma yerken patlamıyo onu yiyince mi patlıcak 😂😂
Çene mi oynatamiyorum ki nasıl cignicem zaten yasak ekmek vs sert şeyler. dondurma mecbur soğuk şeyler kanı donduriyor kanama riskini oluyo
Ee sen yemek yemeden nasıl duruyon ki
Çok açım zaten duramıyorm :///
Allah yardmcın olsun canım kola falan iç baride karnını şişirsin
Kola mi şaka misin anında geberieim asitli
Olmaz bisey ya sen güven bana
Cevap
1Cevap
Ben 5 yasindayken olmustum bademcik ameliyati sadece sivi seyler yiyip icebiliyodum cok kotu gunlerdi😃
Berbat ;//
Ben açlıktan ağlamıştım :((( ama geçer tabi neler neler geçmedi ki :D
Çok açım gerçekten kaç günde geçti ekmek yedin?
Hatırlamıyorum çok küçüktüm ama soğuk çorba yiyebilirsin ayrıca bir kaç gün sonra da ekmeğin içini küçük küçük içine doğrayıp yiyebilirsin fazla abartmamak şartıyla
Evet kağıtta yazıyor dikkat edicem
Ameliyatın kaç saat sürdü ve ameliyat olma sebebin neydi, benim bademcik taşlarım var, kökden çözüm bademcikleri aldırmakmış😥geçmiş olsun
Benimde bademcik taşım vardı o yüzden oldum. Tam saatini bilmiyorum 2 falan daha fazla belki annem biliyodum. başla sorun varsa yardimci olurum
Şimdi olmayıp ertelersen ilerde mutlaka olucaksin çünkü bunun sonu yok çözümü yok ve insanlar yaslandikca yaşı buyudukce bademcikteki delikler artıp cukyrlasiyo bu da demek okuyo ki daha fazla taş üretecek ve iğrenç bişey aşırı titiz biri olduğum için dayanamadım sırf bu yüzden oldum memnunum
Fiyatı ne kadar, bende çok korkarım yaa igneden bile keşke başka çaresi olsa, koku kesildimi diye sorucam ama daha çok yeni
Evet kaç gündür dişlerimi yikamafim a ağzım daha ferah gibi ve disindeki tartar az. önceden fircalardim yarım saat sonra dişlerimi pislendugini dilimle kontrol ederek anlardim şimdi daha temiz dikiş olmasına rağmen. devlet hastensinde oldum özel Dr güvenmiyorum çok
Alisirsin ben de çok korkak odlek biriyim ama oraya gidip işlemler baslayinca yapıcak başka bişey olmayınca artık normallesiyor gozunde hastane ortamina vs alisiyosun beni en çok zorlayan açlık ben gelemem öyle seyelr. mesela serum takarlarkrn gözümü tek elinle sıkıca kapatiyodum bu beni rahatlatiyodu bir kere taktı zaten bu kdar korkmaya gerek yok
Bununla ilgili bence yazıcam belki denk gelirsin iyilesince tabiki
Dişlerimde çürük var ilk ondan sandım ama bademcikdenmiş çok sonra farkettim, çok nalet bişey piskolojim bozuldu nerdeyse, devlet hastanesinden daha iyiymiş gibi geliyor özel adındanmıdır bilmem şimdi, istanbuldamısın hangi hastanede oldun, birazda şans işi sanırım dr. bademciklerin tamamen kazımazlarsa yeniden büyüyormuş, bazılarınınkisi içe dogru oldugundan, iyi bir dr. olması lazım falan diye okumuşsum netden, senden ricam yarında olsa farketmez ne zaman müsait olursan ameliyat kaç saat sürdü ve fiyat ne kadar kaç günde iyileşirsin iyileşme süreni ve koku geçdimi onu ileriki günlerde bana yazarmısın, benim yerimede magnum ve cornet disk ye karamelli😅
Öyle dondurma yasak sadece beyaz renk Maraş :/ pasabahce devlet has. Oldum. ben Dr biliyodum çünkü kuzenimi ameliyat etmişti kiz 25 yaşında ve hiç bir sorunu yok 5 yıl falan oldu. O yüzden böyle sonuç görünce Dr ismi sordum ve gittim.
Koku zaten kesin geçer çünkü bademcik yok taş nerden ureyecek ki? Kokunun sebebi taşlar zaten
Birde alınan bademcigin geri geldiğini nerden okudun ya kafam karıştı öyle bişey mümkün mü kaynağın linkini yollar misjn
Okadar çok yazı okudumki, nerde oldugunu bilmiyorum bazı bademcikler içe dönük gömülü oluyormuş o bademcigin ameliyatınıda her dr. beceremediginden az kaldımı büyüyormuş öyle okudum nekadar dogru bilemicem
Yok artık
Çıkarsa tekrar yaparım ben de
selam onca sorunun içinden seni bulmak için baya ugraşdım birde 2mizde gizli olunca, durumunu merak ediyorum nasılsın, kaç günde normale döndün koku var mı, ameliyat kaç saat sürdügünü ve fiyatını yazıcakdın birde bence yazıcakdın yazdınmı bu ara ameliyatı ciddi cidi düşünüyorum araştırmalardayım cvp bekliyorum
Çok iyiyim hersey yiyorum ve 4 . gün makarna yiyebiliyodum o derece ,2 saat sürdü
Koku kesinlikle geçti tertemiz dislerimi uzun dakikalar fircalamiyorum naneli şekerlere veda ettim çok güzel bir his insanlarla rahatça konusabilmek :) bence herseye değer aldirmalisin hala tavsiye ediyorum. Ben özelde ameliyat olmadım devlette oldum.
Iyi ki soruyu profilden silmemisim hala duruyor yoksa bildirim gelmeyecekti, normalde soruları uzun bir zaman geçmişse silmiş oluyorum bunu unutmusum heralde çok şanslısin :)
İyi olmana sevindim nerde bazı yorumlarda 1hafda geçdi hala iyileşmedi falan yazmışlar, bugün , çocugu ameliyat. Birine sordum 45dk. sürüyo dedi acayipde tırsıyorum bayıldıkdan sonra bişey duymuyorsun sonrasınada katlanabilirim diyorum ama sırf o hastane ameliyat hane baygın olmam beni endişelendiriyo sen yinede silme soruyu aklıma takıldıkca sorarım bişiler, 2mizde gizli oldugumuzdan bencenide kaçırmak istemem linkini bu yorumun altına atarsan sevinirim,
Dondurmaya aban sen :)
Iyy kusucam bıktım ondan
Kağıtta yazıyordu ama Şu an bulamam yataktayim uyucam ;/ / ama şimdi hiç iyileşmicek gibi daha demin aynadan fener tutup ışıkla baktım meraktan bakmaz olaydım dikişler çok korkunç kaldım böyle ://
Ohne oluyorum Teşekkürler
Igne.
Fayda hissedemiyorum ama ignede olmazsa bundan kotu okur heralde bu iyi hali :/
bir sorun falan yoksa bir gün kalıyorsun. ama mesela benim yanındaki küçük kızın dikisleri patladi onun burnuna vs tampon koydular bütün haneyi ayağa kaldırdı çok kötüydü hala o kızı düşünüyorum kendim iyi olsam gidip görcem de yok İşte :///
oha benim bütün günüm böyle geçiyo adfsg
Nasıl anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar