Eltim beni kıskanıyor?

Küçük gelinim eltim benden 10 yaş büyük olmasına rağmen sürekli yaptıklarımı yapıyor aldıklarımı aliyor ya da bir benzerini cok pasakli biri bulasigindan yemegine kadar pis birisi ama onda bile beni taklit ediyor biz nişanlanmadan önce kıyafetine önem vermeyen birisiydi fakat nişanlımın ailesi beni ondan daha çok sevdiği icin sürekli insanların icinde laf sokuyordu bana küçümsüyordu benimde görünüşüm sessiz gibi ama içimden bir canavar çıkabiliyor sinirlenince oda bundan cesaret aldı arkamdan atıp tutmaya basladi bir iki seslenmedim ileriye gidince patladım ve suçlu oldum herkesin gözünde ailesinden uzaklastirmaya calisiyorsun gibi kelime kullandi aileleri hele kaynım karısını savunuyor nişanlımda farkinda bana diyor sürekli sen haklıydın yaptığın saygisizlik onun haksizligini orttu seni dibe dusurdu hakli oldugun halde. biraz bekleyecektin kimin ne oldugu ortaya cikacakti isin birde kotu tarafi var ben asiri kinci biriyim onlarin adini bile duymaya tahammulum yok artik nisanlimla severek nisanlandigim halde bazen bunlarla gorusmemek icin ayrilmayi bile dusunuyorum ama boyle kalbi guzel bir insani birakasimda gelmiyor nisanlim diyor kimse benimle ailemin arasini bozamaz bizi birbirimizden koparamaz ailesine cok duskun biri bir o kadarda bana duskun ama evlendigimizde sanki onlari savunacakmis gibi geliyor bana hakli ol seni savunurum sende benim ailemsin artik diyor ama yinede korkuyorum degisir diye ben cok kinci biriyim ne yapacagim boyle boyle bilmiyorum yuzlerini gormeyi gectim adlarini duyunca bile sinirleniyorum gider mi sizce bu boyle
Güncellemeler
+1 yıl
"cok pasakli biri bulasigindan yemegine kadar pis birisi ama onda bile beni taklit ediyor" cumlesi yanlis anlasilabilir ben mutfaga bulasiga yemek ayri titizlik gosteren biriyim o başka biryere giderken bulasiklarini mutfaga doldurup giden birisi o kadar pis yani ama ben isim biteni hemen yikar koyarim o da oyle yapmaya basladi
Eltim beni kıskanıyor?