sevgiliniz mini etek giydi ve sizde birdaha giymiceksin o mini eteği dediniz oda size kimse benim mini etek giymeme karisamaz sende dahil ! Dese ne tepki verirsiniz
Bird instagrama kisa kollu resmimi koydum diye kiskanan erkek arkadasim var erkekler neden boylesiniz siz 😑😑 kisatlamayin bizii artik.
Erkekler kızların açık giyinmesine karışır mı karışamaz mı? ( gelin bunu tartisalım) ?
Şahsen bir insanın, başkasının giyimine, saçına, başına, eteğine carta curtuna karışması ''psikopatlık'' algısını oluşturur. Cidden böyle durumlarda, açık giyinen, süslenen kız savunma mekanizmasını çalıştırıp erkekle arasında, laf çatışmaları yaşanabiliyor. Bundan sıyrılmamız lazım, bu iğrenç ''psikopatlık'' algısından kurtulmalıyız. Kim olursa olsun, o kız istediğini giyecek! Onun kendi zevki, onun kendi özgürlüğü. Zevkler tartışılmaz arkadaşım, zevkler kişiden kişiye göre değişir. İstersen donla çıkarsın, şu eski toplum zihniyetinden uzaklaşın artık. Yetmedimi kaç senedir, niye bu etek kısa, niye bu kadar süslendin falan da filan. Nasıl bir toplumda yaşıyoruz? Ayrıca söyleyeyim, buna ''kıskançlık'' denmez. Buna bir bayanın özgürlüğünün kısıtlanması, bir bayanın özgürlüğünün içine etmesi denir.
ama çok açık ve seçik fotoğraflarsa neden karışmayalım :) abazalar ve kötü insanlar çok var. instagrama girip kötü niyetli olanlar.. insan sevdiğini sahiplenmek istiyor korumak istiyor.. sizinde bunu biraz idrak etmeniz lazım artık... :)
açık olabilir ama açık diye kısa kollu veya çok dekoltelidir :) veya kolsuz dur :) instagrama atıp da başkalarına göstermek niye ki. sevgiliniz varken hele :)
Acikcasi aramizda tek sıkıntı bu olmadigi icin dusunmeye gerek yok bana sen eski sevgilimim yerini tutamazsin dedi sevgiliside ondan buyuktu :/ ne kadar affetsemse onu icimde hep kaldi bu yuzden dusunmeye gerek yok.
Eski sevgilisinin su an iliskisi var ayrica bununla cikarken aldatmis facede konusmalarini yakalamis vs hala diyorki bana onun yerini tutamam bende evet... onun yerini tutamam demistim 😑 :D her neyse ya sagol yorumun icin
Ne giyilir ne giyilmez bunu kendim bilir ve buna göre giyinirim asla erkek arkadaşımın bunu söylemesine gerek duyacak bir ortam oluşturmam.. Ama bilmeden etmeden farkında olmadan bir durum oluşmuş ve beni uyarmışsa da kesinlikle uyarm özünü dinlerim.
mini eteğe karışabilir çünkü erkeklerin ne gözle baktığını en iyi anlayabilen kişiler erkeklerdir. ki biz bile bakislarindan sezebiliriz. yani mini etek giyip de sevgilimizin yanında dolaşıp diğer erkeklerin bakışlarına, sözlü tacizlerine maruz kalmak bir erkek icin cinayet sebebi bile olabilir. karşı cinsi de anlamak gerek. ama kısa kolluya karışmak ne bileyim gericiligi geçtim, samimiyetsizliktir aşırılıktır.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabikide oyle bende fazla kisa giyinmem :/ ama kisa kolluya karistigi icin sogudum
dışarda bu kadar abaza doluyken sevgilimin o göğüslerini fırlatan askılı şeyleri ve çamaşırını gösteren etekler giymesine izin vermem ben nasıl giydiğim şortumun üstüne tişörtümü indirip bir yerlerimi belli etmiyorsam oda etmeyecek olay bitmiştir :)
bana göre ezik sinik sönük ve beyinsiz kızlar kısıtlanır kimse kusura bakmasın... erkek kıza hükmedememeli. ben şahsen davarların andavalların dolaştığı bir mekanda giymesini istemem kendisine de öneri olarak bunu sunarım şart koşmam. abazan erkekler herkesi öyle zannettiğinden kısıtlamaya çalışıyor
teknik olarak erkek arkadaşınız erkeklerin "size ne gözle bakacağını" bildiği için izin vermiyordur... Hem seven erkek kıskanır.. Bana göre kör bir topluluğun içinde mini etek giymesinde sakınca olmaz :) Bilmem anlatabildim mi :)
yanındakine laf söz ettirmeyecek şekilde giyinmesini bilen birisi olur zaten hayatımda, tasvip etmediğim giyim tarzını 1 kere söylerim anlamıyorsa sonuçlarına katlanır
el kaldırıp hakaret edecek kadar karaktersiz değiliz tabiki tavrımı koyarım gerektiği yerlerde iğnelerim laflarımla hem zaten ilk cümleme sonuna kadar katılıyorum, benim hayatıma girecek insan oturup kalkmasını bilecek, yanında bir erkek olduğunu bilerek giyinecek, ne kendisine ne de bana laf getirtmeyecek, mini etek, dekolte, dar pantolon-gömlek falan giyip trene bakar gibi baktırmayacak birisi olmalı
Sende öyle bir sordun ki naparsın söylesene bir diye "hadi yapta görelim yüreğin varsa" gibi anlam çıkardım ben 😂😂🙈🙈 Ayrıca yaşın 20 bile değil dimi hislerim kuvvetlidir
Yanında giysen anlarım da giyip de resmini çekip sanalda yaydın mı işler değişir. Kendini elaleme beğendirme çabası? Buna izin verir mi adam gibi erkek.
Ben böyle şeylere asla gelemem erkek milleti malum dişi sinege bile demişler. O yüzden asla açık giydirmem milletin süzer gibi bqktiginii görsem katil olurum
sevgilim demek eşim olma sürecine girmişiz demektir. flört etmem ben. ciddi anlamda düşünürüm. yani sevgili diye tabir edilen dönemdede kesinlikle giyemez...
benim sevgilim onun yanında çok açık olmamak şartıyla izin veriyor ama onun dışında izin vermez zaten bende giymem ortalık kötü yani giyilcek yer var giyilmiycek yer var
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok bende acik giyinmem fazla ama karisilmasinida istemem
Kendini gizle ve yasini soyle :D bana bitsin mersk ettim sana yazicagim felan yok erkeklere yazma huyum yok sevdigim var zatem sadece merak ettim yasini bu
Hayır özelin nesilden korkuyorsunuz ki işine gelmedi engeller geçersin bu kadar zor mu bu ne gibi bir sıkıntı görüyorsunuz ki Neyse yaş kaç 45 üstü yazıyor da 😀
Kısa diye değil, ileride değiştirmek isteyeceğim birisiyle sevgili olmam. Ben eşimin, sevgilimin kısa ve açık giyinmesini istemiyorsam neden o unla birlikte olup sonradan onun kapalı giyinmesi için baskı uygulayayım ki? En başta hoşuma giden giyim tarzı ve davranışı olan biriyle birlikte olur ve onu kısıtlamam. Böyle daha mutlu olurum diye düşünüyorum. Bak sen kısıtlanmayı sorun ediyorsun, ama senin kıyafetini ve davranışlarını böyle seven biriyle olsaydın şu an bundan yakınmazdın.
En İyi Cevaplar