Kocam çok agir sözler söyledi tartismada?

Kocamla 6 senedir evliyiz ve azalan agir tartismamiz bugün tekrar oldu ta ki artık çık ayrılıktan bassheder oldum çocuklarına çok sevgi verir ama ne kendine ne de bana sorumsuz davraniyor ben rezilliğe de asla gelemem disardada farkina varmadan ailesini beni rezil ediyor ki maddiyat para olmayınca çok kötü davraniyor para yatincada neye harcayacağını sasiriyor tutumsuz falan bende büyük birikim oldu her hal aradım bulamadım çözüm daha anlatmadığım çok şey….
Bende başka cagre bulamayınca biriken bu tüm sikintilar bende patlıyor ve sonra kendisi adamligini gösterip bagirip beni kötülüyor ki ben evimi geçindiriyorum Almanya’da o değil…. Öğle hal olunca bende çok tatsız konuşuyorum çünkü benim düşüncelerimi ne istediğim ne rahatsız oldugumu görmezden geliyor …. Sonra da benden huylandığını söyleyip kıs kıs kıs kıs diye eliyle lanetliymisim gibi sallıyor ellerini… siz ne düşünüyorsunuz nolur net olsun artık kafayı yiyeceğim iki küçük kız evladım var (2-4 yaş) biri de otizmli. Çıkmışım ne olacak beni iyiye sürükleyecek en doguru düşüncelerinize ihtiyacım var artık…?
Kocam çok agir sözler söyledi tartismada?