Kesinlikle👍🏻 Kadın ne kadar güçlü de olsa her zaman kendini koruyan, her daim arkasını kollayan, yanında huzur bulduğu erkeğe ihtiyaç duyar. Bu erkek olmazsa yaşayamaz değil, elbette çok iyi götürür herşeyi Yalnız ☝️ ne kadar güçlü olsa da sadece bir erkek olsun ve onun yanındayken güçlü görünmeye ihtiyaç duymayım ister.
Bu erkek de evlenene kadar baba veya abidir, evlendikten sonra eştir.
Açıkçası kadınımın yanında her manada güçlü olmak, gerçekten ona sağladığım güvenle huzur vermek isterim. Herhangi bir manada güçsüz görünebilme ihtimalim bile de mahveder beni; erkek güçlü ve olgun olmalıdır, ki huzur versin.
Erkek, kadın üşüdüğünde ısıtabiliyorsa, ağladığında tebessüm ettirebiliyorsa, yanındayken kkorkmuyorsa kadın, gözlerine baktığında yüreğinden sıcak birşeyler akıyorsa ve o kadına bir başkasının dil uzatmasına izin vermiyorsa güçlüdür.. Ve evet erkeğin gücü kadına huzur verir..
Erkeğin gücüyle kadını koruması , bunu ona hissettirmesi bambaşka birşeydir. Genel olarak konuşayım feministleri araya katmıyorum. Ne kadar dominant davranmaya çalışsakta bir yerde durmak zorunda kalıyoruz partnerimizin bizi koruduğunu hissetmek istiyoruz bu ihtiyaçtan ziyade bir istek. Bu his kadınlara iyi gelir. Şahsi görüşüm.
Ben güçlü biri olduğumu düşünüyorum kimseye ihtiyacım yok.. Ama hayatımda biri olacaksa şayet hayatıma aldığım erkek benden daha güçlü olmalı hem fiziki hem karakter açısından yanında kendimi güvende hissetmeliyim.. Her kadın korunmak sahiplenilmek ister :)
Fiziksel güç dışında evet :) adam gibi adam deriz ya öyle işte.. Koruyup kollayabilmeli, sevgisiyle Gücünü kalbimde hissedebilmeliyim. Maddiyat ilk Sırada olmasada yine de o yönden güçlü Olmasını isterim. Böyle yaani😄
Hayata karşı güçlü olmalı ama bana karşı saçını okşayıp yanaklarını sıkarak sevebileceğim küçük bir çocukmuş gibi şefkat duyabileceğim kadar da minnoş olmalı :)
Benden zayıf olmasın yeter. Beni sırtında taşımasına gerek yok; sırt sırta verip hayata birlikte direnebilelim sadece. O yüzden, erkeğin gücüyle ilişkim ancak kendi gücümle orantılı.
kadınlar zaten genel anlamda güçlü erkekleri tercih eder ve onlarla mutlu olurlar. yanındaki kişinin ondan güçsüz olması kabul edilemez onlar için :) hem fiziki hem ruhsal açıdan güçlü olmak zorundayız :)
erkeğin güçlü olanı değil de iyi günümde kötü günümde yanımda olup destek olan bana güvenen ve benim güvenebileceğim, fikirlerimizin uyuştuğu biri olsun isterse sarışın olsun isterse esmer. huzur onun omzuna başımı koymaktır.
Güven ister, dolayısıyla güç de istiyor. Erkeklerden çok daha güçlü konusuna da katılmıyorum ama kadın erkeği desteklerse beraber çok daha güçlü olabilirler. Ben buna inanırım.
En İyi Cevaplar