Sevdiğin kız seni seviyor veyahut önemsiyor olsaydı özel günlerini önemser , yanında olur seninle beraber sevinirdi özellikle bu doğum günüyse daha farklı olurdu , sevdiğin insanın doğduğu gün kadar muazzam bişey olamaz Kısacası seni önemsediğini düşünmüyorum bu resimlerden sonra sevdiğini hiç mi hiç düşünmüyorum bu ilişkinin aşk , sevgi içinde sağlıklı yürüyebileceğini de düşünmüyorum Tabi bu benim şahsi fikrim herşey sana kalmış umarım mantıklı düşünürsün , bu arada nice mutlu senelere👏
Anladığım kadarıyla kız senin sevgilin değil sen kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Açıkçası çok itici davranmışsın zorla doğumgünü kutlatılır mı? Sevgilin ise bu şekilde davranmasının bir nedeni vardır normal değil.
oğlum yaşın kaç bu muhabbet nedir böyle artı olarak ne kadar ezik bir insansın sen kızın gözüne gözüne sokup zorla kutlatmaya çalışıyon bir karşı cins için bu kadar düşmeyin
Bu kiz ohooo sen bunu bosver dogum gununu bile kutlamiyor verdigi cevaplar da bastan savma ben kurtul derim bundan senin verdigin degeri hakketmiyor bu kiz
En İyi Cevaplar