Sevgilime Küstüm ve Onun Umrunda Değil?

Küçük değilim nerdeyse 30 oldum ama ben sevgilim dediğim insana küstüm. Konuşmak içimden gelmiyor. Durumu anlatayım kısaca. Dün 24 saat boyunca telefonu kapalıydı. Gecenin bir yarısı arayıp sabah işim vardı sonra da uyumuşum bütün gün dedi. Bunu ilk yapışı değil. En az 50 kez yaptı bütün gün telefon kapatma olayını. Artık ben de patladım. Sabah bir mesaj atsaydın işini bitirince "ben uyucam bütün gün" diye ben canavar değilim, durumu anlardım ve merak etmezdim dedim. Ki boyle bir duruma her insan sinirlenir ben mi yanlis düşünüyorum. Bana bağırarak "sen çocuk musun" diye saydırdı. Öyle kapattık. Ben de iyice sinirlenip engelledim numarasını. Cunku son zamanlarda surekli bağırıyor. Sabah mesaj atmış "engellemişsin. dün gece yeni uyanmıştım sinirliydim ondan öyle oldu" diye. Ben de "seninle konuşmak istemiyorum" dedim. Onun üstüne "küstün mü" diye mesaj atmış. Cvp vermedim. Ve sabahtan beri hiçbir şey yazmadı bana. Ne bir özür ne bir sıcak bir laf. Bugünlerde zaten hep bir soğuk mesafeli. Kabul etmiyor. Sürekli herseyde bu durumda oldugu gibi ben suclu oluyorum. 1 buçuk yıl geçirdik beraber. Bir ilişki bu kadar basit olabilir mi. Evde ağlıyorum şu an. Dertleşmek için yazdım.
Sevgilime Küstüm ve Onun Umrunda Değil?