AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
429Cevap
Oyle uzun değil ama sevgili olduğumuz gun kadar mesaj atmistim üst uste romantik sözler falan fllan :)
şunu yaz ben sevgilime yazamadan gitti. Neyse deniz aya ay güneşe ben sana aşığım. kızlar uzun yazmasın hem kısa öz en etkili
Ama cok mutlu oluyo o siritiyo falan salak salak :):)
Bilmiyorum ben uzun mesaj seven erkek yani ne kadar uzun bilemem ama kısa notlar halinde anlamlı daha iyi bence
Ben seni sevmistim sen bena nedan boyle yaptin lanned ossun sana lanned ossun sana olan sevgime de kanky :D
Dalga geçmeyin lütfen
Yasadiklarinizi bilemeyiz icinden ne geliyorsa yaz bence
yani anlamdım sen sevgiline uzun mesaj yazıcaksın sevgi dolu sözcükler falan nasıl yazacağını mı bilmiyor musun
Kendi cümlelerinle içinden geçenleri yazman en doğalı olur, başkalarının sözlerini yazcak kadar değersiz mi sevgilin?
doğarken güneş ardından tepelerin
hıaanına koyasın bütün teletabilerin :D :D
Gollll :D
hahha :D @birsezenklasigi
Hahhaha ay manyaksınız :D
:D :D. D
Bu link yeter diye düşünüyorum birde yanına bir hediye tamamdır :D
https://www.youtube.com/watch?v=vumgxrcYQyASevdiğimin teninde ki her gözeneği, içimden akan sözlerimle doldururum.(tek seferde destandan sıkılır herkes)
Ben okuyup geçiyorum genelde. Çokta saapmamak lazim.
Alışıksın herhalde ☺️
Ayy pardon ya kusura bakma lütfen, ben sevdiğime olarak algılamışım.
Sevgiline atıyorsan mutlu olur tabii ki.
Önemli değil tekrar okuyup anlamışsın teşekkürler yorumunuz için ☺️
erkege uzun mesaj atarsan bırsure sonra sıkılır yarısını okumazzzzzzzzzz önemlı bıryer vardır belkı o okumadı kısmda yazık olur en kotusu sen uzun uzun yazarsın o kısa bır cvbla son noktayı koyar...
Her uzun mesaj attığımda okuyo ve kısa değil uzun bir şekilde cevaplıyo ama artık aklıma yazcak bişi gelmiyo kahretsin
Uzun mesaj ne ben nasıl yazılcak o. Yazılsa da kim okuycak. Üşengecim ben
milletin sana yazdıgı alıntı mesajlar deyil senin yüreginden gecenlari yazdıgın mesaj daha makbule gecer
Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun..( NASIL) ?
İyi işte
tamam.
buyur kardeş
https://goo.gl/lrU9Gf
sağol kanka
Yardimci olmayi cok isterim ama ne aranizdaki iliski ve konusmaalari nede konuyu biliyorm
Osman-I atiye de terfi temeyuzul olmaz
Ya olacak. medeni haz
Ya tende temas.
Ben bir atifeyim Darende deliksiz, sen o deliğin matkapi safi ihtiyaçtan kemiksiz
@EdisonStone
afet-i cansınız resmen efenim.)
Bunun ornegi yoktur insanin icinden gelmeli ve ozel olmali
atacağın mesajlar özgün olmalı. kopyala yapıştır mesajların oluşturduğu sevgi saman alevi gibi olur.
uzun mesaj mı? o da ne? :|
:P artık yazmaya üşeniyorum, eskidendi onlar sanırım
Her gün aklıma bir şey gelir yazmak isterim şimdi hiç gelmedi -.-
Ben gece atıyorum, sabah kalktığında yüzündeki tebessümü hayal ederek :) Kelimelerle aram iyidir ^^
Oh iyi valla 😄
Kartanem kar kadar beyaz ve temiz, süzülen tane kadar masum sevgilim.
Uzun atma ya içi siyrıilir be yazık değil mi adamcigaza da
Uzun geçmiş zamanlarda yaptını ozetleye bilirsin tarihlerini yaza yaza benim dilim le senın dilin aynı olmaz
Yazdırtabilene yeter bir cümle, bir hece. Haketmeyene, sayfalarca roman yazsan ne...
Uzun mesaj atmak isteyen uzun mesaj atar bunun sewip sewmemeyle hiç alakası yok
ben atmıştım cevabı hep bir iki kelime oluyordu ve o hiç atmıyordu 😒
üzdü
mesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Çok açıklayıcı oldu ya
Kmdlmdşmdşdw9o9mdmd
önemlı olan bızım sana söyledıklerımızı yazman değil canım senın oan karşı hıssetıklerını yazman
uzun mesaj yazmayı sevmem o yüzden hiç sevgilim olmadı galiba :)
Olabilir 😊
sence ondan mı yaa :)
Hoslandiçin kıza yazmayı hiç denemedigin için olabilir belki 😊
o başrolde zaten :)
Öyleyse ona yazabilirsin mesela kızlar sabah uyandiklarinda uzun mesaj görmeye bayilirlar😁
işte sorun var ama
bende onun numarası yok :D
uzun mu hem ne yazacam ki o kadar aklıma hiç bir şey de gelmiyor
Yazmaya başlayınca gelir aklına ona olan hislerini yaz ☺
oooohooooo roman olur diyecem ama :D
2 cümle çıkar ancak :D
eig için teşekkürler :)
Şiir bile yazarım kulak memesini de emerim sizene ayol
Şu an gelse yazsa varya sayfalar dolusu yazardımda. Seninkide başkasının şeyiyle gerdeğe girmek oluyor. Doğaal ol başkan. Sen bir başla zaten bütün kelimeler dökülecektir aklından.
Haklisin kardeşim eyvallah
O yazmiyo hic ben yaziyorum hep yazmaya devam ediyimi yani kiz o ondanda beklemem gerekirmi oyle seyler veya supriz vs
bir yandan şarkı dinle bir yandan onu düşün. Onun yokluğunda yaşadıklarını düşün. Seven insanın en güzel şiiri sevdiğidir bunuda unutma. Hadi eyvallah
Olsun atmasın be. Banada atmıyordu eski sevdiğim. Ama ben çoğu gece o uyurken atıyordum. Mutlu olurlar ;) o mutluysa sende mutlusundur
Haklısın aynej öyle
Hemen yazayım. Vakit geçsin maksat ne tür istersin abe.
Farketmez kardesim yani abartılı olmasin yeter
Doğaya bıraktım özgürlüğümü, sana tutsak kaldım.
Bir yanım ben, sol yanım sen... Çok severim seni ben, yüreğimi görsen.
- Valla akşam vakti bu kadar çıktı. - :D
Saolasin kardesim
Kişiye söylemek daha mantıktı aslın da uzun ya da kısalığı önemli değil yazdığınız yazının samimiyeti önemli
Sana mesaj aticam da yazamiyorm canim bana yazsana ordan aticam mesaji
Yine benden önce uyudu kalktığında sorarım sana :))
kapan odana çayını yanına al başla döktürmeye yapıştır gitsin aklına bişi gelmiyosa seni seviyorumu defalarca yaz... :)
Seninle paylaşmak istediğim o kadar çok şey var ki.. Hangisiyle başlasam bilmiyorum. Seninle.. evimi, kanepeyi hatta televizyon kumandasını bile paylaşmak daha doğrusu paylaşamayıp kavga etmek istiyorum.. Sonra sana kıyamayıp istediğin kanalı izlemek istiyorum.. Hoş sen varken televizyon umrumda bile değil. Ben seni, sen televizyonu izlerken bana ‘şu şöyle olsa daha iyi olmaz mıydı’ diye sorsan, ben sana dalmış bulunsam.. Cevap vermesem.. Sen ‘hey sana diyorum’ diyip bana kızsan ne güzel olurdu. Seninle tişörtlerimi, hırkalarımı, kazaklarımı paylaşmak isterdim.. Sana sinirlensem, salonda yatsam.. Sen bana kıyamayıp gecenin bir yarısında yanıma gelip kanepenin bir köşesinde kıvrılıp uyusan.. Uyandığımda seni görsem, tebessüm etsem, seni öperek uyandırsam, sende bana sarılsan.. Ne güzel olurdu değil mi? bunu yazdım bir tane daha istiyorum
çok güzel işte hatta süper... :) kıskandım şimdi çocuğu... :) bunu yazan herşeyi yazar sende bizimi yiyosun.. :)
sayfalar kadar uzun mesajlar atıyordum bir aralar fakat artık atmıyorum. hayat kısa mesajdan ibaretleşmiş. ortama ayak uyduruyorum
Kesinlikle 😒
Aşk bir otobüstür binmesini bilmeli, son durağa gelmeden inmesini bilmeli.
Seni cikolatamdan daha cok seviyorum de biraz muzip sekilde ise yarayacaktir.
Akıl verirsem, sende erkek aklı olur, iyi şeyler çıkmaz.
İçindeki duyguları yazmadıktan sonra bir anlamı yok. Sessiz bir yere geç, onu düşün, hislerini yaza çize kağıda dök
Yazma bosver daha uzun bı gunaydın mesaj almıcan karsılıgında emın ol :D
Onu ne kadar çok sevdiğini anlat sonra geleceğe dair planlardan bahset
Her harfi iki kez yaz mesaj uzasın.. BBeennccee farklı da olur..
Sen uzun yazıcaksın da bakalım o üşenmeden okuyacak mı -_-
hang konuda yazmk istemiyorsun ki? hani öylesine onu sevdiğni anlatan mı yoksa başka bir şey mi?
Sevdiğimi anlataaaann
o zaman şöyle yazabilirsin özelden de yazabilirim burdan da sence
Ozeldenn
İmla kurallarıan dikkat ederek yazıyorum.. kız diyor bunu nerden kopyaladın.. normel yazıyorum türkçeyi dogru kullan diyor.. en son ayrıldık..
Bence sen yatmadan önce başla yazmaya saatlerce yazabilirsin eğer gerçekten seviyorsan :)
Ordan bir yerden alıntı yapma içinden geleni yazmalısın sadece.
Ne konuda ne yazacaksin yani ondan biraz bahsetseydin
farklı sehirlerdeyiz aşk mesajı işte özlem de var sabah kalkıp okudğnda mutlu olsun istiyorum öyle yani..
Hiç deneme bile, kendimden biliyom. ikinci cümleden sonra ne demek istedi bu acaba diye sorarım :-D
İçinden gelmesi lazım başkalarının cümlelerini erkek arkadaşına hediye etsen nolur etmesen nolur.
kitap okursan bunlar gayet duzelir. el s.. le gerdeğe girilmez
Yazdıramıyor demekki, içten gelir böyle durumlar
Ben yazmaya başlayınca duramam, bıraksan saatlerce yazarım
Yazana değel yazdırana bakacan
kardeşim seviyorum kızı ama kelimelere dökemiyorum
anaa hemen incelemeye almak gerek bir erkekde bu özelliğin olması hiç normal değil :D
ne gereksiz adamsınız ya
uzun mesajı napacakmış kız arkadaşın eline ne geçecek arayın konuşun
Arayıp konuşuyorum onda bir sorun yok uzun mesajları seviyor o yüzden benden uzun mesaj yazmaya çalışıuorum
Yürüdügün yol hangi yol olursa olsun bir yüregi olsun...
manas destanını kopyala yapıştır zaten aklı başında hiç bir erkek uzun mesajı okumaz lan bu kadar yardırdıysa kesin beni seviyor diye düşünür direk özete girişir :-/ dsadsadasd
buuuuuuuuu guuuuuuuuun seeeeeeeennnnnnnnnnnınllllllllllleeeeeeeeeee çoooooooook eggggggggggllennnnnnnnndımmmmmmmmm aşşşşşşşşşşkıııııııım :D nasl ıyımı :D