Bazen ‘seni seviyorum’ diyemezsin. İyi geceler dersin,
Günaydın dersin, Nasılsın dersin,
Kendine iyi bak dersin,
Dikkat et dersin,
Sıkı giyin dersin,
Ama ‘Seni seviyorum’ diyemezsin.
Ama ‘Seni seviyorum’ diyemezsin.
Çünkü söz ağzına sakız olmamıştır o kişinin. Önüne geldiğine kullanacak kadar karaktersiz değildir. Aksine en değerli mücevherden daha fazla kıymetlidir ve en az onun kadar değerli olan kişilere hediye edilebilir.
Evet bu çok güzeldi seni seviyorum her önüne gelene söylenmez... ömrüne gelene söylenir...
Şu an arama modunda değilim :)
Teşekkür ederim bu değerli dilekleriniz için, umuyorum vakti saati gelince çıkacaktır :)
Seni seviyorum lafı lafta değil yürekten gelerek söylenmeli diye düşündüğüm için seni seviyorum diyemem...
Kesinlikle yürekten gelmeli lafta söylemek iş değil...
Mesela sevvgilim varken bana seni seviyorum dediğinde kalbinden demediğini anlıyordum ben.
Bazı insanların ağzına o sevgi sözcüğü hiç yakışmıyor çünkü onu taşıyamıyorlar yüreklerinde...
Malesef haklısın dertliyim kederliyim bu konuda :)
Dertler kederler biz insanlar için var... her insan sever aşık olur ama kimi zaman karşı taraftaki o sevgiyi aşkı haketmeyebiliyor... :)
Hele ki ikili oynayan erkeğe tahammülüm zor.
İkili oynayan tiplere benimde tahammülüm yok ve en korktuğum şeyde birine umut verip onun ahını almaktır... bazıları bunu çocuk oyuncağı sanıyor ama bu yapılan karşısındakinin hayatına gelecek yaşantısının şekillenmesine mal olacağını düşünemiyor o anki geçici zevk ve kötü emellerini düşününce...
Aynen öyle hatta ben öyle umutlanıp konuşmak istediğimi söyledim yüzüne o konuşmasak deyince kötü niyetim yoktu benim nese önemli değil dedim üzülerek gittim ama belli etmedim ona üzüldüğümü. Sonra ise çalıştığı yer bir cafe olduğu için genelde hep giderim o varken yokken de giderim yani sevdiğim bir mekan. Artık ben gittiğimde masamın diblerine geliyor , bakıyor gidiyor , bazen uzaktan bakıp gülümsüyor ama artık ben fazla sallamamaya çalışıyorum amacınıda anlayamıyorum.
Her insanın bir nasibi alın yazısı vardır mutlaka... Allah kötü niyetlilerle karşılaştırmasında geç olsun... bazen yalnızlık yanlış kişilerle beraber olmaktan çok daha iyidir... onun içinden geçenleri tahmin etmek zor ama birkere konuşmayalım demiş sana şimdi neden bakıp bakıp gülüyor anlamak mümkün değil...
Vallaha bende anlamıyorum işte sence durum ne :(
Şahsi görüşümü soruyorsan çalıştığı yere yalakalık yapıyor ve müşteri kaybetmek istemiyor olabilir belkide onun için bakıp bakıp gülüyor... konuşmayalım demeside yine çalıştığı yerle alakalı olabilir müşterilerle yasak olabilir konuşmaları...
Ama ben çok gözlemledim başka kızlara öyle değil yani sohbeti bile yok :/
Dediğim gibi insanın içine girip bakabilme şansımız yok seninde benimde bunu anlayabilmenin en doğru ve sağlıklı yolu yine güzellikle karşılıklı konuşmanızdır neden öyle davrandığını sormalısın...
Rahatsız ediyorum sanıp geri çektim ben kendimi.
Sen bir bayan olarak geri durmalısın doğru olanda budur eğer varsa içinde birşeyler gelip konuşsun...
Ona karşı ilgili olduğumu zaten anlıyordur. Bence o da ilgili ama sıkıntılı gibi bilmiyorum. Çünkü ben gidince bazen hesabı yanlış alıyor bazen aşırı panik yapıyor. İş bu raddeye gelmeden öncede hesabı falan almıyordu indrim yapıyordu :/
Ozaman oturup açık açık konuşun ikinizde yetişkin insanlarsınız bekle bekle nereye kadar... bu şekilde ikinizde sadece üzülürsünüz...
vallaha konuşmak isterse kendisi kasada falan oluyor ya kağıt verebilir para üstü veriyor gibi ypıp tabi aklı varsa yapar. Ben bir daha adım atıp konuşalım diyemem.
Ozaman oraya tekrar tekrar gidip acını tazelememelisin unut gitsin seven insan zaten sevdiğinin peşinden gelir arayıp sorar merak eder bu tamamen monotonlaşmış gibi...
Hım zaten sevilcek bir tip değilim haklı :(
Öyle demeyin ama belkide sizi daha iyileri hakediyor vardır bundada bir hayır...
güzel değilim ki oynuyordur belkide kendince.
Güzellik görecelidir herkes karşısındaki insana göre güzeldir Bazen Dünya güzellerini bile beğenmeyen insanlar çıkabiliyor.
Benim anlmadığım hem konuşmak istemedi eeee o zaman neden gittiğim zaman masamın dibinde bitiyor ben anlamıyorum :/
Değişik bir tipmiş boşver hiç anlama daha iyi ne yapmaya çalıştığı belli değil niyeti belli değil uzak dur en iyisi.
Gerçi bu aralar hergün gitmiyorum ondan böyle yapıyor olabilir mi :/
kimbilir içinden neler geçiriyordur meleklikmi şeyttanlıkmı?
Vallaha pek şeytanlık düşüncek bir tipi yok cidden aşırı doğal taklııyor ama kimbilir.
Ozaman daha fazla arkasından konuşup günahına girmeyelim konuşarak anlaşabilmek en doğrusu başka türlü bilmenin imkanı yok.
Acaba gittiğimde nasılsın desem mi görürsem..
Başlangıç olur belkide laf lafı açar konuşmak için fırsat olabilir.
Zaten selam naberden öte birşey olmamıştı ama artık nasılsın da demiyor işte ne bilim soğudu mu benden :(
Bunu anlamanın tek yolu konuşmak...
Bakalım tek gittiğim de bir halini sorayım diyeceğim de nasıl diyeyim onu bilemedim.
Ama tekrar konuşmayacağını söylerse bunu kaldırabilecekmisin..
Nasılsın demem onu rahatsız ediyor ise şey derim bende. Peki özür dileirm , hakkını helal et bir daha da sormam derim.
cesur ol ve söyle öyle birşey yaparsa onun karaktersizliğidir olmayacağını anlar yoluna bakarsın en azından...
Ben zaten ilk adımı atarkende cesur davrandığımı düşünüyorum :)
evet haklısın sen çok cesur bir kadınsın asıl ilk adımı o atmalıydı :)
Korktu mu diye düşünüyorum :D
Neden korksun korkutucu bir görünümünmü var ki :P
Belkide vardır :)
merakettim şimdi seni :P
Allah ın balinası diyebilrsin :)
Kendine okadar hakaret etme yaf :P
Ben ciddiyim. 163 boya 72 kg
1.63 boy bir bayan için Türkiye şartlarında çok kısa sayılmaz 10 kilocuk verirsen mankenlere taş çıkarırsın harbi :)
Geçen sene 83 tüm verdim yani baya
10 kilo vermişsin birazdaha gayret aynı diyete devam edersen istediğin gibi birisi olabilirsin...
Sonra saldım :/ spora bile gitmiyorum üşeniyorum.
Üşenmemelisin günlük programına uymalısın gerçi seni seven her halinle sever o başka meselede insan karşıdan bakınca direk ruh güzelliğini göremiyor tabi :)
Bu dana beyinli gözünün içine baka baka yaptığım hiç bir b. ktan anlamadı mı bilmiyorum :/
Belkide anlamamazlıktan geliyordur değişik tip seni kırmamak için söylemiyordur belkide ama dediğim gibi sen 10 kilo verip onun karşısına çık dilini yutsun ozamanda sen isteme :)
Kırsa da birşey fark etmezdi zaten ben alışığım. Ama kibarca olmaz dese ben yine koşmazdım peşinden ama dediğim gibi dibime kadar gelip başıyla selam vermeler falan var ne bilim
Sen nedesen haklısın bütün ö.. küzlük onda vazgeç en iyisi.
sanırım öyle olacak
Nasıl bir tepki alacağını bilmediğinden olumsuz düşündüğünden dir bence :/
Evet oda var...
Cevap
1Cevap
Seni seviyorum çok özel bir kelime her zaman söylenmez yeri gelince söylenmeli ama
Bende aynı kanaatteyim... sürekli söylenince bir değeri kalmıyor...
Ama günümüzde herkesin herkese söylediği anlamı kalmayan bir cumle mlsf
Biraz sevgilisinin zoruyla birazda bunu iş olarak görmesi bakımından değersizleşiyor... yürekten gelerek söylese sıkıntı yok.
Surekli sevdigini soyleyen insandan hayir gelmeyecegni dusunuyrum
Sürekli söylenince ne anlamı nede değeri kalır haklısınız...
ben mesela hiç diyemiyorum ama seviyorum sevmek için söylemek gerekmiyor bence
Kesinlikle... ne demiş büyüklerimiz Sen Ahirete göçtüğün zaman, arkandan YASİN okuyacak bir eşin olmalı.. "Seni Seviyorum" sözü orada işine yaramaz ;)
Seni seviyorum demenin tek yolu seni seviyorum demek değildir.
Elbette insan hal dilinide kullanabilir...
Anlamı büyük ve doğruk gerektiği için ve karşı tarafın duygusundan emin olmadığın için
Utangacliktan diyemez ya da sevdiginden emin degildir diyemez
Seven insan sevdiğine sevdiğini söylemeli... lisanen olmasada halen bunu belli etmeli..
Ayni fikirdeyim sadece soyleyemeynler konusunda tahmin yuruttum
Ama şöylede birşey var ağız alışkanlığından değilde yürekten söylemeli insan :)
Aynen oyle
Diyemez. Çünkü seni seviyorum demek onlar için zayıflığın bağlılığın göstergesi.
Bazen insan lisanı hali ilede seni seviyorum diyebilir herşey dudaklardan çıkacak kelimelere bakmamalı...
Böyle daha iyi bence.
Diğer türlü dozu kaçar. 🐒
Dozunu kaçırmadan söylemek en güzeli.
Bence de.
Söylenmesi zor cumlelerden biridir
Aslında kolay lakin o kelimeyi kullanacağın insanı bulmak zor.
Bir anlamı olmadığı için belki de
Anlamı var aslında lakin dozunu kaçırınca anlamsızlaşıyor.
Sevmiyordur
Seni seviyorum diyen herkes gerçekten seviyormuki?
Herkese söylenmez
elbette insan her önüne gelene seni seviyorum dememeli... kalbindeki gerçek aşkına söylemeli bu kelimeyi.
Çünkü onlar sadece seks yapar
Neden mal mısınız bsjahjaha
Ben de çok zor derim
Yürekten sevmekte önemli tabi seni seviyorum sadece yüreğinden geçenleri lisana dökmektir..
Bende onu söylemeye çalıştım yürekten sevdikten sonra yüreğinden geçenleri söylesen ne söylemesen ne karşındaki zaten sevgini anlar...
Korkaklık
seven sevdiğine sevdiğini söylemeli dimi ama
Utanılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar