Kocamla cok zorlu yollardan gectik ve bana eger bikez daha ayrilirsak dayanamam bitiririm hyatimi dedi ne demek istedi?

Biz lisede tanistik o zamanlarda bile cok sıkıntılarımız oldu hep ayirmaya calistilar bizi, onu ilk gordugumde icimde oyle biseyler olduki tarifsiz yani hic tanimiyodum onu ama hep biseyler cekiyodu beni ona karşı zamanla sevgili olduk tam anlamiyla askti benim icin ama onun eskileri hep girdi aramiza ayirmaya calistilar. Ve basardilar 3 yil hic gorusmedik ama onsuz hep eksiktim sonra bir gun beni aradi numarami bulmus sensiz olmuyi falan dedi tekrsr bir araya geldik artik buyumustuk ailelere dokelim dedik benim ailem istemedi yine bir syre ayri kaldlik ama ben cok kotu oldum dayanamadilar kabul ettiler simdi evliyiz 1 ay oldu o kadar mutluyumki yeni dogmus gibi fakat gecen gun bana bisey dedi bir kez daha ayrilirsak sensizlige dayanamam bitirirm hayatimi dedi. Ben ona 3 dakikalik sarilabilmrk icin butu omrum boyunca çile cekmeye raziyim ama simdi icimde korku oldu ya bir sorun olurda giderse diye, sizce nedir durum, pes edermi gerçekten😞😞
Kocamla cok zorlu yollardan gectik ve bana eger bikez daha ayrilirsak dayanamam bitiririm hyatimi dedi ne demek istedi?