şu an ilişkimiz çok güzel gidiyor ama ben kafama takıyorum.
Sevgilimin geçmişini unutamıyorum?
şu an ilişkimiz çok güzel gidiyor ama ben kafama takıyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O eğer senin sevgilinse herşeyini bilmelisin aynı şey benimde başımdan geçti uygun bir dille aklıma takılıyor diyerek istediklerini sor konuşun bence yoksa için içini yemeye devam edecek
Öğrenince daha kötü olmazmı
Bazı şeyleri bilmek zoruna gidiyor insanın ama geçmişte kaldığını düşünerek kendini rahatlatabilirsin merak etmekten iyidir bence seçim senin
Araların bir şey olmuşsa da bitmiş zaten. Bence sevgilin baştan söyleseydi bu kadar kafana takmazdın
Muhtemelen. Gördüğümde öğrendim konuştuklarını.
Geçmişte ki aşklar her zaman ozeldir... Unutmasini sağlayacak tek kişi sensin baskasi değil..
Cevap
6Cevap
Eğer şüphen varsa bitir büyür büyür saygıyı getirirsiniz tecrübe konuşuyor benden demesi
Bir şüphe oluştu ne yalan söyleyeyim
Bu büyür büyür. Sorsan bile tatminkar cevap alamazsın şüphelerin onun her cevabında artar. Bende öyleydim benleykwn iki ay boyunca konuşmuş kızlarla bir değil bir çok. Sordum Allah rızası için yardımcı oldum ama ordada öyle bir durum yoktu. Çok şey yaşadım da neyse bir ablan olarak baştan diyeyim. Şüphekerin artacaktır öğrenmek için soracaksın bu kez tatmin olmayacan sonra kavgalar hakaretler ayrılık çanları çalacak ve ayrılıp çok üzüleceksin herşey onu hatırlatıcak sonra yavaş yavaş toparlayacaksın. Ya o şüpheleri at atamıyorsan aklına getirmeden devam et ya da şüphelerinden dolayı ayrıl. Ben şüphelerime rağmen devam edip aldatıldım.
Ya bosver sevgilimin geçmişine takılmam sonuçta geçmiş yani
Bunu nasıl başaracağım
Ya benimde 3 senelik ilişkim var sevgilim bendem önce 1 sene biriyle birlikteymiş kafama takmıyorum. Benden önce bir kızla daha konuşmuş onuda takmıyorum. Çünkü kafaya takarsam ilişkimi yıpratırım. Özgüven sahibi olmayanlar kafaya takar. Güven kendine o zaman başarırsın
Bende yaşamıştım aynısını yemin ederim ya çok kötü bir durum 4 yıl sevgili olduk ama ayrıldık şerefsizmiş alışkanlık haline getirmiş bir kaç daha konuştu yakaladım
Ne olacak ki aylardir berabersiniz buna bak normal bir durum
Evet şu an ilişkimiz çok güzel ama ben düşünüp duruyorum. Sorularımı ona sormalı mıyım? Yoksa boşvermeli miyim?
Icinde supheyle devan edecegine guzellikle sor suanda cok guzel bir iliskimiz var evet ama bunlar benim kafama takiliyor de o da sana aciklamasini yapsin icini kemiren bir suphe olursa iliski catirdamaya baslar korkma sor
Haklısın teşekkürler
bence açıkca sor ona benim kafama takıldı neler yaşadınız diye?
bunlar seni hiç mi hiç alakadar etmez biliyor musun? bana erkek arkadaşm sanane dese susarım geçmişi kimseyi alakadar etmez
Düşünmemeyi nasıl sağlayacağım?
senle konuşmaya başladıysa o kızla ne işi var*
Kafanı karıştırıyorsa ayrıl.
Dusunmemeye çalış bence
Onun geçmişini cikiyim sana birşey olmasın
Hmm
Kasma
ayrıl
Ayril gitsn
Ayrıl uğraşma
ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?