Aranızda ben utangacim sevdiğim kıza bir türlü acilamadım diyen bunun gibi anıları olan erkekler var mı? Utangaç bir erkek kıza açılamaz mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılutangaç erkek açılamz ben lisede öyleydim kızla aramı arkadaşlar yaptı ama yinede doğru düzgün konuşamadım kızda terk etti haliyle:)) şimdi gülüyorum o duruma
16 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürdü bu kızla konuşamama? İnsan ne kadar utangaç olursa olsun bir süre sonra açılır diye düşünüyorum. Kız ayıp etmiş terketmekle
- +1 yıl
lise başladı lise 2 ye kadar sürdü 2 de arkadaşlar sayesinde aramız oldu ama yine çok konuşamdığım için 1 ayda bitti gitti:)) yok bence haklıydı oda napsınki öyle utangaç birinin yanında
Soran+1 yılSonra nasıl düzeldin peki nasıl özgüven kazandın?
- +1 yıl
o olay işte dönüm noktası oldu bana çok üzüldüm çünkü o kızı kaybettiğime ve gelişrek devam etti işte herşey tabi o dönemde futbolada başladım ordaki arkadaşlık ortamı ve gelen başarılarda özgüvenimin yükselmesine büyük katkı sağladı
Soran+1 yılİyi olmuş senin için o zaman. teşekkür ederim sorularıma zaman ayırdığın içinnn:)
- +1 yıl
rica edrim:) evet bende şimdi o kızı görsem ona teşekkür ederdim onun sayesinde kurtuldum o durumdan:)
En İyi Cevaplar
Daha önceden tanıdıgım bir kız vardı.2 sefer aynı ortamda denk gelmiştik.2 hafta once dısarı cıkacaktım. Arkadasım aradı. O kızı da alırmısın dedi. Tamam dedim. O gün dısarı cıktık aksamına cıktıgında ayrıldı. Onun yazmasını bekledim kız baska biri ile cıkmaya basladı dün itibariyle :) (bu arada bulustugumuzda kız sürekli agzımı yokladı, bir daha üniversiteden biri ile cıkmam dogdugum yerden biri ile cıkarım filan dedi, ama bir sorun vardı işi maddiyata Verdi, zengin erkek orta dereceli kıza bakar mı, maddiyatın önemi yok bence dedim ama ona göre inandırıcı olamadık herhalde )
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan eskiden biraz utangaçtık. staj gördüğüm yerde bir kızla 2 ay bakıştım en sonunda sabahları günaydın filan diyebildim ama kızı harbi sevdiydim kız sürekli konuşmak için fırsat ararken ben konuşamıyodum en sonunda staj bitti kız gitti biz ortada kaldık şimdiki aklım olsa direk giderdim yanına
00 Yorumla
+1 yılBen normal arkadaşlar olunca kiz ya da erkek cekinmeden konusurum etrafimda birsuru insan var ama iş sevgili olayi olunca ben onda sinifta kalirim :(
241 Yorumla
Soran+1 yılKızin da seni sevdiğini biliyorsan yine de konuşamaz misin?
- +1 yıl
Direk konusamam yavas yavas yaklasirim ters tepmesin yanlis anlasin derim yanlis dusunce belki ama insan duygusuna fazla hakim olamaz cunku :(
Soran+1 yılBence çok tatlısınız 15 tane kızla takılan erkeklerdense utangaç olmak adamlıktır. benim de hoşlandığım çocuk çekingen ama yine de erkek olduğunuz için üzerinize düşen görevler var şimdi:/
- +1 yıl
Ben ilk adimda sorun yasarim ama sonrasinda iyi giderim diye dusunuyom cunku arkadas cevremden aldigim yorumlar eglenceli sicak ve hoş sohbet biri olarak taninirim mesela benim iki bayan kankim var onlarla bile tanismam onlarin ilk hareketi ile oldu :-)
Soran+1 yılHiç sevgilin oldu mu ve yasin kaç?
- +1 yıl
Yok olmadi eylulde 28 olacam
Soran+1 yılOo büyükmüşsün. Benim hoşlandığım çocukta aynı senin gibi özellik olarak (yaş harici) 2-3 tane kız kankisi var ama kızlar güzel değil
- +1 yıl
Ben 23-24 gosteriyom yasimi duyan şaşırir genetik bisey
Soran+1 yılBaby face misin?
- +1 yıl
Walla baby face bilmem :-) beyaz tenli hafif kizil hafifi kirli sakal
Soran+1 yılBaby facesin. Benim hoşlandığım çocuk da öyle bu kadar tesadüf fazla :S
- +1 yıl
Dershaneye gidiyom ben buda tatarsa obooowwww :-)
Soran+1 yılYok bu tutmadı:D sağlık olsun artık
- +1 yıl
Zaten sen bunu yazana kadar tırsiyodum :) acaba benmiyim diye
- +1 yıl
bir tarafim ohh ben degilmisim dedi diger tarafim tüh ben degilmisim dedim:D
Soran+1 yılYa neden ki sjsjssjj
- +1 yıl
Oh be demem yarin bana bakan kizlardan utanirdim tühbe demem belki benim bu cekinlengim engel olmadan biriyle konusurdum ikilemde kaldim yani :-)
Soran+1 yılValla öyle olsaydı benimde işime gelirdi çocuğun adım atmasını beklemekten soldum :S
- +1 yıl
Sonuçunu ögrenmeyi cok isterdim bakalim o mu senmi hareket edecen diye sonuca gore kendime uyarlardım. Hahahaha :-) :-)
Soran+1 yılYa o edecek ya da hiç olmayacak ajsj
- +1 yıl
Belki çok mutlu olucan bence gurur yapma bir sekilde sohbete gir derim
Soran+1 yılBen üstüme düşen bir çok şeyi yaptım biraz da o cabalamalı eğer cabalamayacaksa zaten uzatmanın manası yok bence
- +1 yıl
Aranizdaki durumu bilmiyorum o yuzden yuzeysel olarak dedim
Soran+1 yılEvet senin dediğin doğru aslında bu gibi şeylerde gurur yapılmaz ama bizim durum biraz farklı ben çok çabalıyorum ona sadece gelmek kalıyor eğer gelmiyorsa nasip değilmiş diyeceğiz napalım:)
- +1 yıl
insallah hersey gonlunce olur banada senin gibi ilk adimi atmasa bile cabalayan birini karsima cikarsin yaradan :-)
Soran+1 yılİnşallah senin de her şey gönlünce olur. Belki de vardır sen farketmiyorsundur kızlar genelde farkettirmezler
- +1 yıl
Muhtemelen ama dershanede iki samimi kiz arkadasim var bazen onlarada diyom kismetimi kapatmiyosunuzdur insallah diye cünkü hep beraberiz :-)
Soran+1 yılKızlar güzel mi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Hatta bazen bilerek sesli kanka diye sesleniyolar kantinde kismetim kapanmasin diye :-) :-)
Soran+1 yılYok be o kadar detaylı davranmaya. Hoşlanan kız zaten senin annenin kizlik soyadına kadar her şeyini senin haberin olmadan öğrenir. sanmiyorum arkadaşlarıni sevgilin sanıp da yaklaşmayacaklarini
- +1 yıl
Detayli davranma diyon ama anne kizlik soyadina kadar iniyon enteresan :-) korkulur sizden hahaha
Soran+1 yılYok ürkek davranma anlamında dedim yani yanındaki kızlarin sevgilin olmadığını bilir. "Ha sevgilisi varmış bunun" diyip gecmezler iyice araştırırlar
- +1 yıl
Ne bilim ben ilk parmaga bakarim yuzuk var mı diye sonra dikkat kesilirim 1-2 gun hep ayni kisi ile gezerse biraz geri dururum sevgilisi varsa yanlis yapmayayim bosuna benim yuzumden tartismasinlar diye
Soran+1 yılSosyal medyadan bak oyle durumlarda ya da gider bir arkadaşına sorarsın sevgililerse zaten bilen çok kişi olur
- +1 yıl
Ben onuda diyemem birine 2 ay önce arkadalarimdan biri bana bir kiz gosterdi sana uyar senin gibi sessiz utangac bir kiz arastirayimmi dedi evet dedim ama bide bana sor ne zor dedim ama kizin gorustugu var mı zaten yani anlicagin her konuda sohbet ettigim kisiye bile bu konular hakkinda bisey diyemedim var sen düşün halimi :-)
Soran+1 yılVay be. ama yaşın çok geçmeden yenmelisin bunu bence
- +1 yıl
Farkindayim ama elimde olan bisey degil
- +1 yıl
Sohbet icin tesekkurler yarin dershaneye gidecem yatiyorum seviyeli bir sohbet etmek istersen normal mesaj atarsin yanliş anlama sakın sadece gercek hislerimi anlatacagim bir kisi buldum sanal ortamin verdigi rahatlikla korkmadan duygularimi acikliyom
Soran+1 yılKasma. kızlar da senin gibi bir insan duygularını ve ilgini belli etmekten korkma
sadece o kıza ilgi göstermen karşındaki kızın o kadar hoşuna gider ki garanti ediyorum kız aşık bile olur (tabii tipini bilmiyorum ortalama bir tipin varsa halledersin bu işi) En sonunda da gider böyle böyle der açılırsın. yoksa annene yalvarmak zorunda kalacaksın kız bul diye :( her neyse her şey gönlünce olsun ben gideyim artık iyi geceler:)- +1 yıl
Benim sana yaridimci olmam gereken yerde sen bana yol gosterdin tesekkur ederim iyi geceler insallah seninde gonlunce olur
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
34Cevap
+1 yılInsan sevdigi kisiyi kaybetmk istemz herhangi bir ilan-i ask durumunda bu risk ortaya cikar
Bu sebeple genelde kafa soyle calisir en azndan arkadasm olarak kalsn yani bu genel bir utangaclktan ziyade sevdicege karsi ortaya cikan bir hasasiyettr:)16 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğini başkasına kaptirmaktan korkmaz mi peki? Eninde sonunda kaybedebilir yani.
- +1 yıl
@Ortancabahcesi Akillica oldugunu soylemiyorum zaten:) mantiklisi surek ortadan ortadan konusmaktir cunku sonuc malesef senin soyledigin gibi olur hep :)
- +1 yıl
Yani :) Ayrıca başkasına kaptirmadan da kaybedebilir o da var.
- +1 yıl
@Ortancabahcesi ya orada sanirim soyle bir sey oluyor iki taraf sessiz d olsa elektrigin farkinda oluyo erkek uygun zaman psikoloji kaybetme korkusu yasamaktan bir turlu soylemesi gerekeni soyleyemiyor kadin d umutsuzluga dusup gidiyor erkek d acilarin cocugu oluyo sonra:) Burada erkege yuklenen iliskinin talepkari olma misyonu skntili bence kadin d dile getrse sadece bello etmese dunya daha guzel bir yer olur :)
- +1 yıl
Erkeğin kadına güven vermesi lazım. Böyle bir durumda kadında karşısındakinden emin olmuyor genelde. Bence herşey kader. Olacağın önüne kimse geçemez ama böyle bir kaybetmede gercekten seven erkeklerin daha büyük pişmanlık yaşayacağını düşünüyorum. Çünkü sanki erkekler daha zor seviyor.
- +1 yıl
@Ortancabahcesi Bence boylesi durumlarda kalbine inanmak onemlidir cunku en dogrusunu o soyler :) diger erkekleri bilmem ama ben cok zor severim :)
+1 yılAçılmaz tabi seviyosan sen gidecen ben sadece utangac olsugum icin cok kiz kaybettim mesela sadece 3 kisi biliyorum beni sevdogi halde bana gelip soylemesigi icin ileride gelip itiraf eden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBenden bahsetmişsiniz ama, utangacliktan değilde sevdiğim kişiyi kendime yakistiramadigimdan açılamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünme ya kızlar dış görünüşe erkekler kadar önem vermiyor. ozguven çoğu zaman yeterli oluyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUtangaçlıkdan değilde sıkıldım artık hep ben teklif ede ede 4-5 senedir teklif etmiyorum artık çünkü yıprandım dalga mı geçmediler neler neler kızlardan uzak duruyorum üzülmek istemiyorum çünkü şimdiye kadar 9 kıza çıkma teklifi ettim bundan sonra sürüneceğimi bilsem yine de etmem benim de bir gururum var sonuçta ha kız ederse kabul edebilirim belki o anlık halime bağlı.
10 Yorumla
+1 yılben kaç tane adım attıktan sonra bırakırım artık tekrar düşündüyse onda sıra !
ama ilk adımı kim hoşlandıysa o yapacak00 YorumlaPısırık erkek açılamaz. Açılmasın da zaten öyle erkek mi olur.
20 YorumlaLise yıllarında öyleydim şimdi açılırım çok rahat bir faydasını görmedim
00 Yorumla
+1 yılBen çekingenim işte ama çok oldu hangi birini anlatayım
07 Yorumla
Soran+1 yılAma karşındaki kız da seni seviyorsa yine de açılamaz mısın?
- +1 yıl
Beni sevecek kız anasının karnından doğmadı maalesef
Soran+1 yılNeden öyle düşünüyorsun yahu
- +1 yıl
Çünkü günümüz bayanları çok korkak ve kendini birşey zanneden tipler
Soran+1 yılÖyle olmayan çook kişi var sen yeter ki yaklaşmasını bil. Eger onun kolesiymis gibi itaatkar yaklaşırsan havalara girer ama özgüvenli olursan sana hayran olabilir. Öyle olmasaydı güzel kızların yanında çirkin erkek göremezdik
- +1 yıl
He o da var tabi ama bende özgüven olmamasının sebebi kilolu olmak ama yakışıklı biriyim yani ve ben de havalı biriyim ama işte spora başladım fedakarlıklar yapıyorum
Soran+1 yılKolay gelsin spor iyidir
+1 yılBen acılamadım kız ne yaptıysa nereye gıttıyse artık
00 Yorumlaeskiden cok zorlanırdım bu konular da ama insan zamanla acılıyo
00 Yorumla
+1 yılBen Varım. İnkar etmiyorum. Keşke sevdiğimi söyleseydim diyorum bazen. Utangaçlık suç mu yani. Bizde böyle yaratılmışız...
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir huy değil aslında ama karşındaki de utangaçsa ikinizde birbirinizi sevdiğiniz halde kavuşamayabiliyorsunuz:/
- +1 yıl
Aynen öyle oluyor malesef :-( ...
+1 yılYo konuşurum ama açılöaya gelince biraz duraksamam gerek
00 YorumlaYa zaten erkek seviyosa hal ve hareketlerinden bunu yansıtır bazen sadece gözler bile yetebiliyo. Sorun reddedilme korkusu bence.
20 YorumlaUtanmaya ve çekinmeye hiç gerek yok!
Kadınlar karşısında ne istediğini bilen ve cesur birisini istiyor.01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
+1 yılYa yürek yemesi lazım ya da sağlam bir içmesi lazım..
00 YorumlaBen kız arkadaşıma açılamamıştım o da bana söyleyeceksen söyle söylemiyeceksen ben söylicem demişti bana güven vermişti onun sayesinde söyledim yani
00 YorumlaŞahsen ben açılamamıştım artık ne olursa olsun deyip konuştum , kız hiç sevgilisi olmadığını ve düşünmediğini söyledi yani ben beklerim artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen konusamiyorum ve simdiye kadarda hic yuz yuze konusamadim hel reddedilme korkusu yasadm cunku ve hala ayninsekilde konusamiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılKızın da seni sevdiğini biliyorsan konuşamaz misin?
Cevap sahibi+1 yılBiliyorsam mesaj atarim
+1 yılEvet maalesef bu konuda sıkıntı yaşıyorum zaman zaman aşıyorum kendimi 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen acilamadim belki ondan bir isik gorseydim soylerdim ama olmadi
00 Yorumla Ben bir kıza açılcktm açılamdm şimdi pişmanım keşke söylsydm.. :(
10 Yorumla
+1 yıl5 yıldır acılamadım ne diyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılÖeehhhh be sende abartmışsın:/ hiç canına tak etmedi mi ne olursa olsun demedin mi
- +1 yıl
diyeceğim az kaldı :)
Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Terslenmeyi sevmeyen erkek de açılmaz.
10 YorumlaBen ben o anlattığın benim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKız da seni seviyorsa yine de açılamaz mısın
+1 yılburda birinin mesaj atmasını bekliyorum yakında
00 YorumlaErkek dediğin girişken olmalı bence
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk sevdiğim kıza böyle olmuştum. Çünkü reeldeydi.
02 Yorumla
Soran+1 yılReeldeydi derken?
- +1 yıl
Yani gerçek hayatta
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet, açılamaz onlardan biride benim evet.
00 Yorumla
+1 yılNesli tükendi o gençlerin
10 YorumlaAçılmaz açılırsada kızın çok belli etmesi lazım.
10 Yorumla:)) Gel lan buraya
00 Yorumlakızın açması lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılvar var
00 Yorumla açılamaz. sen git.
10 Yorumlakaldımı öyle erkek
00 YorumlaSanirim açılmaz
00 YorumlaÇok utangacımdır 🙈
00 Yorumla
+1 yılAçılın be. Ölüm var.
00 YorumlaErkek adam utanmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aranızda sevdiği kıza açılamayıp onun gelmesini bekleyen erkek var mı? Utangaç bir erkek kıza açılamaz mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım