AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
429Cevap
Telefondan internete bağlanıylıyor.. Skype ve twitter telefona indirilebiliyor onu biliyoruz.. Ama rüyadan bağlantıyı bende bilmiyorum yeni duydum :D
İnsanlar mesaj atar atmasına da, uyuyan nasıl görcek ki onu :P
Uyandığında görünce mutlu olacak.Amaç o
En iyisi onun uyanmasına yakın atın o zaman... :D Daha az yakar şey.. Telefon
sen aşksın sevgilim sensizlik nefes alamamak kadar zor. Rüyalarımda dualrımda hayallerimde dilediğim hayırlım olman için RABBİMden dileğimsin. Sen umutsun sevgilim. Sen cansın ve sevdiğim sen nefessin. Gülüşün ömür katıyor ömrüme. Kırılmalarımı darılmalarımı idare et be sevdiğim senden başka kimsem yok ki yanımda. Sen benim dostum arkadaşım canım kanım her şeyimsin seni seviyorum ömrümmm
22 mayıs 03:56
Beni çok mutlu ederdi genelde kızlar böyle sevlerdee mutlu olur benimde sevgilim var keşke atabilse bana mesaj seni seviyorum demesine bile razıyım askerde zar zor konusuyoruz
Bende askerden geleli 1 ay oluyor asker ortamı çok zor kardeşim herşeyin kısıtlı bizde telefon 1 saat verir geri alırlardı daha bide şebek çekerse çoğu zaman çekmiyor dağda yine de konuşuyorsunuz bu size az da gelse emin ol oda sana mesaj atmak ister ama dediğim gibi kısıtlı herşey teşekkürler yorumunuz için ☺️
Evet kısıtlı farkındayım inanirmisin çok zor onsuz hiç bişey yapmak istemiyorum ağlamak geliyor içimden evde tek kaldığımda agliyroym
Ağlamaman lazım eğer ki bunu hissederse sevgilin onun içinde zor zamanlar başlar mesela konuştuğunda ağlaman bile geliyorsa tut kendini konuştuktan snra ağla ki ağlamanı tavsiye etmem benim için bir insan ancak mutluluktan ağlamalı dediğim gbi ona hissettirme bunu Allah korusun firar ederse daha uzun yapar askerliğini şahit oldum buna.
Zaten konuşurken belli etmemeye çalışıyorum uzulmesin diye sıkıntı yapmasın kafasına bişey takmadin diye çok sağol ya çok rahatladim
Rica ederim knk ağlama 😀
Yanında olmak istiyorum. Sen bilmesende senin geçtiğin yollardan defalarca yürümek, kokunu yaydığın sokakların bütün havasını solumak, dönüp arkana baktığında beni fark etmeni istiyorum. Elini tutmak, tuttuğum anda zamanı durdurmak, hayatın o tüm işleyişini aşkımızla durdurmak, senden başka hiçbir şeyin farkında olmak istemiyorum. al bakalım :)
Uzun uzun kalp atarım.. Okadar çok aşıktırsınki dilin lal olur birden bire sesin kesilir ya Ha ben işte ozamn uzun uzun kalp atarım soyleyemediklerimi attığım kalplere sığdırırım ☺😉 ne romantiğim ama 😅😜
Aşk böyle basit bir şey değildi, onunla olmadı başkasıyla olsun değildi, o var başkası olmayacaktı Aşk.. ben sana, aşkıma, sevdama hep sadık kaldım, birbirimizin ilki ve sonu kalmalıydık, içinden ne geçiyorsa onu yap artık yarim, ben diyebileceğim herşeyimi söyledim sana, karar senin ya benimsin, ya elin ( son mesajımdır )
İlahi ben ya… Sabah sabah nedir bu bendeki pozitif enerji… Bende anlayamadım. Kahkaha atasım var. Çatıya çıkasım var. Komşumun camına taş atasım var. Önce ağlayıp sonra gülesim var. Ya aslında benim sana günaydın diyesim var. Günaydın… al canım :)
sevgilinin yazıcagın uzun mesajı yazarken burdan yardım aldıgını bilse yüzünün alacagı yüz ifadesini cok merak ettim kolay gelsin. gelmişken bişey eklim kuşlardan gir kuş olsam ucsam yanına konsam pencerene felan şiirsel olsun
fakirlikten gelen bir alışkanlık 160 karakteri de kullanıp harf ziya etmemek
Kelimeler bile dökemiyor sana olan sevgimi satırlara gündüzüm olmuşun başka gündüzleri gün saymamişim yüregimde fırtına sevgin gözlerimde yagmur hançer gbi saplanmışsin kaniyor acıtiyor yine onsuy olmuyor umarım hyi olur :)
çok saol işime yarar
O.d
Doğaçlama olarak ben de uzun uzadıya yazıyorum bazı mesajlarımı ama kalıplaşmış kelimelerim yok parmaklarımın ucunda :) Diyalog şeklinde olması lazım ki bir tren gibi dizeyim kelimeleri uc uca göndereyim ks demir hattından istasyonuna.
yine bir gün başlıyor. akıp gidiyor zaman, bize hiç sormadan. bazen mutlu yatıyoruz bazen göz yaşlarıyla yastığı ıslatıyoruz. heeyyyy :D eğer bunaldıysan ya da unutulduğunu sanıyorsan... bak! biri var gülümsemen için sana bu mesajı atan :)
Ben bir eşşeklik ettim lütfen beni affet artık seni kırmayacağım
Böyle eşşek herifi affetmezsen gidip kendimi boğaziçi köprüsünden aşağı atarım
Seni seviyorum ve değer veriyorum
Al işte bu kadar kopyala yapıştır bir zahmet
Kaçıncı hatam oldu artık sözüme güvenemiyo daha etkileyici şeyler lazım 😕
olmamı ya Seni gördügümde heyecanlaniyorum yüzüm kizariyor yüzüm gülüyor Sen benim askimsin... Ben sana asigim dilim tutuluyor kalbim yerinden oynuyor hersey değisiyor sen benim askimsin Ben sana asigim
ahaha sağol :)
hikaye yapıyorsun ama hadi bakalım :)
anlamadm
boşver :)) devam et sen bekleme yapma canım
Senin arkadaşına yazacağın şeyleri sen bilirsin. Ben değer verdiğim birine sayfalarca yazı yazabilirim. Anılarınızı düşün, duygularını ameliyatla aldırmadıysan yazarsın bir şeyler :)
ama ben yazamıyorum :/
Nasıl yazamıyorsun ya. Erkeklere odun derler bir de :O Valla alınma ama insan arkadaşına iki satır yazabilmeli, gözünü kapatsan aklına bir şeyler gelmeli.
yazarım yazmasına ama saçma oluyo yazamıyorum :d siliyorum hep :d
Saçma olsun. Dün bir arkadaşımın doğum günüydü. Dünyanın en aptal mesajını yazmışımdır büyük ihtimalle. Ama mutlu oldu, neden mutlu oldu? Çünkü değer verdiği dostu mesaj attı. İçeriği değil önemli olan atmış olman :)
Uzunca rüyada evlendiğimizi anlattım :D O kadar güzel bir rüyaydı ki buraya yazamam. Çok mutlu olmuştu.
Hayal ama güzel :) Olursa anlatırım ona. :D :D
anlatda bizde mutlu olalım :D
7 haneli bir köydü ve her hane bir saray gibiydi. Köy bir dere kenarındaydı. Deren mas mavi ve etrafında rengarenk çiçekler vardı. Her her ama her yer böyleydi. Derenin kenarlarında sarı çiçekler çizgi şeklinde dereyi çiziyor gibi dağdan köye kadar uzanıyordu. Dağın eteğinden köye bir yol iniyordu. Yolun 2 kenarınıda mor çiçekler çizgi şeklinde çiziyordu. Sevgilim Tabir edemeyeceğim kadar güzel ve parlak bir gelinlik giymişti. Orkestra kuşlardı. Biz dağın eteğindeki köyden aşağıdaki köye inyrdk..
evet güzelmiş )
Birde bana sor :) Aslında bu rüyanın %20 si. Off inanılmaz güzeldi. Keşke öleydim uyanmasaydım. Hayat uyanınca berbatlaşıyor biraz :(
uyan ve gerçekleştirmek için elinden geleni yap :)
Bunu tek başıma yapamam. Karşıma hiç hak eden çıkmadı. Sanırım görücü usulüyle evleneceğim. Böylece en azından her şekilde ben onun ilkleri oda benim ilklerim olur.
bunu hiç bir zaman bilemezsin görücü usulü diye yani
İnan öyle melek gibi kızlar var ki. Evinden dışarı çıkmamış. Hayatında ailesi dışında başka bir erkeğin yüzüne bakmamış. Dünyada gerçekten melek varsa onlardır. :) Benim ailem hatırı sayılır bir aile inşallah böyle biriyle evlenirim. Huzurlu ve mutlu olurum.
övünmek gibi olmasnda bnde onlardanım hayırlısı :D
Allah gönlüne göre versin. :) Bakalım böyle bir melek karışımıza ne zaman çıkacak. Çıkmaz sa sipariş veririz yane :D Annem sağolsun.
Yok su sıralar... bence zaman geçtikçe de arada bir gelen uzun mesajlar hiç gelmez olcak bu gidişle...:((
Maalesef 😒
Sürekli yaptıüımız birşey uyanınca o mesajı görürsün ve yine gözlerini açınca ilk onunla gülüsemişsindir..
evet benim de hoşuma gidiyor..
Sevgiliye uzun uzun yazılmaz. O kadar söylemek isteyen arar konuşur. Bir zaman sonra o insan sadece başını okuyor devamını okumuyor öyle uzun mesajlar çabuk gider hayatındaki insan😀
Kaynak :
Kaynak : sinanoksuz. com/sozler/sevgiliye-uzun-mesajlar/
Sen 🌑 karanlık geceme doğan 🌙 aysın. Sen 🌧 yağmurdan sonra 🌈 gökkuşağısın. Sen ❤ kalbim. Sen 🍪 kurabiyem. Sen 💐 çiçeğim. Sen 👩❤👨 sevdiğim. Sen 🐱 minnoş kedim. Sen 🐂 öküzüm. Sen ☀ güneşim. Sen 🦋 kelebeğim. Sen 🌎 dünyam. Sen 🍯balım. Sen 🍩 tartoletim. İYİ KI BENİMSİN SEVGİLİM
Her zaman güzel şeyler olmaz bazen kötü şeylerde olacak yağmur yağmadan gökkuşağı olmuyor mesela yaprak dökülmeden yenisi gelmiyor dala ben yanında olmak istiyorum yağmur yağsada güneş açsada yaprak daldan sıkılsada sen ol istiyorum her anımda her adımında her nefes alışımda yüzüne bakmak istiyorum saatlerce kıpırdamadan kim sıkılır ki gökyüzüne bakmaktan öpmek istiyorum gökyüzü ve denizin birleştiği nokta kadar muazzam gülüşünden saymak istiyorum kirpiklerini öperken gözlerini sana kadar olsa yeter herşey sana kadar bir yol sana kadar bir yön sana kadar bir ömür sana kadar bir kader içimde biriktirmek istiyorum seni öyle fotoğraf karelerinde değil eskiyen resimlerde değil sen ol istiyorum uyurken uyanırken nefes alırken verirken istediğim zaman tutmak istiyorum elini yatmak istiyorum omzuna parmağımı kaldırdığımda dokunacak kadar yakın olmak istiyorum sana zamanla sevmek istiyorum seni öyle 3 5 güne sığdırmadan kirpiklerinin sayısı kadar sevmek istiyorum yanımda aldığın nefes kadar
❤🧡💛💚💙🤎
🤍
💜
💙🖤❤💚🧡💛
❤
🖤
🧡💚💙🤎💜🤍
🖤🤎💜🧡❤💛
💛. 🤎
🧡. 🤍
💚🖤💜🤎🧡💛
💙
🤍
💛🧡💙❤🤎💚
🤎💛❤💜🖤🤍
🖤. 💜
🤍. 💚
💙. 🧡
❤. 🖤
💙🧡
❤💛💚💙💜🖤
🤎
🧡
🤍
💛
🖤💚🤎💜💙🧡
❤🧡💛💚💙🤎
🤍
💜
💙🖤❤💚🧡💛
❤
🖤
🧡💚💙🤎💜🤍
🖤🤎💜🧡❤💛
💛. 🤎
🧡. 🤍
💚🖤💜🤎🧡💛
💙
🤍
💛🧡💙❤🤎💚
💜. 🖤
🧡. 🤍
💙. 🤎
🖤. 💜
💛. 💚
❤
🖤🤍
❤💛💚💙💜🖤
🤎
🧡
🤍
💛
🖤💚🤎💜💙🧡
🤎. 💙
🧡. 🖤
🤍. ❤
🖤. 💚
💛
💙
❤
💜
🖤❤💙💛🤎💚
💙. ❤
❤. 🤍
💚. 🧡
💜. 🖤
🤍🤎💜💚❤💙
❤🤎🖤💛💚💜
🤍
🧡
💙
💚
🖤
❤. 💚
🤎. 🖤
🧡. 💛
💚. 💙
🖤. ❤
💛💙🧡❤💜🤍
🖤. 🤎
❤. 💜. 💛 💙
🧡. 💚. 🖤. ❤
💙. 🤍. 🧡
💚. 🤍
💜. 🖤
Kadınlar erkeklerin yazdığı uzun mesajları merak edip okurlar ama erkekler pek öyle bir Yok kız satırlarcada yazsa üst paragrafını okur bunu kim okuyucak diyip es geçer
Sevgili ey sevgili sen insan misin Nirc değilsin sana insan diyenin gözü çıksın şimdi düşünüyorsun bu ne diyor diye sen insansan ben insan değilim sen benim için tam bir meleksin melek hadi hadi sevdin bu mesajı
Diye mesaj atarım 😅😎😍
Kızdan kıza göre değişir kimisi sever kimisi sevmez onu tani hosuna gidiyorsa uzun uzun yaz gitmiyorsa kısa kısa ben olsam içimden geldiği gibi yazardım gönlümce
Içinden gelmiyorsa zorlama uzunu kısası mühim değil sevdiğini hissettir ama bir satırla ama 10 satırla farketmez ayrıca lafim meclisten dışarı dönemin kızları çok kütük kalas bildiğin
Ben onlardan değilim şahsen
Sevindim öyle olmamana😊
Bende sevinmene sevindim
Bu devirlerde moda mi oldu ya herkes uzun mesaj derdinde😂
Djskjsjsksks sadece mutlu etmek için yani ondan normalde uzun uzun kendim yazarım şimdi aklıma bir gram bişi gelmiyo ya vallahi
Bitiyor ışte bir sure sonra tekrara düşmemek ve tıkanmamak icin kisa mesaj tercih edinmelidir
Ver slogani
Aşkıniz uzun yaşar kısa mesajla
nasıl
😎😎
Guzel aferim la
Hadi bir uzun mesaj yaz at hati djsjjsjs
Eyvallah LA
Yazcan mı la
Hissetmeden olmuyor sevgilime yazarım ama sana hele ki erkek arkadaşına yazamam tek bir ılham kaynağım var 😊
Ayy ilham kaynağını yesinler
Teşekkür canım 😎
Rica ederim
o kadar romantik ki uzun uzun yazıyor bir de onunkilerin yanında benimkiler denizde kum yani :D uzun gelsede bana onunkilerle karşılaşınca aşırı odun olduğumu hissediyorum
Bende çok yazıyorum ama artık yazacak şeyler tükendi bende yazdığım zaman çok uzun yazıyorum bende ☺
yazmaya başlayınca o kadar cümle çıkıyor ki hiç tükenmiyor :)
Aynen özellikle o uyurken yazılan mesajlar o ben uyurken yazınca çok mutlu oluyorum 😊
aynen çok güzel bir duygu sabah gözümü açar açmaz yapışıyorum telefona :D aama mesaj olmadığını görünce bir hayal kırıklığı :D
Bende aynı o da diyor beklemedigin zamanlarda atıp seni daha mutlu edeceğim diyor öylede yapıyor hiç beklemedigim bir sabah telefonda uzun bir mesaj 😀
:D :) bişey istesem senden
İsteyebilirsin😀
mesaj atsan da konuşsak ya çok sıkıldım :D
Önce onunla gecirdigin bir buçuk yılda sizinle ilgili olan en güzel anıları anlat ki unutamadığını bilip sevinsin sonra da onsuz geçen bir ayi anlat bence 😊
Tesekkurlerr
cok yazdi sevgilim lisedeydim o benden 2 yas büyüktü hic unutmam sabah uyaninca 30 kadar mesaj attardi bende atmisimdir onu gercekten unutmak istedim hislerim bittiginden de net hatirlamiyorum sadece
Eğer sevgiline yazacaksan onun gerçekten sana hissettirdiklerini yaz. Emin ol böyle tek bir kelime bile bizim burada yazdıklarımızdan daha etkili olacaktır.
az once bende sınavdaki sevgilime yaptım 250 300 tane mesaj attım galiba seni seviyorum
sana aşığım
iyi ki benimsin
aşkım papatyam.. falan yaz yaz yolla
gelecekle ilgili şeyler yaz
Onlar artık klasik geliyo bana
kompsizyon yaz :D
Kendi sevgilimn mesajlarını atmak istemem o hergece bana atyor sabah kalktgmda mutlu olym diye ama sizin aranzdaki muhabbetlerden hitap sekilleryle yazman gerek bence kendin içinden geleni Yaz
Uzun mesajı kendin yazsan daha güzel olmaz mı? Aklından uzun bir mesaj yazacak kadar güzel şeyler geçmiyosa hiç yazmaya kalkma. Ne değeri kalır biz sana yazarsak?
yazıyorum zaten ben ona sürekli bu sefer farklı olsun istedim.
İlginçmiş
tüm sabahlar sen uyanasın diye var
güneş seni ısıtmak için doğuyor aslında
baksana bakkal sen belki ekmek alırsın diye açtı dükkanı :)
sabah haberleri senin için
sevdiceğin de sen mutlu ol diye mesaj atmıştır kesin
:D
olur mu l*n bu :D
Bu asiri romantik :D guldururken dusunduren ayni zamanda romantik bişey istiyorum :ad
ohoo sen de :D
at sen bunu
bana nasıl bir mesaj gelse tebessüm ederim
diye düşünüp bunu yazdım
.
kuru bir günayd8n mesajından iyi bence :D
Hahah tamam ben bunu kullanirim sagol :D
önemli değil kardeş :)
aa bu kıza da gider
dur sevgilime atayım ben bunu
sevinsin l*n kız :D
Hhahah at at :D
doğal olsun diyorsan kendi cümlelerinle birşeyler yazmayı dene. çok da uzun olmasın napcaksın hatunlar kısa kısa mesaj atıyolar bilirsin. dolayısıyla uzun okumaktan da hoslanmazlar
içindeki heyecanı sevgiyi yazıya dökmeye çalış emin ol daha güzel olucaktır internetteki sözlerden bütün içindeki sevgiyi hissettiklerini yaz
Minareden at beni
In aşağı tut beni
Mecnun sokma beni müşküle
Seninle kaşık atalım bir tabak keşküle
Değerini bilemeyenler ölsün. 😂😂😂 30 saniyelik şairim, böyle şiir görmedim. 🤔
@Çağlayannn azizim şairlerin değeri ayaklar altında 🤔
@hunilibaby Tahsilim, cennet o yanlış biliyon. 🤔
@Çağlayannn Bu terslikte bir iş var 🤔
@hunilibaby Bu şişte, bir cumburlop var. 🤔
Sevdiğin çocuğa yazacağım mesajı buradan mı istiyorsun. Kendini onun yerine koy ve sana böyle bir şey yapığını düşü bir. Nasıl hissederdin?
Biz söylersek ne anlamı kalır içinden ne geliyorsa yaz ama sakın işte bugun dolunay gökyünzünde sen falan filan öyle şeylere girme
Ben zaten yazarım ama Değişik şeyler de istiyorum farklı cümleler
Günaydın 1 hafta sonra terkedeceğim güzel gözlü sevgilim. Ah sana o kadar aşığım ki 2 dk sonra cevap vermezsen kafanı keseceğim. Nyse sn msglsn glba. s. s
aklından ne geçiyosa yaz hepsini. diyelim sana ilginç bir şey anlattı, gerçekten ilgini çektiğini belli et. o konu hakkında yorum yap. tavsiyeler falan ver öneride bulun.
Her zaman yapıyorum onları
Uzun atmaya gerek yok. Ayrıca sen yazamıyorsan sevmiyorsundur
Gözlerinde kaybolup, dudaklarında buluyorum kendimi
Bazen hatalarım olabilir. ama sen kusuruma bakma. bana bak. çünkü kusursuzca seviyorum seni. ki sen hayallerin gerçeğe dönüştüğü yersin
Patenti bana ait bunların. kullanabilirsin :D
Sohbetten her payım zaten 3-5 satırımı alır. İsteğim üzerine uzun mesaj yazmak? Kitap yazarım herhalde
Seni seviyorum yaz. Bence en uzun mesajdır. Karşılığı varsa anlamı bir ömür sürer.
İşin Rast Abi işte herkesin kelime ufku senin gibi olsa... :D
Konusuna göre değişir. Ben de hep uzun uzun mesajlar atmayı seviyorum, kısa mesajlar bana göre samimiyetsizliğin göstergesi.
Ya nasıl diyim romantik olsun. Hayaller falan olsun. Mutlu olsun yeter
Sen mesaj örneği istiyosunnn.. Konusu beni ilgilendirmeyen birşey hakkında yorum yapamam maalesef :)
Tam bana göre okadar uzun msjlsr atıyorum ki bıkmıştı artık uzun uzun okumaktan yarabbim çok gevezeyim ben galiba yaa
bana kalirsa, ben sevdigim adama kitap yazarimm :)
yazacak gibi oldum zaten okadar uzun seyler yazmisimdir ki ona anlatamam.
amaa maalesef ayni seyi karsilikli alamadim :(
Yani o beni sevemedi ne yazikki
Bikere bişiy diyimmi uzun mesaj atmak marifet değil öyle bisey yapma zaten 😂 kısa kısa konuş ama seri konuş. Konu açabilecek mantıklı ve akışkan konuş. Muhabbet et kısacası. Konu bul ama doğal şeylerden konuş senden istediği bu 😂
Hayır uzun bişeyse arar söylerim.
Mesajlar genellikle
Nerdesin çıktın mı kaçta gelicem vs 2 kelimeden falan oluşan şeyler
Erkeklere tavsiyem asla uzun mesaj yazmayin.
Genel de kisa ve net olun hic yoktan aradan 4 6 ay civari gectikten sonra eskiden soyleydin demezler 😃
kendini uzun mesaja alıştırma.. hemde sık ve uzun mesajlar erkeği bıktırabilir.
az kısa yaz öz yaz bence tabi :)
Beni reddeden kıza uzun uzun yalvardığım oldu, nedense o zaman böyle şeylerin işe yaramayacağını bilmiyordum
Bu yaşa geldin hala bunun için başkalarından yardım istiyorsan, senin sevgilinle ilişkinin ömrü kısa olur dostum.
biz ne bilelim sizin aranız neden bozuk sizin huylarınızı sizden iyi kimse bilmez sen bilmiyorsan biz nasıl bilelim ey bacım etme kurban olayım :)
Aranizdaki sorun ne nerden bilelim dostum iliskiyi nasil sen baslattiysan ayni sekilde sen kurtaricaksin tek tavsiyem alttan al her ne olmussa sakinlesene kadar
Eyvallah saolasın
mesajlaşmak yerine konuşmak daha iyi çünkü yazdıkların bazen sadece sembol olabiliyor bir duygu ifade etmyo mesaj atmak yerine arayıp sesini duyursan daha sıcak olur ;)
hayat bir romandı seni tanıdım hayatım bom b*k oldu sensiz bir hayat düşünemiyorum kahrolası lanet olsun neden girdin benim hayatıma allah seni kahretsin hayatımdan defol git :)
kendi icinden gelerek kendin yaz iste ne kadar sevdigini onunla ilgili neler hayal ettigini onu ne icin hangi ozelliklerini sevdigin felan destan olcak :)
O zaman bizim sevgilimiz olmuş olur... İçinden kısa cümleler geçiyorsa kısa cümleler kullan.. Hangi cümle olursa olsun ama senin cümlen olsun
Uzun mesaj ne... uzun mesaj yazınca ne oluyor.. Benim yazdığım uzun mesaj sevgilne ne ifade edecek aşksa benim aşkım sevgiyle benim sevgim sevgim nefretse benim nefretim olacak ver numarasını girme aramıza :D