Uzak mesafe de yasayan sevdiceginizi 3-4 sene bekler misiniz?
Ben beklerim.
Ben beklerim.
Bekledim de ne oldu tırt. Beklemeyin arkadaşım kimse kimsenin hayatından 3 4 yıl çalmamalı. Bırakın herkes yanındakiyle mutlu olsun. Telefondan ilişki mi yürürmüş.
Beklerdim..
Abi beklemekte sorun yok ama arada sırada kaçamak yapmak lazım 😉
Ne oluyor kardeşim bakın yanlış anlamak yok arada sırada eğer görüşmüyorsanız başka ellerde bişeyler aramakta suç yok benim görüşüm 😉
Abi bu neyin kafası ya benim görüşüm olarak da rahat ol biraz öbür tarafı bizde düşünüyoruz ama sen neler yapıyorsun bakalım orası için sadece eline kız eli değmemiş olması değil 😉
Olabilir haram olan bin tane şey var hiç birini yapmıyorum de diyebilir misin?
Abi yapmayın şunu ya o günahı işle bunu bırak saçma ya dini tam yaşa ya da affedilmeyi umut ederek yaşa 😉
Kardeşim hemen kaçmayın biraz rahat ve kendiniz olun bu ne yok beklermiyim yok aldatmam kardeşim sen gel benim yanıma ben seni bir ortama sokayım ne o kızı beklersin nede sadık kalırsın 😉
Kardeşim sadece kanada mı nereleri gexdiğimi bilmeden konuşma bence nerdeyse her ülkede müşterilerim dostlarım kankalarım mesela geçen ay barcelonadan gelicektim arkadaşım uçak biletimi benim istediğim değil 2 gün sonrası almış orda olsaydın anlardın ortamı 😉
Bende dinimden kopmadım ki namaz kılarım oruç tutarım kuran okurum çok fazla exberim var ama arada sırada alkol içerim sevgili işine fazla takılmam kankalarım ve takılmalıklarım fazla sadece 😉
24 senedir bekliyorum birisi gelecek diye hâlâ gelmedi
İnşAllah diyelim :)
Cevap
6Cevap
ben beklıyorum bakalım nolcak. ya göte tekme yicem ya da madalya takcaklar bilmiyorum
okuyoruz ve mesafeler var. aramız cok iyi 7 yıldır birlikteyiz zaten. bakalım
sevdigimi beklerim tabi
Evet beklersin ama nasıl beklersin? Önüne gelenle konuştuktan sonra buna beklemek denmez.
Evet beklerim ki bekleyeceğim de
Evet aslında o beni bekliyor ben onu...😊
Aramızda 292 kilometre var
Aşka engel değil 😊
Mesela biz burda tanıştık faklı şehirlerdeyiz ama hiçbir şey engel olmuyor bir ömür de beklerim
Size de 😊
Beklerim yaşım 19 sa 😃
Yok canım diyelim ki yaşım 30 4 sene beklenirmi. Yaşa göre değişir bu bekleme işi bence. 😊
Beklemek güzel şeydir sonunda vuslat varsa 😊
yenisini bulamıcağıma göre beklerim
12 sene bekledim hala gelicek Hayırsız
Yok açıldim bekliyoz bakalım
5 sene önce 😂😂😂
Yok sevmiyirim kari kız işini
Oo ben onu ömrüm ce sonsuz bekliyorum
Îsim veremiyor um o şanslı kişi burda çünkü :)
Imkansiz öyle şeyleri beceremiyorum
3-4 sene neymiş 40 sene bile beklerim
Var biri ya :D
sevgili olmadan nasıl evleniyim huyunu suyunu bilmeden?
Fazla bilgim yok
Beklerim ama bekleyince demeyenler de olabilir
4 sene bekledim de mesaj gelmedi daha :D haha
Beklerim. 5 sene bekledim.
2 aydır evliyiz :)
Amiiin, çok teşekkür ederiz :)
Yok hayır nazardan korkuyorum :)
Allah razı olsun :)
Bende beklerim
Hayır
@Mmtbyr ben beklerim
hayir