Sevgilim kendisini vazgeçilmez sanıyor?

Aslında bu biraz da benim suçum. İlk tanıştığımızdan itibaren ipler hep benim elimdeydi. O bana mesaj atardı. O beni arardı hatta. Yani herşey benim elimdeydi.

Tabi ki böyle bir yarışta değildim. Kafama esince veya ihtiyaç olunca ben arar sorardım. Hatta son zamanlarda ilk mesajı ben atardım. Biz ara ara tartışırdık.

Ama bu son tartışmamız (yani kavgamız) ilişkimizi resmen bitiriyordu. Son kavgamız benim hatamdı ve tartışmadan bir gün sonra kendisinden özür dilemek istedim ama dilemeden önce sordum "Beni Seviyormusun?" Tereddütsüz "Tabikide seni seviyorum şapşal" dedi.

Bende biraz yumuşadım ve salak gibi özür diledim benim hatam dedim. Ne olduysa özür diledikten sonra oldu. Birden beni seven kız "Artık kavgalardan sıkıldım. Herşey olabilir artık." falan diye rest çekmeye başladı.

Bende kendisini çok sevdiğimden resmen buna yalvardım ayrılmayalım falan diye buda o günden sonra (3 gün önce) kendisini vazgeçilmez zannediyor. Sürekli kaçamak kaçamak işler. Geç yazmalar.

He bide gösteripte vermeme durumu var hanfendinin son 3 gündür bunu yapıyor 1 gün iyi oluyor 1 gün kötü oluyor. 1 gün isteksiz oluyor. 1 gün istekli oluyor.

Kendisini çok sevdiğimden böyle bir yarışa girmek istemezdim ama malesef ipleri geri elime almam lazım. Yani ilgisini geri getirmem ve kendisinin vazgeçilebilir olduğunu bildirmem gerekiyor. Yani ona beni kaybetme korkusu yaşatmak istiyorum. şu an köyde yaklaşık bir 5 gün sonra dönücek o sırada wpden tangodan snapchatten konuşuyoruz. Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim kendisini vazgeçilmez sanıyor?