Dün laf lafi actı ve kocam böyle dedi?

3 senelik evliyim.
Taa en basta kaynanam bana tartışma ortasında ben sen büyüksün annem sayılırsın dedim yol gösterici ol dedim bana dediği sey sen kızımız değilsin bizim bi kıza ihtiyacımız yok oğlumuz da var kzıımızda senşnde anne babaya ihtiyacın yok bi anne baban var dedi. Sora teyze dedim ona. Kocasına bazen hacı , bazrn hacı baba dedim. 3 sene sonunda adam yoktan bir sebeple oglu onu aradı karım sizin beni doldurugunuzu söylüyor dedi adam cıkıp geldi sizin köyü yarın buraya yığarım babanı arar anlatırım senin hatalarını hep örtttüm dedi pardon amca orp lik mi yaptım hırsızlık mı neymiş ayıbım dedim işte eve cok gelmyon dedi kendi düğün gününde kızıımı aglatmıssın karımı bana kötülemişsin dedi...
Kısacası babalık yapmadı. Bende artık üstüne basa basa amca ve teyze diyom.
Esimde dün laf lafı actı bana sen babama hitap etmeyi dahi bilmyosun dedi 2,3 kere sora dedi ben senin babana baba diom dedi.
Bende babalık mı yapmıs ki bana bende ona baba diyeyim dedim o olayı hatrlattm annende biz senin anan baban değiliz sende kzımz değilsin dedi. Diye patladım
Kesin doldurup yolladılar basıma
Bendr 36 yasımda fesat bekar bir görümce var ki encok da o dolduruyor Allah tan bulsunlar millet oğlunun yuvası güzel olsun diye cabalar bunlarda bunu doldurmakla buda onlara kanmakla meşgul.
Hakkım haram zıkkım olsun asla saygısızlık etmedim evime geldiklerinde ne var ne yuok önlerine koydum yedrdim evler 5 dk yürüme de görümce çat kapı gelcem sende hep kapıyı çabuk açacaksın haber de vermem gelince diyen bir tip. Sürekli kendilerini ailemle kıyaslıyorlar. Yok onalra gitin yok kaldın bilmem ne. Onalrin evine gitsek 5 saat otrsak sadece 1bardak cay veriolar baska gelinleri anlatyolar bebeğimin gelişmediğini söyleyip duryolar bende bu hürmetsiz yere gitmek istemyom
Dün laf lafi actı ve kocam böyle dedi?