Kocam sürekli parayı başıma kakıyo benim paramı yiyosun oh ne güzel bedava hayat diyo çalışayım diyorum izin de vermiyo çalışacaksan git boşan diyo ama sürekli para lafı yapıyo kötü şeyler söylüyo fahişe gibi şeyler bir koca böyle der mi karısına?
Cevabın nedir?
Bir koca karısına bakmakta mecburdur. Kazandığını eşine harcaması kadar daha doğal bir durum yoktur. Bu karısının kocasındaki hakkıdır. Bedava yiyip içiyordum demek kadar iğrenç bir laf olamaz. Onu yetiştiren anne ve babaya hakaret olur. İkincisi sen kazandığını ona vermek mecburiyetinde değilsin ama o vermek mecburiyetindedir. Bir koca karısını Allah ın emaneti olarak kabul edip sahip çıkmalıdır...
31 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi erkek görüşü :)
En İyi Cevaplar
Bir erkeğin kadına saygı göstermesi lazım bu senin hakkın kadın-erkek haklar için eşit zaten Helalinden para kazanacaksan kime ne anlaşamıyorsan boşanmalısın dava da açabilirsin tanıdık avukatlar da var yönlendirebilirim? acaba gereksiz mi harcıyosun yoksa ev ihtiyaçları giysi falan mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır tam tersi harcamıyorum bile içimden gelmiyo harcamak zaten ev için temel ihtiyaçlar yani sadece sanırım ailesinin dolduruşuyla böyle yapıyo :(
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim yorum için :)
+1 yılGereksiz bir kocaymış. Para konusu yapan erkek iticiliğinde imzayı atmış resmen bir de yobazlıkta sınır tanımamış ayrıca da terbiyesizlikte doktora yapmış tüm bu özelliklere sahip iken kocanı alırken beş kavanoz bal da verdiler mi çünkü zor yani böyle birisiyle bedavaya evlenmek 😒
11 Yorumla
Soran+1 yılValla bedava evlendik :(
Kaç yıllık velisinin bilmiyorum ama artık sana sevgisi kalmamış sevmiyo çalışmama izin vermiyosan paraya laf etme de gizliden falan çalış ya da her para aldığında kenara para biriktif bisandiginda kullanırsan böyle şeref i olmayan adamla bir hayat sürmez.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
60Cevap
+1 yılÖyle şey mi olur ya hem çalışmana izin vermesin hem de paramı yiyorsun diye söylensin büyük bir saçmalık bence böyle giderse boşanmalısn ailen ne derse desin yani rezilliği onlar mı çekecek ya tamam boşan demek kolay belki boşanamazsn ama yine de çözüm yolları ara mutlaka
10 Yorumla
+1 yılMadem boyle diyor, o zaman git bosan ve kendi işinde kendi emeginle calisip kazan. Boyleleri yalniz kalmayi hak ediyor. Gururlu ol, dik dur, kimse kimseye muhtac degil bunu unutma ve boylesi insana asla boyun eğme
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,9b cevap paylaştı. Boşan her türlü yardımcı olurum. Hatta oluruz. Sonuna kadar arkandayız.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit boşan. Bende yeni evliyim şu anda çalışmıyorum. Kocam öyle bir şey dese boşanırım. İnsan karısına fahişe der mi? Nasıl iğrenç bir insanla evlenmişsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın
+1 yılDemez de diyemezde çekmek zorunda degilsin ya da lafinu esirgeme evet essek gibi çalısıp bakmak zorundasın de bisey derse bosan kalsn mal gibi kopek gbi pisman olur merak etme
10 Yorumla
+1 yılEn sinir oldugum erkek tipi.. iletisim cok onemli esler arasi. si saygiyi kaybetmenize az kalmis hatta o kaybetmis bu da senin elinde
10 YorumlaBu adam sana karsi olan gucunu kulaniyor. Seni azariliyor buda ona zevk veriyor yoksa senin calismana izin verirdi. Normal mi? Hayir degil.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 31,3b cevap paylaştı. aklının başına gelmesini sağla insan eşiyle böyle konuşmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
eger su sekil ise normal olabilir atıyorum maası 3 bin tl sen ayda 2,500 tl sini harciyoosan deiyebilir. ya da sureklı ıvır zıvır sacma seyler alıyosan
015 Yorumla
Soran+1 yılMaaşı 4 bin ve ben ayda 100 lirasını bile almam o eve getirirse o
- +1 yıl
meslegi ne once sen bana onu soylesen ne iş yapıyor 4 bin cok iyi :) sen kocanın parasını almadıgın halde bile boyle diyorsa ileride baska sekiller ilede seni kotulemeye baslayabilir. Sebebini anlamadım ama sana gcıgı var galiba. Calısmıyorsan eger soyle calısmak ıstıyorum diye surekli oyle laf yapıyosa kendı paranı harcayınca belkı bırdaha bırsey dıyemez ama baska bahaneler uydurabilir Eve bakmıyon filan diyebilir
Soran+1 yılBeni her şekilde kötüler yani :( mesleği de polis
Soran+1 yılYoo gayet de batıdayız
Soran+1 yılKonuştum arkadaşım konuşulmuyo daha doğrusu onunla en iyisi evdeen kaçayım ben demi tek yol bu
Soran+1 yılYok hayır
Soran+1 yılBoşanma diyosun yani? Cinsel hayat sıfır sosyal hayat sıfır
Soran+1 yılPeki sağol ilgin için
+1 yılGerçekten bu kadar saf mısın? Hem paranı yiyor hem çalışmana izin vermiyor gelirin olmayacak hemde sana böyle agza alınmayacak bir şekilde hitap ediyor gidip boşasana? Ne bekliyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılAilem karşı çıkıyo boşanırsan bizi sil dediler
- +1 yıl
Aşırı derecede saçma be ailen karşı kocanın ailesi karşı senin ailenin haberi varsa eğer bu para yeme konusundan ve müdahale etmiyorlarda bırak silsinler lafta silerler ama bu kadar kolay değil herşey
Soran+1 yılBenim ailem tam bir kansız aile
- +1 yıl
Onu farkedebildim maalesef Allah sabır versin ne diyebilirimki
Soran+1 yılSağolun amin
+1 yılSktirsin gitsin panpa cok afedersin. Erkek olamamis daha o.
12 Yorumla
Soran+1 yılbir erkek karısına fahişe falan dermi sen seversin böyle işleri der mi :(
- +1 yıl
Kanki kurtar kendini. Ömür gecmez onla. Öyle erkek mi olur ki adam olsun.
Bunu tekrarladiginda direk tepkinj ortaya koy ama saygiyi yitirmeden. Kotu hissediyorum de.
10 Yorumla
+1 yılBoşan bundan ne vakit kaybediyon yarın bir gün seni dövmeyede başlar
10 YorumlaBoşan ya ne demek bu? Neden ezdiriyosun kendini bu şekilde?
10 Yorumla
+1 yılDemez ona haddini bildir o kim oluyor kocan diye bakacak tabi eşşek gibi evlenmeseymis o zaman alla alla
12 Yorumla
Soran+1 yılDemi
- +1 yıl
En iyi yorum helal.
- Para & Ekonomi konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsen bir de "sevdin" "uğruna dünyayı yakacaktın" bu adam müsvettesi için değil mi? yapacak bir şey yok, akılsız başının cezasını çekeceksin.
10 Yorumla
+1 yılo kacadan ümidi kes.. böyle bir gerizekalılıkmı olur lan.. seni almışsa eşşek gibi bakmak zooooooooruuuuuuuuundaaaaaaaaaaaa
03 Yorumla
Soran+1 yılÜmidi kestim de zaten nası bir yol izliycemi bilmiyorum
- +1 yıl
çocuk varmı?
Soran+1 yılYok çocuk
Para & Ekonomi konusunda 343 cevap paylaştı. Onun için koca eline bakmak doğru gelmiyor bana yani kocadan para beklemek diyeyim çünkü bu olayda yaşandığı gibi illaki bir yerden başa kakıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen arkadaşım
bosanmak istiyosan bekleme ama istemiyosan böyle yasamaya alısmalısın bu arada kocan aldatıyoda olablir gözünü açık tut derim
04 Yorumla
Soran+1 yılAldatsa keşke en azından yakamdan düşer
Soran+1 yılKimin?
Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karı koca arasında laf dalaşmaları olurda fahişe gibi karşı tarafı rencide edicek sözler söylemsi üstelik hayat eşine terbyzlk yapmış.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılBu ne lan? Katlanmak zorunda mısın boşan gitsin katlanılır mı bu herife? Karısına bakmayana ya da bunu başına kakana adam denmez. Ezdirme kendini. Sensizliği görsün.
01 Yorumla
Soran+1 yılbir erkeğin bunu söylemesi sevindirdi beni :) boşanırsam ailem beni silecekmiş kaldım kimsesiz bilmiyorum napıcam çok çaresizim :(
+1 yılnormal değil ama çok mu harcıyorsun çalışmıyorsan onun tayin ettiği bir miktar para senin hakkındır ayda 500 1000 ne kadar verirse ama seni aşağılaması kötü
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç harcamıyorum bile diyebilirim ev temel ihtiyaçlar yani
niye evlenmiş seninle sana bakmıyacak ise.. sorsana
02 Yorumla
Soran+1 yılKandırılmış öyle diyor kendileri
+1 yılnormal degıl sorunlu ayrıl o adamdan onla hayat gecmez
10 YorumlaTabiki de demez canim maalesef para bazi adamlari bozuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılböyle adamları nasıl buluyorsunuz bilmiyorum ki?
karşına al konuş, böyle devam ederse, ayrılacağını belirt..11 Yorumla
Soran+1 yılAyrılda göreyim diyo korkuyorum açıkcası
+1 yılBoşanmalısın bnce ömür geçmez onunla kafasında var onun
10 Yorumlatebrik ederim türkiyede ki mal erkeklerden en malini özenle secerek evlenmeyi basarmissin. sana da cekmek düsmüs ne diyeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız
+1 yılKendisi uyurken paralarını bogazina sokup kendisini sonsuz mutluluga yolcu edebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılHakediyo demi
- +1 yıl
En iyisi siz bosanin. Olacaklardan sorumlu olmak istemiyorum.
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılde ki "ulan götherif madem çalışmamı istemiyon paranı yediğimde de çeneni kapat kıçını kır otur"
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum sonra azımın üstüne tokat yiyorum :(
- +1 yıl
boşan o zaman. ya da o tokat attığında sen de onun hayalarına okkalı bir tekme yapıştır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen çalışıyorsan ondan diyodur boyle işe girmeden susmaz
10 Yorumla
+1 yılevet parani da yiyorum taragini da yiyorum de sen de
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 5,3b cevap paylaştı. Adam gibi adam bulaydın kendine hicmi tanımadın evlenmeden önce
05 Yorumla
Soran+1 yıl@livni kesinlikle ya bu nası bir yorum
Soran+1 yılTamam gençler dağılın
Allah yardımcın olsun hayvana denk gelmişsin cidden üzüldüm senin adına :(
01 Yorumla
Soran+1 yılSağolun dua ediniz lütfen :(
+1 yılKocan onun parasini yiyecen benim değil çatır çatır ye
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaçlarin dışında fazla parasını yeme kendisi çalıştığı için zoruna gidiyor galiba
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşa onu boşa. Para nasıl yiyiliyirmus goster ona. Delil toplamayi unutma ama.
10 Yorumla
+1 yılKocan hasta herifin teki
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
+1 yılVallah sıkıntı var kocanda ama oda senden bir şey yiyor sende onun hesabıni yao
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık yiyemiyo :) dokundurtmuyorum kendime
- +1 yıl
Oo iyimiş afferim kız sana
+1 yılsenin kocan dengesiz
babasına şikayet et20 YorumlaYok artik ya o zman evlenmeseydi o da allah allah
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılataerkil toplumuz işte bunlar hep o yüzden
20 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş onunla.
Baktın düzelmiyor ayrıl.10 Yorumla
+1 yılsenin kocam adam değil
10 Yorumla
+1 yılÇok problemli bir adam.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarısına küfür edermi insan yazıklar olsun ya
10 Yorumla
+1 yılO ne be okul çocuğuna bak. At evden o dengesizi
10 Yorumla
+1 yılSen Bırak Onu. O Daha Olmamış
11 Yorumla
Soran+1 yılGülümsettin :)
+1 yılona bu sözü dedirtecek birşeymi yaptın acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişimden bahsediyo sanırım
- +1 yıl
maalesef böyle kendini bilmez adamlar çok var.. Allah sabır versin.. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sağolun
+1 yılAdam degilkii.. adam olan soylemeZ
10 YorumlaKimlere aşık oluyorsunuz kızım siz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk mı o da ne
şuursuz ya manyağa bak sen boşasana
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem gelinlikle girdin kefenle çıkarsın diyo nasıl boşanayım :(
+1 yılKocan ml 😀
Normal tabi yicen10 Yorumla
+1 yılevlenmeseymış o zaman
10 YorumlaSenin kocan tam bir sere-fsiz. ;)
10 Yorumla
+1 yılne mal adamlar var arkadaş ya
10 YorumlaNe yaptın bosandin mi
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla bunları yapıyosa kusra bakmasın oda bacımdır
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyo valla
Sevgisi bitmiş muhtemelen.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyo
Aayy Allah yardimcin olsun bacim
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :(
- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Arkadaşlar Kocam sürekli paramı yiyosun diyo normal mi bu :( ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler