Yalancı düzenbaz kısacası şerefsiz bir erkekten nasıl intikam alınır?

4 ay önce girdi hayatıma anlatyıgına göre iki yıldr beni takip etmiş aşık olmus anca cesaret edip açılmıs.. numaramı falanda yakın bir arkadşmdan alms. Uzak durmak içn ne kadar ugrastıysamda kabul ettirdi kendini bana 1 ay boyunca ramzn bayrmdnan snra bni isteme gekcegine inandırdı her an her sniye.. bir tartşma yaşdık ve bni englledi whtsapdan seni istmeye gelene dek konşmayalm dedi.. kndi kendimi yerken araştırdıkca gördüm ki.. bana beni istemeye gelcegi hikayesini anlatırken bşka bir kızla nişanlanmış.. işte bnı ögrentikten sonra herşeyin devamı geldi.. bana ankarada yaşıym üni mezunu muhasebeciym demişti yalnmıs boluda bir garsonmus. Buluşcgmz günlerde boludan geliymus ankaraya. İlişki sürecinde hayatı ailesi vs ilgili sayısız yalan varmıs.. ve sonrdan anladım ki nişnlandıgı kız 7 senelik sevgili oldukları kızmıs ve o kız benim yurttan tanıdğım bir arkadaşmıs... kızla pek samimi değildik ama geçen sene benim telefonumdan bir kere sevgilisini aramıstı şerefsiz numaramı ordan almş güya bana bambaşka seyler anlattı.. işin garibi şu ki bizim eleman gecen sene kız için ankaraya gelmş yerlesmiş bir restoranda bulasıkçılık yapmış (bana 5 sene oranın müdüryüm demişti) kız bir gün benden bırç para istedi sevgilimin evine gidecem yol param yok diyp bnden borç almıstı... kendi paramla göndermişim kızı onun yanına haberim yok nerden bilcem tabi 1 sene sonra o kızı benle aldatçagını.:( yurttayken bazen kız bana onu anlatırdı tabi tanımıyodm ama içimden ne kadar şerefsiz biri bu kesin bu kızı aldatıyodur die geçirirdim 0aha tanımadan) ama kadere bakın ki şerefsiz hayatıma girdi hissettirmeden ve aldattıgı kızlrdan biri de ben oldum. Ve dydum ki sadce benle değil bir kaç kız daha varmıs hayatında o bilmiyo bunları bildiğimi günlerdir de konuşmuyoz açmıyo telefonlarımı.. tsadüf eseri bunları öğrnmesydim hala evde beklicktm ailesiyle gelio beni isticek die.. sadece bunlr da değil daha ne ylanlar. işin özeti bu kadar serfsiz biri ve ben bu insndan intikam almak istiyorm öneri lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
O bnları bildğmi bilmyor, beni engelledikten snra watsaba nişan resmini koymus başka telefondan nmrasnı vatsba girince gördüm.. o zaman herseyi bilmydum bende nişnlandı die bisürü beddua etmiştin.. o yzden arafı az önce bana kırgın oldgnu onu dinlmeden sormdan iftira ettiğmi o kızn aslnda daysının gelini oldgnu söyledi hala inkar ediyor ve bni suçlyor hala kndrmya devam ediyor.. bende bildğmi belli etmden inanmış numarası yaptım birzda bn dalga geçiyim.. bir önerisi olan var mı akıl vern lütfn
Yalancı düzenbaz kısacası şerefsiz bir erkekten nasıl intikam alınır?