Sanırım aldatıldım?

Merhaba arkadaşlar. Benim kavgalı olduğum bir kız var. Benim yaşadığım yer küçük bir yer herkes birbirini tanır. Fakat bu kavgalı olduğum kız yaşadığım yerde hemen hemen herkesle sevgili olmuş, konuşmuş biri. Benim sevgilim bu kızla uyarmama rağmen yolda vs birbirlerini gördüğünde selamlaşıyor, konuşuyorlar. Ben sevgilimi uyardım o benim anlaşamadığım biri, konuşma, rahatsız oluyorum vs diye. Yani arkadaşlar kız zaten herkesle sevgili olmaya meyilli, nasıl güveneceğim kıza? benim rahatsız olmam gayet mantıklı bence. Neyse arkadaşlar ben sevgilimin bu kızla konuşmadığını sanıyordum ta ki bugün arkadaşımdan öğrendim, sevgilim motoruyla kızı okuluna bırakmış. Benim bundan hiçbir şekilde haberim yok. Kız üşüdüğü için bırakmış. Arkadaşım bana böyle anlattı. Her üşüyeni okula mı bırakacak bu? Ben üşüyerek bi yerlere gidiyorum ama beni neden sevgilim gelip bırakmıyor. Sizce aralarında bi şey olabilir mi ben çok kafada kuruyorum acaba. Kızla okulları yanyana yani ama asla bi eskiden tanışmışlıkları yok bu sene tanıştılar. Neden motorla okula giderken kızın yanında durup kızı aldı? Ya da kızla anlaştılar mı? benim kafam iyice karıştı
Sanırım aldatıldım?