Sevdiğin adamı artık tanıyamamak?

5 yıldır gözbebeğimdi. Sevdim, Allah var çok büyük sevdim.5 yıl sevdiğim,2 yıldırdı yol arkadaşımdı... Birlikteydik, en zor günleri mesafeleri aramıza düşman ettik. Bambaşka şehirlerde yaşadık, ama birbirimizi hiç ihmal etmedik... Ayda birde olsa görüşür 'özledim geliyorum'derdik birbirimize. Taki yaşadığımız şehire evimize dönene kadar... Kabus dolu günlerim başladı... İlgisizleşti, sevdiğim adam her kavgamızda ortalığı ayağa kaldırırdı alttan alırdı şimdi üstelemeden ne halin varsa gör derecesinde hareketler sergiliyor... Aldatmıyor biliyorum ama hep kendi çevresiyle ilgileniyor... Çalışıyoruz izin günlerini arkadaşlarıyla geçiriyor... Hep onlarla vakit geçirmekten zevk alıyor... Benimle sadece telefonla görüşüyordu... Aynı şehirlerde farklı hayatlar yaşamaya başlamıştık...5 yıldır verdiğim mücadeleler herşeye göz yummalarım, artık her hatasında tahammülsüzleştirdi beni... Artık yaptığı şeylere katlanamıyordum... Bitirme kararı aldım... Yine arıyoruz soruyoruz bazen birbirimizi ama hiçbir şey eskisi gibi olmuyor... Ne yapacağımı şaşırdım. Üzgünüm hemde çok. Lütfen yorum yaparken kalbimi kıracak sözler kullanmayın. Her türlü yorumunuza açığım. Şimdi ben ne yapayım?
Sevdiğin adamı artık tanıyamamak?