Aldatan bir erkekten en iyi nasıl intikam alınır?

şu an şehir dışındayım bilmiyo gibi normal davranıyorum ama minimum 2 kız var. kızla bulusup beni otogara bırakıp geri yanına gitmiş kuzenim diye tanıtmıs beni. ertesi akşamına da eve başka kız alma planı yapmiş. hayatımda hiç aldatılmadım ne tepki versem bilemedim de sinirli de olamıyorum kızlara bakınca ligimde değiller bile çok ucuzlar. ama bir zarar vermem gerekiyo gibime geliyo. kızın biri diyo buluşma ayarlıyım sen gel baskın at agzına et diye. aslında mantıklı geldi insan içinde rezil rüsva etmek buzlu kahveyi basından asağı bosaltmak vardı. ama boyel abezlik yapıp cevreye rahatsızlık vercek biri de değilim. arabasını mı çizsem törpüyle. erkekliğine dokuncak kötü hissettircek bir şey lazım bulamadım. aslında hiç içimden gelmiyo ben yüzüne bile bakmam yoluma devam ederim ama içimde kalmasın

Güncellemeler
1 yıl
ek olarak ortak baktığımız köpek vardı. ayrılınca kalakaldı büyük sorumluluğu onda. köpeği kullanıp piyasa yapiyo karı kız avına çıkıyo. biz cafede otururken o onceden tanıstığı kıza gitmiş hatta köpek. kız beni tanıdı sen o kızsın kafedeki diye. ben tanıyamadım sonra mevzuyu çaktım. o köpeği de onun yanına bırakmıcam zaten sürekli dövüyo bağiriyo çağiriyo ilgilenemiyo. alır sahiplndiririm
Güncellemeler
1 yıl
düşününce kendisinden iyi olusumu sindirememiş olmasına yoruyorum. ona fazlaydım o da kendi seviyesinde insanlara döndü. kendisi ortaokul mezunu cahil cühellanın teki. fiziken bir çekiciliği yok benimle aynı boyda 1.70. seçeneği yok kendi olusturablir. bana günde 50 istek geliyo date e çıkmak bulusmak isteyen yazan onlarca insan var. o yazıp ayak yapmasa ona yazcak peşine düşcek bir kişisi bile yok. ben üniversitemi okuyorum yüksek lisans düşünüyorum dil öğreniyorum kendimi geliştiriyorum düzgün
Aldatan bir erkekten en iyi nasıl intikam alınır?