Sanırım aldatıldım......

10 aydır çıkıyoruz son 2-3 aydır farklı şehirlerdeyiiiz çıkmaya ilk 6 ay buluşamadık ailevi durumlar yüzüne anlayışla karşıladı.. Ama telefonunu elletmez, Facebook şifresini vermez geç cevap verir. En ufak bişeyi kavgaya çeker önceden alttan alıyodu ilişkimizde çok ayrılmalar barışmalar oldu ben ona küfürler ettim bağırdım çağırdım aileme kadar girdii aramızaa zor bir ilişkiydii trip atar kız gibii afra tafra yapar mesaj atmadığımda kızar her istediğini yapıyorum kırmamaya çalışıyorum ama ister istemez benimde hatalarıım oluyo insanıız hepimiz hata yaparııız en son ki ilişkimizde facebooktan ilişki durumu göndermedi eski çıktığı beni faceden bulmuş daha önceden ilişki durumu yaptığımızda takip ediyodu dün gece baktım ikinci adına benim eski sevgilimin adını yazmış kıza sordum hangi ramazan bu diye benimkinin soy adını söyledii şok olduum dün gece sordum bu kız kim filan eski çıktığım dedi bu sabah günaydın mesajı atmadıım normalde erken kalkarım bugün geç kalktım facebooka girdim hemen onun yaptığı gibii yaptıım mesaj atma sen bu saatten sonra gibi şeyler söyledi kızlada benle çıktığı zamanda çıkıyomuş yani 2mizii birden idare ediyomuş kızın dediğine göre kız hiç üzülmüyor takmıyor ama , bende dedim kendi kendime demek bu yüzden ilişki isteği göndermiyomuş diyee zaten son günlerde şüphelenmeye başlamıştım, Sizce gerçekten aldatıldımmıı ?
Sanırım aldatıldım......