+1 yılBende tesettürlüyüm şahsen ataist birini istemem. Sana Allah'ı hatırlatanı sev demişler. Allah'ı inkar edenle değil haşa.
bir ayet de söyleyeyim sana.
İnkar edenlere söyle: "Eğer vazgeçerlerse geçmişte yaptıkları günahları bağışlanır... Yüz çevirecek olurlarsa, bilin ki sizin dostunuz Allah'tır. O ne güzel dost, o ne güzel yardımcıdır.
*** Atatisterin Allah ı inkâr ettiklerine inanmıyorum. Ne kadar öyle deseler de.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUnutmak zorunda değilsin bence. Aşkta kural yoktur. Beyazmış, siyahmış, kiloluymuş, kısaymış, açıkmış, kapalıymış bunların hiçbir önemi yok. Eğer o da sana karşı birşeyler hissediyorsa bence birlikte olabilirsiniz. Ama istemiyorsa, sen ateistsin olmaz gibi şeyler diyorsa yapacak birşey yok.
15 Yorumla
Soran+1 yılVarligimdan haberi var mı bilmiyorum ben uni 3 deyim o 1 tanimiyordur beni buyuk ihtimal ama soyliycem galiba
- +1 yıl
Ateist olduğunu saklamamalısın, güvenini feci halde kırarsın
Soran+1 yılsaklamasamda firek reddeder
- +1 yıl
Pes etme
Soran+1 yılpeki sagol :)
+1 yılKıza karşı o kadar heyecanlandıysan konuşmayı dene dostum. Zarar gelmez. Bu arada kendini onun için değiştirmeyi falan düşünüyor musun? Öyle bir şeye cesaretin var mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılYok onun icin onun dinine giremem sanirim ama denemekte kararsizdim galiba aciilabilirim ters teperse bilmiyorum artik...
- +1 yıl
O zaman maalesef dostum, bu işin pek olumlu sonuçlanacağını sanmıyorum. O kadar kapalı giyinen biri seni dinlerse bile büyük bir cesaret olur bu. Çünkü onlar çok fazla bizlerle diyaloga girmemeye çalışırlar tahmin edersin ki. Velev ki gittin konuştun o da dinledi, fikir ve en başta inanç ayrılığı maalesef büyük etlen olur bu konuda. Engel mi sayılmalı, fikrimce hayır ama onlar için böyle. Umarım dilediğin şey senin için en iyisi olur. Sevgiler.
Soran+1 yıltesekkur ederim tavsiyelerin icin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAteistler zeki olur adlinda. Sorun su ki Allahin sana verdigi cevabin ve buyuk konusmalarinin cezasini cektiginin bile farkinda degilsin Hidayet diliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum... ama dusunce tarzimin degisecegini sanmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
insanlar için din önemli degil tesettürlü olup hristiyanlarla evlenenler var cakmalar süslümanlar ateistle evlenen nıye olmasın yanlız oglunu filan sünnet ettircen müslüman olucak o kafayla evlenıyor cogu
13 Yorumla
Soran+1 yılsusluman biri degil bildigin baya kapali gozukuyor muhafazakar tipte biri :\
Soran+1 yılSuper destek cok morellendim Şu an :\
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılbelki kalp gözünün açılması için bir fırsattır.
söyle bence. halini anlat...
dünyevi aşktan sonsuz aşka geçiş kapısındasındır da sen henüz farkında değilsindir. bu bir işaret...21 Yorumla
Soran+1 yıldinle ilgili fikirlerimin degisecegini sanmiyorum ama kizla konusucam galiba
duygulariyla oynama.
dinimizde bir muslumanin ateistle evlenmesi günahtir. ya Müslüman ol, ya da rahat birak kizi. sirf nefsin için onun duygulariyla oynama11 Yorumla
Soran+1 yılDuygulariyla oynamiycamki aklimda tabiki hemen evlenmek yok sadece tanismak istiyorum o duygulariyla oynayacagimimi dusunur
+1 yılBen de gay bir çocuktan etkileniyordum, seninkisi tam da böyle bir şey ya ama bir tık daha olabilirliği var senin :D
15 Yorumla
Soran+1 yılseninkide cok iyiymis :D hic acildinki cocuga
- +1 yıl
Platonik değildim ya :D
Soran+1 yıl:D benimki oyle olacak gibi shsgsh
- +1 yıl
Kızın düsünce yapısı mı etkiledi seni? Yani söyleyeyim sana, eğer bahsettiğin kadar kapalıysa ve dinini biliyorsa ateist birisiyle iliski yasamaz. Ateistler veya deistler icin kolaydır bu durum, karsındakinin neye inanıp inanmadığı seni pek bağlamaz cünkü seni kısıtlayan bir kural yok ama inanclı insanlar icin aynı durum söz konusu değil çok kaptırma kendini
Soran+1 yılKizi hic tanimiyorum yani hic gormemistim bile zaten 1. ogrencisiydi buyuk ihtimal ben hep benim dusunce tarzimda olan kisilerle ciktim birlikte oldum. Oyle ciddi bir iliskimde olmadi yani kizin neyinden etkilendim bunuda cozemedim sadece uni bahcesinde tavri , ses tonu falan konusmasi dikkatimi cekti yakin banklarda oturuyorduk yuzunu goremiyordum biraz ugrastim sonra gordum ama degdi :D bu sekilde basladi sonrasi benim kafayi yememle devam ediyor.
+1 yılMüslüman bir kadın ateist ya da farkli dinden biri ile evlenemez caiz değildir kız bunu bilirse senden uzak durur. Tek şansın var müslüman olmak
13 Yorumla
Soran+1 yılOnun icin goruslerimden nasil vazgeceyimki inaniyormus gibi yapmak alcaklik olur :\
- +1 yıl
O zaman ondan vazgeçeceksin faklı insanlarsınız o da kendi görüşünden vazgeçmez
Soran+1 yılLanet :\
+1 yılGüzel kızlara benim bile aşık olasım geliyo ya
Neyse, sen açıldın diyelim 'elini tutmak, sarılmak, öpmek istiyceksin' buna izin vermedi, sonra nolucak? İki üç dayandın sonunda sıkılıcaksın13 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum o kisimlari genelde ateist ve deistlerle birlikte oldugum icin cok rahattim :\ kafamda fadimenin dugnu var
- +1 yıl
Kız çok mu güzel ya
Soran+1 yılYüzü aklıma geldikce deli oluyorum cok tatli be o hareketleri falanda oyle atacam kopruden kendimi :\
- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılbelki kız da ateisttir
ailesinin baskısı ile öyle giyinmiştir
seviyorsan git konuş içinde kalmasın hacı abi12 Yorumla
Soran+1 yılDediginin olasiligi dusukde olsa olabilir belki konusucam kizla
- +1 yıl
konuş bakalım
Bence git konuş eğer olumlu bir görüşme olursa belki sen de sevdiğin için değişebilirsin...
13 Yorumla
Soran+1 yılkonusucam buyuk ihtimal cogunluk konus dedi heveslendim umarim sonu husran olmaz
Soran+1 yılumarım
+1 yılKardeş bir dene bakalim konusmayi. Belki inancin degisir
19 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorum disaridan cok muhavazakar gorunuyordu
- +1 yıl
Disaridan da Allah diyen herkes musluman gorunuyor :D bir arkadasin araciligiyla durumun ciddiyetini ilet ve 1 kerelikte olsa konusmak istedigini soyle. Seni kirmayacaktir
Soran+1 yılArkadaslar benden beter onlara soyliyecek olsam beni kesin engelkerler sevmiyorlar muslumanlari onlara soyliyemem kiza kotu bir laf ederlerse iyi olmaz
- +1 yıl
Yavrum kendi arkadaslarina degil onun cevresinden bir arkadasina diyeceksin. Ne kadar odun ciktin yav :D
Soran+1 yılTanimiyorumki arkadaslarini bir iki defa kampuste gordum cevresindekileri onlarda onun gibi. Ben normalde hoslandigim kisiye gidip direk acilir soylerim tanisirim ama hep benimle ayni kafadaki kisilerle takildigim icin sorun olmuyordu bu kizin nasil tepki vereceginide bilmedigimden biraz tedirgin oldum
- +1 yıl
Valla seni seviyom
- ben de seni
+sevgili olak mi?
- olur
+ tsk
- öd
Gibi bir konusma bekliyorsan uzgunum oyle birsey olmayacak. Kiz seni bircok anlamda test edecektir. Gerisi senin azmine ve tutkuna kalmis birsey
Soran+1 yılReddedilme korkusuda var bende sjshs askta gurur olmazmis ama ben hic reddeilmedim simdi... bilmiyorum deneyip goricez sagol tavsiyelerin icin :)
- +1 yıl
Reddedilde egon kuculsun biraz. Bazen hic ummadigi birine tutuluyor insan.
Soran+1 yılmalesef oyle oluyormus :_
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz kardeşim ben de ateistim kapalı biir ile ilişkim oldu birbirimizi sevmemize rağmen ilerlemedi çünkü dinleri bize karşı o seni değil dini seçer doğal olsrak
22 Yorumla
Soran+1 yılsen ona sevdigini nasil soyledin?
Cevap sahibi+1 yılBirbirimizi seviyorduk ateist olduğumu sonradan öğrndi
Musluman olur kiza acilirsan belki olur ama arkadaslarin dalga falan gecerse bilemem kiza yazik olur
13 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum kizla ugrasirlarsa falan uzmekde istemiyorum
Soran+1 yılBiraz oyleler malesef onceden bende oyleydim * sonradan hata yaptigimi fark ettim inanmasam bile baskalarina bir sey diyemezsin ama arkadas ortami ful boyleyken kiz beni kabul etse bile sonradan arkadaslarim kiza kotu bir sey soyleyip kalbini kirarsa deliririm
Gizli Üye(25-29)+1 yılDini inancina gore senle sevgili olmaz. Ha ciddiyim desen islam da bir kadin atesit biriyle evlenemez. Tek yolu musluman olman😂
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladim :\
KapAli oldugu gibi dinine bagliysa seni çok büyük günahkar olarak göre bilir tabii ask bu bazen buyuk seylere kadir
13 Yorumla
Soran+1 yılnefret edermiki etsin istemiyorum
Soran+1 yıldeneyip goricez heralde :\
Aşk bu dediğin gelip geçici bir şey. Zamanla geçer zaten boşver.
21 Yorumla
Soran+1 yılumarim gecer
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn azından içinde kalmaz söyle herşey de bir hayır vardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılbuyuk ihtimal acilicam kiza
Bana da senin gibi birisi aşık olduğunu idda etmişti , inanmadım başta ama baya yalvardı resmen , düşünce ve mesafe farkından dolayı olmamıştı.
20 YorumlaSenin gibi ateistler utanmadan nasıl yasıyorlar.. ALLAH tan utanmadıgınız icin boylesiniz. Mumin bir kız mumin bir erkekle evlenir. Dinen seninle evlenmesi haramdır.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek mi? ben sadece tanismak istiyorum sevgili gibi yani...
Soran+1 yılayni şeyi sana temenni ederdim ama hümanistim.
+1 yıldinimizde bu caiz değil ya kız senin inancına geçecek ya sen onun başka çare yok. Rabbim seni islamla şereflendirsin..
00 Yorumla
+1 yılşu liselilerin de ne aşkı aşk ne ateistliği ateistlik
03 Yorumla
Soran+1 yıluniversiteliyim
- +1 yıl
liseli kalmışsın ama
Soran+1 yılhe kardes eevt ilkokulluyum ben
+1 yılPuhahahah her türbanlının gizli sevdasıdır atatürk misali
10 Yorumla
+1 yılayy çok heyecanlı başından aanlat nasıl tanıştın da sevdinn ona göre çok ciddi yorumlar yapabilirim :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılşu an görüşün farklı. Belki tanıdıktan sonra din anlayışı edinmek isteyeceksin. Açıl kıza
00 Yorumla
+1 yıliman et hem o kizi hem dunyani hem de ahireti kazan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılUnutamazsıb ya sen kıza ya k~z sana ayak uyduracak
12 Yorumla
Soran+1 yılben kiza uyduramam buyuk ihtimal ama seviyorum yetmezmiki
- +1 yıl
bunu kıza sormalı
+1 yılKizin iyiligi icin unut ya da her seyi bir kenara atıp kizin dinine gir
02 Yorumla
Soran+1 yılinaniyormus gibi yapamam ki :\
- +1 yıl
Unutucaksin o zaman
+1 yılYüzünü görerek mi aşık oldun sadece?
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet once yuzunu gordum sonrasinda biraz takip ettim hareketlerini tavirlarini ya cok tatliydi bilmiyorum kafam karisik
not: takip ettim ama sapik degilim- +1 yıl
Tanımıyorsun sonuçta
Soran+1 yılyir tanimiyorum ama tanismak istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılonlar dinine sövüp güzelliğine aşık olmak nasıl bir beyin yapısı artık çözemedim
012 Yorumla
Soran+1 yılKıza sövmedim ki?
- +1 yıl
kıza sövdünmü dedim mi? kızın dinine hakaretler edip türbanına laflar edip yüzü için aşık olmak nasıl bir beyin yapısı
Soran+1 yılBen kimsenin turbanina laf etmedim onun dinine inanmiyorum sadece o kadar
- +1 yıl
tabi tabi sorsan bütün ateistler öyledir inanmadıgın bişeyse neden kızı seviyon o zaman
Soran+1 yılbenmi istedim sanki elimde olsaydi yuzunu hic gormemek isterdim ama gordum ne yapayim?
- +1 yıl
noldu biliminize mantıgınıza türbanı Allahı inkar ederken iyi eğer o kız çirkin olsaydı demediğini bırakmazdın
Soran+1 yılevet cok kotu birisiyim ben tanimadigim kisilere falan kufur ediyorum ayni dusuncede olmadigim kisilere saldiriyorum falan haklisin
- +1 yıl
sende anlama kıtlıgı var sanırım ben şahıslara küfür mü ediyon dedim dinlerine örtülerine laf edipde kıvırmayın ateistlerin mantıksız olduıgunun sonucu işte
Soran+1 yılya kardesim duygularim din dil irk dinliyor mu? sen mi seciyorsun kimden hoslanacagini? zaten kac gunden beri kafayi yedim bide sen ustume gelme ya yeter
- +1 yıl
duygulara gelince dil din ırk yok ama başka şeye gelince var
Soran+1 yılvar
- +1 yıl
buda sizin gibilerin beyin yapısını acıklıyor işte çakma ateistciler :D
+1 yılMüslüman olman gerek önce. Hadi tekbir getir.
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki
+1 yılBnce git konuş kimin ne dediğine bakma
13 Yorumla
Soran+1 yılGaliba deniycem
- +1 yıl
Denmektedir ne zarar gelir ki
Soran+1 yılhalisin galiba
+1 yılBirbirinize saygılı olduktan sonra problem olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılyani acilayim mi kiza?
- +1 yıl
Evet, konuş
Soran+1 yılcok sagol destek icin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılMüslüman yapar bu kız seni 😅
11 Yorumla
Soran+1 yıldusuncelerim degsmez buyuk ihtimal sjsjj :D
Nerde gördun bu kızı?
14 Yorumla
Soran+1 yılUniversitede bahcede
Soran+1 yılTipimi nasil duzelteyimki en sonunda kabul etse bile ben yine ayni sac seklimi giyinisimi yaparim bu sefer hic olmaz diye dusunuyorum direk oldugum gibi cikmak istiyorum
+1 yılVayy çok iyi 👍 ama olmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılSoylesem tersmi teper beni?
- +1 yıl
Evet ters teper :/
- +1 yıl
Yanii evet o istemez istese de aileler istemez yürümez anlıyacağın :D
Soran+1 yıl:\ :\
+1 yılAteist candır 😂💃
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılIman et kanka
14 Yorumla
Soran+1 yıloldu sjshsj
- +1 yıl
Demek sevdiğin kadindan önemli :P
Soran+1 yılBilmiyorumki kafam karisik kiza acildiktan sonra dusuneyim ne olacagini :\
- +1 yıl
Eger dine fazla onem veriyorsa senle konusmayi reddedebilir, dinini bilmese bile...
Gizli Üye(36-45)+1 yılHani kalbin yerinden cikacak gibi oldun?
15 Yorumla
Soran+1 yılanlamadim?
Cevap sahibi+1 yıldiyorum ki
seviyorsan onun inanclarina inan ya da ona git soyle
askini
hayir desede soyle
nasil unutabilirsin ki zaten
?
Soran+1 yılAmam sirf onu seviyorum diye onun dinine nasil inanayim ki? unutamiyorum evet
Cevap sahibi+1 yılona soyle
belki evt der
sen inanma
unutamicaksin
icinde kalmasin git soyle
Soran+1 yıltamam :)
+1 yılnoldu konustun mu kizla?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlma oyle sey
11 Yorumla
Soran+1 yılSagol cok destek oldun
unut o kızı.
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke umarım birgün başarabilirim.
Seni imana getirir haha :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyat kalk yat kalk yat kalk (anlamışsındır)
00 Yorumla
+1 yılKızınhayatini mahvetme , defol git.
01 Yorumla
Soran+1 yılGirende kiza eziyet yapicam sanir
Kendini duzle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılUnut kardeş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne