Kepçe kulak estetiği günah mıdır? Ameliyatsız kepçe kulak düzeltmek mümkün müdür?
Saçlarımı artık toplamak istiyorum.
Saçlarımı artık toplamak istiyorum.
Benim kiz kardesimin kulaklarinda problem vardi (kepcelik) Anesteziye allerjisi oldugu icin ameliyata giremedi fakat 2 sene once hayatini degistiren bir urun buldu. Once dalga gectik ama sonra alistik. 2 senedir kepce kulak bandi kullaniyor. Simdi kulaklari neredeyse normale dondu. Saclarini toplayamayan kiz simdi topuzdan baska gezmez oldu. Cok acayip urunler var.
Merhaba urunun adini verebilirmisiniz benim kizim da kulaklari kepce ve cok sorumlu onun icin yardimci olursaniz cok iyi olur
Rahatsızlık veriyorsa, kendini kötü hissettiriyorsa ve en önemlisi başkaları tarafından dalga geçilip senin mutsuz olmana sebep oluyorsa bence yaptırmalısın.
acayip günahtır cehennemin kör kuyularında yanarsın siccine atılır zakkum ağacından yersin boğazın yırtılır kaynar suda köpekleme yüzersin..
Sorunuzun cevabını islami sitelerden de alabilirdiniz.
Başkaları için değil de, kendin için yaşasan daha çok seversin kendini emin ol ;)
Cevap
10Cevap
Merhaba Beauty Tapes diye bir ürün var, ben onu kullanıyorum, geriye doğru kulağımı yapıştırıyorum, sorunu çözüyor, cilde zararsız cıkartmak istediğimde pamukla aseton sürüyorum, hemen açılıyor, banyoda falan da su deydiğinde açılmıyor, takınca 2 gün kadar gidiyor, tavsiye ederim. Gittigidiyorda, N11 de hepsiburada da falan satılıyor.
deki onlara; Günay değildir ve özet geçerek anlat onlara ; 3 tane kardeş varmış birincisi günah işlemiş başına kötü bir iş gelmiş, ikincisi günah işlemiş başına kötü bir iş gelmiş, üçüncüsü günah işlememiş başına iyi bir iş gelmiş.
ash el mi verdi sjsksjk
sağlık problemin yoksa keyfekeder yaptırman günahtir.
beni estetik ameliyat için masaya yatırsalar,yeminle 3 ayda zor toplarlar :) ama ben hala bişey yaptırmadım :s
peygamberimiz buyurduki ALLAH sizin görünüşünüze bakmaz kalplerinize ve niyetlerinize bakar...ne demek istediğimi anlamışsındır
Cevrendekiler kepce kulak diye dalga gecmiyorsa ve sen saclarini toplamak icin istiyorsan, demek asiri kepce degilsin :/
aşırı kepçe değilim zaten hafif kepçeyim ama 2 kız arkadaşım biraz kepçeymişsin dedi öncesinde hiç takmazdım megan fox gibi aynı kualğım
günaha kaldınsa hiç bir deişikli yapmaman gerek allah göre ama memnun değilsin bu nolacak?dolayısıyla yaptıracaksın teknoloji bu gibi şeyler için var yaptır gitsin estetik istediğin gibi
yaf neybu herşeyi günah yaptınız yok o günah yok bu günah nasıl yaşamak istiyorasn öyle yaşa
yaparsan cehennemde kulaklarına kazık sokacaklarmış
hahahahahahaha
2013 olmuş böyle insanlar hala yaşıyor inanamıyorum bir bitmediniz ameka
Sicmak da gunah ben icimde ozutuyorum.
Akliniz nerde sizin akliniz ?
Vücudunu böyle keyfi değiştirmek günah.
direk cehennemliksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar