Yeme & İçme Çok yağlı bi pizza yedim akşam yemeğinde gece susuzluktan uyanıyorum, karnım şişti. Ne yapacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Coo yağlıydı cok susuyorum simdi karnım şişdi Çok yağlı bi pizza yedim akşam yemeğinde gece susuzluktan uyanıyorum, karnım şişti. Ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tuvalete git patır putur zattur zuttur... 0 0 Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Soda iç kanka 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evde maalesef yok Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Su içtin mi? 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla mine13 1 yıl Şu an nasılsın? Yorumla Soran 1 yıl Yorgunum sen Yorumla mine13 1 yıl Pizzadan oluşan rahatsızlığını sormuştum :D ben de öyle Yorumla Soran 1 yıl Haa iyiyim sağol canim sen nasilsisn Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Varsa kiraz ye 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evde yok maalesef Yorumla Bubifake24 1 yıl Karpuz da olabilirKısaca meyve yeErik meselaHiçbiri yoksa bi soda içO da yoksa limonlu çay iç Yorumla Soran 1 yıl Tesekürler tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl sosisliydi dimi veya salamlı? 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Döner et kebabiyla üstüne soslu cok yağlıydı yurt disindayim ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl alamanya mı ingiltere mi. ıyk. o dediklerini biliyorum bu arada. 1 ton su içsen de işin zor. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl çünkü o dönerlerin hepsi hazır geliyor Yorumla Soran 1 yıl Almanya Yorumla Soran 1 yıl cok susuyorum ya berbat bisey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen yanmışsın. bi daha yeme öyle şeylerden. Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ayy söz de dinliyor ya kıyamam aferim Yorumla Soran 1 yıl Dalga mı geciyon😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tuvalete git patır putur zattur zuttur...
Soda iç kanka
Evde maalesef yok
Su içtin mi?
Evet
Şu an nasılsın?
Yorgunum sen
Pizzadan oluşan rahatsızlığını sormuştum :D ben de öyle
Haa iyiyim sağol canim sen nasilsisn
Varsa kiraz ye
Evde yok maalesef
Karpuz da olabilir
Kısaca meyve ye
Erik mesela
Hiçbiri yoksa bi soda iç
O da yoksa limonlu çay iç
Tesekürler tamam
Çay içseydin keserdi
Soda iç
Evde su bide içeçrk var
Soda yok
sosisliydi dimi veya salamlı?
Döner et kebabiyla üstüne soslu cok yağlıydı yurt disindayim ben
alamanya mı ingiltere mi. ıyk. o dediklerini biliyorum bu arada. 1 ton su içsen de işin zor.
çünkü o dönerlerin hepsi hazır geliyor
Almanya
cok susuyorum ya berbat bisey
sen yanmışsın. bi daha yeme öyle şeylerden.
Evet
ayy söz de dinliyor ya kıyamam aferim
Dalga mı geciyon😃
gastritin mi var