Sevgilinin annesini kıskanmak?

Kıskanmak yazdım ama başka kelime bulamadığımdan oyle dedim yanlış anlamayın.

Ailelerimiz ilişkimizi biliyor. öyle vıcık vıcık değiliz, yani konusma seklimiz arkadaşlık ile sevgililik arası bişey (bazı nedenlerden dolayı kendimiz böyle seçtik ben de cok utanıyorum zaten)

Neyse sevgilimin annesiyle babası taa o küçükken ayrılmışlar. Annesi 2-3 sene önce kanser olmuş birkaç ameliyat geçirmiş ölümden dönmüş yani (simdi iyi cok sukur) , tabi çocuk da annesine daha çok bağlanmış. Ben annesini çok seviyorum ne zaman kötü günleri anlatsa ağlıyorum, hatta annesi benim için cok da guzel değilmiş falan demiş ama buna bile kızmadim kadına karşı farklı bir merhametim var, ona iyi bir gelin olmayı o kadar çok istiyorum ki. Zaten büyük ihtimalle aynı evde yaşicaz ona hiç iş yaptirmamak istiyorum vs

Olay su, sevgilim annesine çok bağlı bu benim de jhosuma gdiyor. Ama o kadar yakinlar ki birbirlerine aşkım falan diyolar hep sarilinca mutlu olduğunu anlatıyor bebeğim kocam falan bu sekilde konuşuyorlar. Bencillik yapmak istemiyorum kadın neler çekmiş ama bir yandan da kadın hissiyati ışte, kıskançlık değil de farklı bir duygu. Dergisik hissediyorum. En büyük korkum da ilerde biz aynı evde yaşarken nefsime yenik düşüp onlaroi kıskanmak. Bunu gerçekten istemiyorum aksine o kadar iyi bir gelin olayım ki benden razi olshn istiyorum. Bu kadinsal hislerimi bastırmak için ne yapabilirim? :(
Sevgilinin annesini kıskanmak?