Kızlar, 11 Yıllık Karım Bana Soğuk Davranıyor. Ne yapmalıyım?

Aslında sorum öncelikle bayanlara ama fikir verebilecek tüm yorumlara açığım. Durum şöyle;

Eşim ile 11 yıldır evliyiz ve birbirimizi seviyoruz. 2 tane de çocuğumuz var. Ben karısı çok seven ve dışarıda gözü olmayan biriyim. Eşim güzel, onu seviyor ve sürekli arzuluyorum. Hala çıktığımız zaman gibi filörtleşiyor gibi hissediyorum diyebilirim. Bu arada genel olarak da anlayışlı ve sakin biriyim. Biraz cinsel açıdan fazla aktifim diyebilirim.

Eşim evlenmeden öncesinden beri hep kısmen utangaç biriydi. Yani fazla rahat hareketlerde bulunamazdı hala da bulunamıyor. Buna alışığım ama uzun süredir bana uzak davranıyor. Aslında aralarda bu düzeliyor ama aralarda. Genel tüm birlikteliklerimizde benim talebim doğrultusunda oluyor. Yani ben istemesem 2 ayda bir ancak birlikte oluruz diyebilirim. Ya da birlikte olduğumuz zaman çoğunlukla ben tek başıma sevişiyor gibiyim diyebilirim. Bu arada eşimin aldatabileceği yorumlarını hiç yapmayın bu konuda en ufak bir şüphem bile yok.

Aslında sorularım şunlar;
- Eşimin cinsel açıdan neden benden uzak duruyor veya çekiniyor olabilir.
- Eşimin bana olan ilgilisini arttırmak için ne yapabilirim.
- Cinsel arzularını arttırmak veya çekingenliği kırmak için önerileriniz var mı?

Sevgiler...
Kızlar, 11 Yıllık Karım Bana Soğuk Davranıyor. Ne yapmalıyım?