AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
429Cevap
Kardes ne gerek var durust ol saygi sevgi olsun iliskide baska bisey istemz kizlar bide guven olaum yeter baba ila suslu cumlelermi kurcaksiniz zaten bilen biliyor burlarada yazmaya gerek yok kalbinden gecenleri yaz sevdigine gerisi umrumda degil
cok uzundu burada nasıl paylasayım hem ozel diye bir sey var aa
aaa nolcak sanki
Barışaaaaalllllllııııımmmmmmmmm mmmmmmmııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?
yaz.
Bu da iyi ama aradığım farklı 👏🏻☺️
Eriniyorum, erinmesem ayıp ediyon.
İçinden geleni yazmadıktan sonra ha uzun mesaj atmışsın ha atmamışsın, ne fark eder.
Ssssseeeeeeevvvvvvvgggggiiiiillllllllliiiiiiimmmmm diye yazabilirsin. Duruma göre de uzayabilir.
Atmam mıı sana ben uzun mesaj bu gecd guzel bir iyi gecelr alcksn sekerrr :)
Ayy canımın için yaa 😍😘😘
Sana atmycm da kime atcm dünyam :)
Tabi kızım birbirimizden baska kimimiz var. 😘😍
Benim kimsem yok. Senden başka senden baska olamam ben hic kimseyle oyle bir sarki vardı dmi :D
Kız pazar günü Yunusu gördüm biz teyzem gildeydik kapının önünde oturuyorduk baktım ki o da geldi yarım saat oturdu gitti hiç yüzüne bile bakmadım jhahahahahahahha
😒😒
kudurdu itt gibi kızz :)
Ne hoş 😄
Hiç mesaj bile yok arkadaşlardan da olsa ne uzun yaa😂😂😂😂
Valla yazık bize 😄
Yok be iyi böyle ohh kafam rahat😏😏😏
Peki 😄
Ona olan hislerini anlayamayıp başkalarının fikirleriyle ona iltifat etmek şahane bir fikir.
ben sevdiğim kızın bana başkalarının düşündüklerini yazmasını istemezdim onun ağzından dökülen önemsiz bir kelime beni mutlu ederdi.
Haklısın ama ne bileyim ben ona sayfalarca yazarım aslında ama farklı kelimeler farklı fikirler fe olsun istiyorum
biz erkekler zaten öyle çok da önemsemiyoruz edebi cümleleri falan eğer sevdiğin edebiyatçı değilse inan çok önemli değil çok kasma önemli olan samimi olmak
O zaman içimden ne geliyorsa yazıyorum hiç biyere bakmadan kendi cümlelerimle teşekkür ederim :)
merhaba uzuuuuuuuuuuuuunnnnn yazı seni seviyorum byü
nasıl bir ilişki bilmiyoruz konu ne bilmiyoruz en iyisi senin yazman değil mi :)
ayrılacanmı özel 1 günmü maksadın ne onu de helede ona göre konuşak
Sevgiline atıcagın mesajıda mı biz yazalım ha? Hatta istiyorsan sevgilinle de biz çıkalım?
Uyuduktan sonra mesajla beyin altı dalgalara ineyim demek de ne ola.
Sevgilim yok (= Mesaj da pek sevmem ne diceklerse arasınlar yüzüme desinler :)
kısa bir mesaj olsa razıyım ama ailesi öğrendi benimle iletişimini kestiler
seviyorsa yinede gelir yanina
gelir gelmesinede gece olunca derdi acıtıyor göz yaşı döküyorum ya zaten bir dolu dert var başımda buda cabası
Mesajla duygular tam olarak gönderilemedigi için bu çok Soğuksun sorununu bir çok kişi yaşıyor. En güzeli konuşmak ((;
3 senelık bir ilişkim var ve her sabah günaydın iyi geceler mesajımı lıyorum sevgilimden tabi bn erken uyanrsam ona yazyorum ve gayet güzel oluyo içnden ne glyosa yaz siir söz yerine içinekilerni yaz :)
Senin ağzından kimse yazamazki konu ve konuşma şeklini bilmedikleri için sevgilinle ilişkin tamamen bitebilir.
(Ç) alıntı yapma özgün yaz. Bizim mi sevgilimiz senin sevgilin hislerini yansıt sen mutlu et başkalarının yazdığı değil.
Hayır, ben bu konuda cok kötüyüm. Mesajlasmayı sevmediğimden gelen mesajını okumadan yanıtsız bile bırakabiliyorum.
Okumadanmi nasil ya? merak etmiyormusn? ya da onmsemiyorsn adami. ya da duyarsz sin. bnde senin gibi onmsemeyn biri olmak isterdm acikcasi
Soru baştan yanlış erkekler uzun mesajı görünce bile geriliyor. Uzun değil kısa ve öz yazın.
tamamen kendi duygularını ona karşı hissettiklerini aranızdaki samimiyete göre şekillendirip yazmalısın çokça kez yazdım birinden bu mesajı almak veya birine bu mesajı yazmak aradaki sevgiyi güçlendiriyor (yapmacık olmamak şartıyla)
Erkekler uzun mesaj sevmez düzdürler yüzeysel yüzeysel yaz öyle dediğine bakma soguksun derken canım cicim kullanmanı kast etmiştir
Hiç Sevgilim olmadığı için hayal bile edemiyorum jdkzjcjsjxjd
Hey gidi günler demek ister dim. Ama bu günden farksizdi
Gitme yârim bozata
Gözlerin batar toza
Nasıl vuruldun be yârim
Bu kara sıska kıza
😂😂😂
off off
Erkeklere uzun mesaj yazma... çünki ilk başı ortayı sonu okuyup sana cevap verirler
Ohaa o kadar değil o yapmaz
Hep o yapmaz dediklerimiz yapmadı mı?
Yaptı ya çok haklısın
Yine efkarlandım
Aman boşver
Uzun mesaj bana göre değil, kısa ve anlamlı cümleler kurarım
Erkekler uzun mesajdan ne anlar ya yaz seni seviyorum falan yeter
onuda yazsak sadece bumu dersiniz ya :D
Hissettiklerini yazacaksin yazacak cok sey var ben 3-4 sayfa bile yazarim suanda
Çok fazla uzun olmasın sana zahmet
onu sen sevdigin için yazıcaksın biz söylersek google dan ne farkımız kalır :)
Oo destan yazmışsn kimse okumaz burada boyle uzun yazıları
uzuna gerek yok sıkarsın. gunaydın herseyim yaz yeter
Duygularını yazınca kacıyorlar.. Eminim buna. Kısa ve öz. Sevdiğini çok belli edince sonu ayrılık oluyor. Dikkatli ol..
onu ne kadar sevdiğinden ve gelecekteki hayallerinden bahset.
Mesaaaaaaaâaaaaaaajjj
Bunu dene kardesim. Idealdir. Her kzi susturur
Ahahah :)
bence msaj olarak resmini yolla anlayana hersey demektir butun kelimeler.
Fotograf hep yolluyorum zaten :)
senin soyadını almak istiyorum gunaydın de direk paket servis al sende :))
Bildiğin bütün Türkçe kelimeleri yaz. hatta 2 yaşındaki kardeş gibi klavyeye aban :D
erkekler uzun veya kısalıkları önemsemezler. içindeki yazılanlar daha önemli onlar için lafı dolandırma kafasını karşıtırma net bir şeyler yaz geç
yahşi cazibede diyordu ya . " evimin direği , gemimim küreği "o geldi aklıma :)))
bida odunum deyince senin icin yanmaya hazirim diyebilirsin :)
Onu demiştim :D
Yaşadıklarınızla, ona karşı hissettiklerinle ve o hayatına girdikten sonraki olumlu değişimleri yazabilirsin mesela
Kendi duygularini icinden geldigi gibi yazmak varken niye baskalarindan yardim istiyosun anlamis degilim
AŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞKKKKKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMM
ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKK
AZDMMMMMMMMMMMMMMMMMM
diye mesaj atabilirsin.
uzun yazman birşeyi değiştirmeyecektir kısa yaz en iyisi zaman kaybetmemiş olacaksın uzun yazsan da kısa yazsanda aynı tepkiyi verecek ;)
sevgilim biliyormusun. sensizken biraz mutsuzum. seni düşünmek sana dokunmak gibi leziz. ağzımda bıraktığın tadı sana da yaşatabilmek isterdim. ...
bu senin hayal gücüne kalmış bir olay gerçekten seviyorsan o kelimeler kalbimden aşagı dökülür zaten :)
bak bir arkadaş bir sorıu sormuş. yaklaşık 7 paragraf ve sanırım 400 den fazla kelime yazmış onu ordan kopyala direk gönder
ne amaçla mesaj attığına bağlı,sevgilini tanıyan sensin,ne yazacağını da sen bilmelisin,istersen biz çıkalım çocukla senin yerine de?
Merhaba güzel gülüşlu ince sozlu ruhu bir kelebek gibi narin yüreği kocaman ama icinde firtinalar kopan alcak gonullu yufka yurekli insan senin gibi yurekli samimi insanlardan kalmadı artık
Bunlar ben mıyım? 😄
Tabii ki sen sapsal :)
Sağol ya 😄
Ne demek :)
Buluşma sakın sana zarar vermeyecegini bilemezsin mesajlarda kendini istediği gibi gösterebilir !!
Gerçeğini zaten gördüm annemle babamla bile konuştu bizimki sonradan oldu yani ilk görüşte :) konuşmaya sonradan başladık evet bu devirde kimseye guvenilmiyo ama öyle biri değil ilk gördüğüm an anladım ben
Umarım öyledir :))
Uzun mesaj yazilmaz hissedilir , oncelikle o kisinin senin icin onemi , sonrasinda bu zamana kadar yasadiginiz iyi kotu seyler , en son da bundan sonra yasamak istedikleriniz ^^
uzun mesaj da yazsan erkekler pek mutlu olmazlar kadınlar severler sadece
Onu gercekten sevsen kelimeler az gelirdi konusurken. Olmaz bu iş
Ben sana bakınca dolardım bulut gibi dolardım da bir türlü yağamazdım sen bana bakınca bir ağlama düğümlenirdi boğazımda gurur yapar ağlamazdım.
Yapıştır😃
Içinden geçenleri yaz. Doğal ol. Başkalarının sözlerini yazma.
Ya sürekli yaziyorum aklima gelmiyo artik
Biraz düşünürsen gelir.
Pekala tesekkurler
Rica ederim.
uzun mesaj atarımda hep karsılıgında ok tamam hmm peki cevabını alınca deli olurum