Biraz rahatladım siz ne düşünüyorsunuz?
Sevgilim üniversite ye başlayacak ilişkimizi etkiler mi?
Biraz rahatladım siz ne düşünüyorsunuz?
ben üniye gittim sevgilim terk etmişti hatta üstüne üstün başkasıba aşık olup sevgili olmuştu niye kazandım ki ben gelecek kurmak için gelecek kurmaya çalışıp geleceğin olacak kişinin seni bırakması ne acı
Aynen öyle :-(
üniverstede değişir , başka kızlarla falan olur hatta gizli seks biekl yapar
Arkadaş larim cevremdekiler birbirimizi yakistirmiyor bemi daha güzel ve çekici buluyor lar zaten sevgilim de ben senin gibi sini nasıl bulacağım diyor :-(
hiç belli olmaz. belki değişmez... değişecek potansiyal var ama unutma bunu
O kadar da ileriye gidecegini sanmıyorum
Eğer gerçekten seviyosa etkilemez. kıskançlık varsa kıskanılcak bir duruma gelmeyin derim. Aileler de tanıştıysa iş ciddi ama ayrılırsa üzme hiç demek ki senin ruhunu sevmemiş ;)
Çok teşekkür ederim çok güzel bir cevap oldu :)♥ama kuruntu yapıyorum elimde değil aklıma hersey geliyor
Doğrudur 😊 merak etme her şey olcağına varır. ve eğer onu gerçekten çok seviyosan onu Allahtan hayırlısıyla iste. Kalpler ancak onun elindedir💞
Zaten her dualarimda muhakkak o var :)♥ zaten doğum günler imizde ayni onunla kadere bak
😁 sana dua ediyim senin sevdiğin insan benim sevdiğim gibi olmasın hakkıyla kazanın birbirinizi 😊 bizimde 19 unda ikimizinde aynı denk gelmiş ahah kadere bak hayırlısı mutluluklar dilerim ❤
Üniversiteyle alakası yok tamamen karakterine bağlı
Bugüne kadar hiç güvenimi sarsmadi beni aldatmadi hiç bir yanlışın i görmedim
Kuruntu yapma o zaman😊
Ya kafam çok karışık
Çünkü başkalarından akıl alıyorsun
Aynen başka kimsem yok anlaticak :-(
bir sorunun da yok anlatıcak😃
Çalış okuduğum yere gel bos bırakma o zaman beni dedi
Eğer mümkünse iyi fikir aslında
Cevap
13Cevap
İsminin baş harfi ne kız arkadaşıma çok benziyorsun aynı durumdayız ben üniye geçicemde etkilemez diye düşünüyorum çünkü onu çok seviyorum
Önce sen söyle senin baş harfin ne?
Kızı ikna et o zaman benim sevgilim de bana diyor çok seviyorum bırakmam diye ama kız kalbi işte kuruntu yapıyor
Ben onu çok seviyorum bırakmamda o şüphe ediyor. Bende ondan şüphe ediyorum beni unuturda başka biriyle aldatırsa diye öyle bir durum mümkünmü kız açısından
Sizin durum bizimkinden de kötü ymus sanki ama erkekler e göre kızlar daha çok sever aldatmaz
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Demiş atalarımız. Bence değişir. Şimdiden gereken önlemleri almalısın.
Ne gibi önlemler?
Kimseye fırsat vermiyor um o konuda zaten ondan çok korkup cekinirler kimse yaklasamaz bana
Daha fazlasını yaparım emin ol değişir se ayrilirsak :-(
Bulmuş benim gibisinide kıymet mi bilmicek beni kaybederse kendi kaybeder valla
Evet şu an çok Aşık ama giderse üniversite ye :((((
Bugüne kadar iki kişiyle çıktım zaten kendisde dahil 2 nci oluyor
Etkiler
yeni birisini bile bulabilir
ünv bambaşka bir şehirdir.
neler gördüm ben oralarda.
seviyorum demesine aldanma
Inanmıyorum zaten belki hayatımda gelip geçici kişiler olabilir ama senin yerini tutamaz diyor
Klasik laflar
İçini rahatlatacak birşey demiyor ama seni teşvik ediyor küçük aklınca öylemi
Naptigi bellisiz
bence seninde ne beklediğin belirsiz.
Ne yapmalıyım peki sen olsan ne yaparsın?
şutlarım
Bu seferde gururuma dokunuyor dedikleri yanına kalsın istemiyorum dedikleri
Sevgili yapipta sutla o zaman
Seven adam aldatmaz... içine kuşku düştüyse yeterince güvenmiyorsun demek bu
Sanki yüzde yüz guvenmiyorum :(
Güvensiz ilişki de olmaz zaten. Ki bu adamla evlensen sana 'bugün mesaiye kalıyorum' dese sen 'beni aldatıyor mu?' Diye düşüneceksin. Benim fikrim bu ilişkiyi bitirmen daha iyi olacaltır senin için. Güvenini sarsacak birşey yaptı mı?
Hayır 2 senedir hiç bir yanlışı olmadı
Güvenmiyorsan birşeyler var demektir. Sana kalmış diceğimi dedim
Çevreye guvenmiyorum bu devirde kızlar erkekler den daha abaza :-(
Ona bakarsan dünyada 3 buçuk milyar civarı kız var. Sevgiline güvendikten sonra bişi olmaz.
Onun için ne yapabilirim :(
Bilmiyorum güven sonradan olmuyor sonuçta
Kesin değişir. Onun değişmese bile sen üniversiteye gidince senin ki değişir. Çünkü kesin değişiyor.
Evet oda öyle diyor ya sen degisirsen diyor :/
Kesin değişirsiniz. 4. yılımızda kız arkadaşım üniversiteye başladı ve biz 4. yıla kadar hiç tartışmadık kavga bile etmezken 4. yıldan sonra sürekli kavga etmeye ve tartışmaya başladık. Sonunda 6. yılımızda ayrıldık.
Ohoooo emrederdin deseydin :D
kıskanç deilsen hiç sıkıntı olmaz
Kiskandigim zaman ellerimi kollarimi parcalayip telefonu mu yere caliyorum sence kıskanç miyim :( ?
Ona göre 5 yıl sonra evlenicez inşallah :)
evet kesinlikle etkileyecektir.
Kesinlikle degisecek canım uzulerek soyluyorum
Bende 1 sene sonra kazanır giderim onun gittiği üniversite ye hırs edip yakarım canını en fazla
Sımdıden ayrılın kanks
Çok seviyorum ama :-(
elbette etkiler o yeni bir ortama gidiyor
Senin haberin yokken neler olacak neler !!
Neler olacak?
degisebilir
etkileyebilir
hemde nasıll off...
Direk bulur birinj
Bulsa lisede bulur du ben i bile zor iknw etti çıkmak için
Uni baska karddss
etkilemezzz
Aldatır net!
O karakter de birisi değil ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar