Aile & Toplum Bugün doğum günüm. doğum günü kızını kutlamak ister misiniz? Deryaduman6 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl geldiBugün doğum günüm ve 10 dk olmadan 10 doğum günü yanıtı geldi teşekkürlerrrr cansınız<3<3<3<3 Bugün doğum günüm. doğum günü kızını kutlamak ister misiniz? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğum gününüz kutlu olsun hanimefendi aileniz ve sevdiklerinizle sağlı huzurlu seneler diliyorum efendim 0 2 Yorumla Deryaduman6 1 yıl Teşekkürlerrr💗💗💞💜 Yorumla Kralbop 1 yıl Rica ediyorum hanımefendi Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. İsteriz mutlu yıllar dilerim sevgili akrep burcu kızı akrepler candır 0 4 Yorumla Gezginn34566 1 yıl Geri dönüş yok sanırım Yorumla Deryaduman6 1 yıl geri dönüş derken? Yorumla Gezginn34566 1 yıl Takibe geri dönüş Yorumla Deryaduman6 1 yıl attım şimdi Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Iyi ki dogdun derya. Sen olmasan dünya çok boktan bir yer olurdu. Iyi ki varsin 😇 0 1 Yorumla Deryaduman6 1 yıl Teşekkürlerrr💜💜💜 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sağlıklı mutlu huzurlu senelerin olsun. Doğum gününü kutlarım 🌸 0 1 Yorumla Deryaduman6 1 yıl Teşekkürlerrr Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Nice nice mutlu yıllara, eğer yaradan katında hak eden biriysen ömrün boyunca mutlu ol inşallah 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı. kaçınnn akrep kadınıı :D 1 6 Yorumla nazzzll0 1 yıl 🙄🙄 Yorumla alperdemir1995 1 yıl @nazzzll0 akrepler tehlikelidir yalan mı :D Yorumla nazzzll0 1 yıl Yalan Yorumla alperdemir1995 1 yıl @nazzzll0 nasıl yaa ben tehlikeli değil miyimm D: Yorumla nazzzll0 1 yıl Değilsin aşkım Yorumla alperdemir1995 1 yıl @nazzzll0 kendime haksızlık yapmayayım o zaman sağolasın güzelim <3 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Doğum günün kutlu olsun 🎊🎉🎈 Hediye olarak da kendimi sana köle olarak sunsam. Kölen hizmetkârın olsam 0 0 Yorumla
kimizbizbi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Doğum günün kutlu olsun bebis 0 1 Yorumla Deryaduman6 1 yıl Teşekkürlerrr💗❤️🔥 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. Ne güzel kız yaw iyi ki doğmuş 0 1 Yorumla Deryaduman6 1 yıl Teşekkürlerrr Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. İyi ki doğdun güzellik 🥰 0 2 Yorumla Deryaduman6 1 yıl Teşekkürlerrr❤️🔥❤️🔥❤️🔥💜💞💞💞💗 Yorumla gacar4886 1 yıl Ricalar 🥰🥰🥰 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Doğum gününüz kutlu olsun 0 2 Yorumla Deryaduman6 1 yıl Çok Teşekkürlerr💗💞 Yorumla Mario45 1 yıl Ricalar Yorumla
sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun 0 2 Yorumla Deryaduman6 1 yıl Çok teşekkürler Yorumla sedatttE 1 yıl Ricalar Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Mutlu yıllar diliyorum 0 2 Yorumla Deryaduman6 1 yıl Teşekkürlerrr Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl Rica ederim Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nice senelere. 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nice mutlu yaşlara baby 0 0 Yorumla
myrose35yalnız Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 99% 1 yıl Mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun 0 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İyi ki doğdun nice mutlu senelere ✨️ 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun 0 0 Yorumla
Sosyetekemal Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İyiki doğdun ömründe yüzün hiç solmasın 0 0 Yorumla
Sofberat Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Allah hayırlı sağlıklı yaşlar nasip etsin 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. dogum günün kutlu olsun 0 6 Yorumla Deryaduman6 1 yıl Teşekkürler Yorumla uzaylı_tony 1 yıl kac yasina bastın Yorumla Deryaduman6 1 yıl 22 Yorumla uzaylı_tony 1 yıl pasta aldik mi 😅 Yorumla Deryaduman6 1 yıl şuanlık almadık Yorumla uzaylı_tony 1 yıl pasta varsa konum atin hediyemle geleceğim 😁 Yorumla
Forezz55 Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı. Nice mutlu yıllara bi ömür başarilar 0 3 Yorumla Forezz55 1 yıl Güncel yapacağına tek tek teşekkür etsen bişeyin eksilmez insanlar yazmış sana üşenmeden Yorumla Deryaduman6 1 yıl Hata verdiği için güncel yaptım Yorumla Forezz55 1 yıl Peki Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Pasta yoksa kutlamam.. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun knk 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Nice mutlu yıllara. 0 2 Yorumla Deryaduman6 1 yıl Teşekkürlerrrrr❤️🔥 Yorumla 34Constantine 1 yıl Rica. Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. İyi ki doğdun 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. İyiki doğdun 0 1 Yorumla Deryaduman6 1 yıl Teşekkürlerrr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Doğum gününüz kutlu olsun hanimefendi aileniz ve sevdiklerinizle sağlı huzurlu seneler diliyorum efendim
Teşekkürlerrr💗💗💞💜
Rica ediyorum hanımefendi
İsteriz mutlu yıllar dilerim sevgili akrep burcu kızı akrepler candır
Geri dönüş yok sanırım
geri dönüş derken?
Takibe geri dönüş
attım şimdi
Iyi ki dogdun derya. Sen olmasan dünya çok boktan bir yer olurdu. Iyi ki varsin 😇
Teşekkürlerrr💜💜💜
Doğum günün kutlu olsun
https://www.youtube.com/embed/mXAlor20jFcSağlıklı mutlu huzurlu senelerin olsun. Doğum gününü kutlarım 🌸
Teşekkürlerrr
Nice nice mutlu yıllara, eğer yaradan katında hak eden biriysen ömrün boyunca mutlu ol inşallah
kaçınnn akrep kadınıı :D
🙄🙄
@nazzzll0 akrepler tehlikelidir yalan mı :D
Yalan
@nazzzll0 nasıl yaa ben tehlikeli değil miyimm D:
Değilsin aşkım
@nazzzll0 kendime haksızlık yapmayayım o zaman sağolasın güzelim <3
Doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun 🎊🎉🎈
Hediye olarak da kendimi sana köle olarak sunsam. Kölen hizmetkârın olsam
Doğum günün kutlu olsun bebis
Teşekkürlerrr💗❤️🔥
Ne güzel kız yaw iyi ki doğmuş
Teşekkürlerrr
İyi ki doğdun güzellik 🥰
Teşekkürlerrr❤️🔥❤️🔥❤️🔥💜💞💞💞💗
Ricalar 🥰🥰🥰
Doğum gününüz kutlu olsun
Çok Teşekkürlerr💗💞
Ricalar
Doğum günün kutlu olsun
Çok teşekkürler
Ricalar
Mutlu yıllar diliyorum
Teşekkürlerrr
Rica ederim
Nice senelere.
Nice mutlu yaşlara baby
Mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun
Sen erzurumlumusun 🤔
İyi ki doğdun nice mutlu senelere ✨️
doğum günün kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun
İyiki doğdun ömründe yüzün hiç solmasın
Allah hayırlı sağlıklı yaşlar nasip etsin
İyiki doğdun nice güzel gunlarw
Doğum günü kızını kutluyorum
dogum günün kutlu olsun
Teşekkürler
kac yasina bastın
22
pasta aldik mi 😅
şuanlık almadık
pasta varsa konum atin hediyemle geleceğim 😁
Nice mutlu yıllara bi ömür başarilar
Güncel yapacağına tek tek teşekkür etsen bişeyin eksilmez insanlar yazmış sana üşenmeden
Hata verdiği için güncel yaptım
Peki
Pasta yoksa kutlamam..
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere 🎉🎊🎂
Doğum günün kutlu olsun knk
Nice mutlu yıllara.
Teşekkürlerrrrr❤️🔥
Rica.
heppiğ börtdey
iyi ki doğdun
İyi ki doğdun
Doğum günün kutlu olsun Derya🎂