Eltim beni kıskanıyor galiba ne yapmalıyım😞?

Ben 1 senelik evliyim yeni gelin sayilirim. Kocamla 3 sene sevgili donemimiz oldu e haliyle ailesiyle falanda gorusuyodum. Cok sey atlattik kocamla birbirimize cok bagliyiz aileside sagolsun beni kizlari gibi benimsediler. İlk gelinleriyim onlarin. Sorun suki esimin kardesi 1 ay once falan evlendi. Karisi iyi bir kiz ben seviyorum ama o benim icin aynu dusunmuyo galiba biraz soguk bir tip zaten. Bayram sebebiyle butun aile beraberdik kaynanam kayinpederim ikimizede iyi davrandilar en son gun gelin isyan etti ben sizin gelininiz degilmiyim neden hep burcu falan diye kaynanam olurmu oyle sey falan dedi oda hep burcu diyosunuz bana el gibi davraniyosunuz dedi kayinpederimde en son bu kiz bizimle buyudu nerdeyse sen daha 1 ayliksin kimle kiyasliyosun kendini dedi esimin kardeside susturmaya calisiyo kizi en son kocam giricekti araya zor tuttum kizda bir daha bu eve gelmicem dedi kayinpederimde zaten geldiginmi var 1 aydir ilk defa ayak bastin eve oglumuda soguttun bizden dedi. Ben cok utandim benim yuzumden boyle bisey oldu diye kocamda dedi sen neden uzuluyosun kendini soguk duruyo diye napiyim sizce 😞
Eltim beni kıskanıyor galiba ne yapmalıyım😞?