Bazen Sadece Sarılmak istiyorum...
Onun varlığını hissetmek , ondan güç almak , yanımda olduğunu bilmek...
Size de oluyor mu bazen sizde sadece sımsıkı sarılmak ister misiniz?

kim istemez ki, temel duygusal ihtiyaclardan birisi. sarılmak yanında olmak, üzüntüsünü sevincini yalnızlıgını paylaşmak birisiyle, bir kız arkadas veya bir erkek arkadaş ya da bir aile üyesi olsun, bazen sadece birisi olsa da sarılsam der insan.
yalnız bayanlara tavsiye; aşırı samimi can ciger dostunuz değilse, sakın üzgün kederli zayıf anınızda bir erkegi cagırmayın ya da sarılmayın.
1- sen bir anlık zayıflıgınla bilinçaltındaki şevkat sevgi gosterene karsı olan egiliminden ötürü ya o an hoslanırsın iyiki yanımda oldu dersin, ya o an farklı bir olay yasabilirsiniz, birden öpüşmek gibi, boyle aşık olup 2 hafta sonra ben naptım kahretsin diye kafasını duvara vuran bayan çok. ya da daha aradan zaman gecmemişken yanında oldugu için hissettigin minnet duygusu sevgi hoşlanma gibi bir olaya dönüşebilir ve o zayıf anında dogru kararlar vermedigin için muhtemelen sonradan pişman olcagın bir sevdaya tutuşabilirsin.
2- erkek o an farklı düşünebilir, bilinçaltından gelen zayıf üzgün kederli bir bayan karşı olan yardımcı olma istegi ve acıma duygusuyla beraber hissettigi şeyi aşk sanabilir ki bunun da örnekleri çevremizde çoktur.
bence en güzeli duygusal bir sarılma istegi geldiginde köpeginize sarılmanızdır. bu dedigimi tabii ki, köpek besleyenler anlayacaktır. En harika sarılma duygusu giderici, dert ortagı, kederdaştır kendileri. şahsen ben boyle yapıyorum bir anki duygu bosalmasıyla yanlıs kararlar vermemek için.
Evet duygusal olduğumuz zamanlarda sarılacak guvenılcek bırı olmadıgı zaman ınsan en yakınındakı kişiye gıdıyor bu bazen köpeğimizde olabılıyor. Sankı o an o içten duygusallıgımızı oda hıssedıyor...
Olsada sarılsak, varda yok.
Evet istiyorum böyle sımsıkı sarılmak yapışmak bırakmamak duygusal oldugum zamanlarda :(
Evet.
Ona sarılarak huzur ve güven hissetmek isterdim ve saatlerce öyle kalmayı :)
Cevap
20Cevap
Ben kızım bunu diyimde babamın faceden girdim buraya yani tabi bende düşündüm zor gün iyi gün insan düşünüyo yani mesela ben kahkahalarımla sevinç çığlıkları atarken filan keşke ona sarılarak gülsem beraber sevinsek gibi ağlarken ben genelde kendimi döverim saçımı falan yolarım napıyım siniiir ağlarken keşke yanımda olsa falan yatınca düşünüyorum yanımda olsa diye
Evet sımsıkı sarılmak istiyorum. Çevremde insanlar olmasına rağmen yalnız hissediyorum bazı zamanlarda ve sarılmak istediğim kişi aynı kişi oluyor.
Bazen sarılmak istersin, sarılacak kimsen yoktur. Hatta ayıcığın bile yoktur. Yastığa, yorgana sarılırsın :D
Kışın uyurken oluyor peluş ayıma sadece sarılıp uyumak istiyorum :D
Sarılmak istediğim biri yok artık yalnızlığıma sarılıyorum daha iyi böyle
evet cokça ama sevgilin off dıyıp skıldım der öküz çookk
Olmaz mı
Böyle kocaman sarılmak istiyorum. Koskocaman
Birine sarılıcaktık işte kendileri ittiler. O günden sonrada kimseye sarılmadık.
sarilip sabaha kadar deniz kenarında oturmak vardi.
Sarılıp ağlamayı özledim 😢
bir çok kez istedim..
Boslukta hissedince oluyor.
Istiypr bazen ama Şu an yastigim daha bebeksi😍
evet en güzeli sarılmak...
Kimseye sarılmak istemedim şuana kadar
Sarılmak bende çok isterim ama öyle biri yok henüz
Aynen insanı bir boşluktan alıyor sarılmak
Sarılmak kadar güzel birşey var mı?
Sarılmak bir anlam ifade etmiyor
Bana sarılabilirsin
:)) canım benım sağol