Öncelikle herkese Merhaba, bu benim ilk sorum, bu soruyu yazabilmek için de buraya üyeliğimi başlattım. Dün başımdan bir olay geçti, ve sizlerin yorumlarını çok merak ediyorum. Manisalıyım, 'eski' sevgilime 4 Yıl süren bir birlikteliğimiz oldu. (Eski kelimesini sevmem, kullanmak zorunda olduğum için de kendimi iyi hissetmiyorum). Neyse Biz Eski Sevgilim ile 4 yılın sonunda bir inat uğruna ayrıldık, severek ayrıldık. Birbirimizi ne aradık ne sorduk.. Sonrasında hayatımıza farklı iki insan girdi.. Aradan 2 yıl geçti, bilen bilir Manisa ufak bir yerdir, Onu sadece 1 kere bile görebilmek için geçtiği yollardan geçtim, evlerinin önünden geçtim, gittiği yerlere gittim göremedim, bir türlü göremedim. Artık umudumu kesmiştim de zaten. Ta ki dün e kadar. Kuzenlerimle birlikte İzmir' e gezmeye gidecektik. Manisa Seyahata bindim. Ön taraflarda arkası bana dönük Uzun boylu bir çocuk vardı, saçları, davranışları aynı onun gibiydi. Ama kendi kendime o olamaz dedim, yani yok artık sen o kadar küçücük Manisa da onu görmek için çabala görme sonra burada karşına çıksın. Her neyse 25 Dakıkalık bir yolculuğun sonunda Arabadan inmek için ben ön tarafa doğru gittim, o da oturdugu yerden kalktı ve biz göz göze geldik. 2 Yılın ardından , ellerim titremeye başladı, çenemi kontrol edemiyorum. Kendimize geldikten sonra , iki yabancı gibi otobüsten indik. Benimle hiç konuşmadı, hayatında çünkü başka bir insan vardı.. Gözden kayboldu, ben bütün cesaretimi toplayıp, İzmir Otogarının altını üstüne getirerek onu aradım ve buldum. Konuştum. O da benimle Konuştu. Hem de gözlerinin içi gülerek.. Özlemiştim.. 4 Yılın hatrına lafladık.. Hiç değişmemişti , ağzı , burnu , sakalları..
Sizce o da beni özlemiş midir?
Siz eski sevgiliniz ile karşılaşsanız ne yapardınız?
Vaktinizi ayırdığınız için Teşekkür ederim..
Sizce o da beni özlemiş midir?
Siz eski sevgiliniz ile karşılaşsanız ne yapardınız?
Vaktinizi ayırdığınız için Teşekkür ederim..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer