Merhabalar Herkese 🌸

Doğruları konuşmaktan geri duymadığımız için😂
Merhabalar Herkese 🌸

Doğruları konuşmaktan geri duymadığımız için😂
İşine gelmediği için olabilir, kendileri gibi yalaka olmadığım için, ikiyüzlü olmadığım için. Bazılarının beni sevmemesi harika bir şey ☺ Ne olur sevmesinler beni soytarı yılanlar, ben çok bahtiyar oluyorum öyle kişiler tarafından sevilmediğimden.
Kendilerine kuklalık yapmadığım için, alttan almadığım için, hayır dediğim için, istediklerini yapmadığım için, istedikleri şekle girmediğim için sevmiyorlar, ben de kendilerine bayılmıyorum. Beni o şeytanların elinden kurtaran Rabbime bin şükür, iyi ki bazıları yok. Tek kullanımlık bir hayatım var ve kimsenin sevgisini kazanmak için uğraşamam, ben böyle iyiyim. Seven sever, sevmeyen de mühim değil, şu tek kullanımlık hayatımda olduğum hal üzere, nahifçe duygularla sevilmek isterim, zira sevgi de kirlilik, çıkar olmaz. Çıkarsız yürekler sevsin beni, niyetinde fesatlık, çakallık olanlar değil
Arkadaşım kesinlikle bana karışamadığı için kötü şeyler dedim diye hep hesap sorardı tuzakda işleterek sordu 😂😂😂 yine yaptı yapacağını yani ama ben onu tanımadım sandı ben senin ciğerini bilirim kızım kimi kandırıyon? maalesef yine rüyalarımda özlemesin de beni sonra eşi niye sevmiyor onu red ettiğim için tuzağına düşmediğim için onu arkadaşımın yanına uygun bulmadığım için bizim arkadaşlığımızı kıskanırdı bozmaya çalışırdı ilk kişi olmak için sonra kız kuzen fizik ve boy ve ten rengi saç rengi için kıskanıyor bana göre evet çok güzel ve ama boy fizik yok esmer kumral olmak istiyor ten rengi beyaz olsun istiyor zaten kıskanç kullanamadığı için sonra abisi benimle bir türlü yatamadığı için tam kullanamadığı için tuzak kurdular arkadaşıyla tuzaklarına düşmedim diye
Eşi mi sevmiyordu seni
Dedim ya hepsi
Sevmemesinin sebebi enerjimizin uyuşmadığından dolayı olabilir. Sevmiyor diye de üzülecek değilim beni herkesin sevmesini bekleyemem.
Beni kaldıracak poposu yoktur ondan sevmiyordur.. 😄
teşekkür ederim..
Cevap
18Cevap
Beni sevmek zorunda değil kimse. tabi ki de kimse kimseyi sevmek zorunda değil.. ama genellikle insanlar beni sevdiği için biri beni sevmiyorsa ya onun istediğini yapmamışımdır ya da bende olan çıkarını alamamış demektir.. ya da sadece kıskanmış da olabilir ya da çekememiştir
Duymak istediklerini söylemediğim, şakşak yapmadığım için ya da insan sevmiyodur shsh
Muhtemelen ona ters gelen bir hareketlerim vardır
Beni kullanamadığı için sevmiyordur veya işi bittiği için sevmiyordur… belki de hiç sevmemiştir çünkü beni kıskanyordur oysa kıskanılcak bi yanımda yok yani… veya fikirlerimi davranışlarımı sevmiyordur…
Kendine yakın bulamamıştır, pozitif bir enerji alamamıştır, soğuk bulmuştur... Her şey olabilir. Çünkü beni sevmiyorsa muhtemelen ben de onu sevmediğim için itici bir tavır takınıyorumdur o kişiye karşı.
Benim sevenlerimden yana içim her zaman rahat sevmeyenlerde ise karşılıklı olarak bir öz ve ruh uyumsuzluğu yaşanıyor ben de onları şiddetle sevmiyorum merak etmesinler! İşlerine gelmediğim ve beni kıskanan birtakım insanların beni sevmemeleri benim için bir onur ve gurur kaynağı olur ancak!
gerçekleri ifade etmek bir yana, mutlaka hayatında dokunulmasını, görülmesini istemediği bir yerlere ulaşarak, kendisinin kabul etmek istemediği doğruları ve çıkış yollarını gösterdeiğim için, duymak istemediklerini kendisine söylediğim için sevmiyor olabilir. sevenin de sevmeyenin de canı sağolsun.
Ben daha önce aldatıldım birde işi bittiği an uzaklaştı benden işi düşünce yanımda oldu ama beni herkes sevmek zorunda değil orası ayrı
Beni sevmeyen biri artık ona hizmet etmediğim için ya da artık işi bittiği için sevmiyordur. Ama bir dönem yalandan sevmiştir muhakkak.
İnşallah bir erkeğe çok aşık olursun ama sana yüz vermez inşallah. Umarım sen ve bütün kızlar ömür boyu sevgiliniz olmaz amiiiinÇok aşık ol ama asla kavuşama ona amiiiiinÇok aşık ol ama asla kavuşama ona amiiiiinÇok aşık ol ama asla kavuşama ona amiiiiinİnşallah sevgili bulamazsın amiiiinİnşallah sevgili bulamazsın amiiiin
Net oluşumdan dolayı. Bir de ben öyle çok konuşkan birisi değilim o yüzden de sevmiyorlardır.
Kıskanıyordur. Bunu demek istemezdim ama kulağıma geliyor
Hep doğruları konuyurum , tahminlerimi söylerim hiçte şaşmaz :D
Net olusumdan ve yanlisi yumusatmadigimdan olabilir.
Rahat biri olduğum için sanırım alıştılar kasıntı yaşamaya free takılınca ben kötü oluyorum 😃
Çekemiyordur şopar :D
Belki senle çıkar ilişkisi yapmasına gerek yoktur. İnsanlar çıkar ilişkisi yapamadığı kişilerden hoşlanmazlar
Mal olduğu için
Net ajxnen
Sana sormalı, niye sevmiyorsun beni 😂
Aa niye sevmeyeyim😂
Tersinden bir daha söyle 😀
Fazla sakin olduğum için olabilir
Sevilecek bir yanım yok sanırım.
Cevabı sen vermişsin😂
bunu sigmund freud bile cevaplayamaz
Hasetinden bacım kjskd
gıcık kapmıştır aşkom
Bilmiyorum ve umurumda da olmaz