Erkeğin damarına nasıl basılır?

Şimdi arkdşlar benim arada bir görüştüğüm, beni çok begenen, bana zaafı olan, ama benimle ilişki yasamaktan kacan bir flörtüm var. Bana kesinlikle güvenmiyor. Güvenmemekte de haklı çünkü bir kaç kere büyük kazıklar attım ona.. Yani ona hak veriyorum. Ama kendisi de sütten cıkmıs ak kasık değil. Her gün baska biriyle, eğlencelerde gezen, piçin biri.. Beraberken cok egleniyoruz, güzel vakit geçiriyoruz, sarılıp uyyoruz ama birbirmize güvenmediğimiz için adını koymuyoruz. haftada bir iki kere görüşüyoruz o kdr. Ben şimdi ona hayatımda biri var falan demeyi düşünüyorum. Çünkü evlenmek istiyosan, değerlendir birilerini ben karısmam dedi bana. Ama aşırı kıskanc dayanamıycanı biliorum. Çünkü telefonumun şifresini bile gizliden öğrenip, ben uyyunca karıstırıcak kdr paranoyak biri. Böyle birini baska nasıl delirtebilirim? Yani sinir olsun ve beni sahiplensin istiorum.

Sadece soruya gerçekten cevap vermek isteyenler cevap verirse sevinirim. Yani ahlak bekçiliği yapanlarla, öylesine kısa bir cümle yazanlar uzak olsun lütfen.
Erkeğin damarına nasıl basılır?