Aşk İlişkileri Yıllar sonra eski sevgilinizle karşılaşsanız ne yaparsınız? m MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Sudan sebeplerle ayrıldığınız eski sevgilinizle yıllar sonra karşılaşsanız ne yaparsınız? Yıllar sonra eski sevgilinizle karşılaşsanız ne yaparsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Dümdüz yanından geçerim.. Evli çocuklu adam ne yapabilirim başka😅 2 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 58,1b cevap paylaştı. Bayramdan önce yolda denk geldim kafamı çevirip yoluma devam ettim. Hepsi için bu geçerlidir 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Karşılaştık ve karşılaştığımız yer hastaneydi. Biraz sıkıntım vardı merakta ettiği için yanıma gelmişti. Sohbet ettik, hal hatır sorduk ve vedalaştık. 1 1 Yorumla m MrConfused 1 yıl Orası daha farklı ya zaten öyle olması lazım Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana bakıp selam verirse sekamını alıp halini sorar yoluma bakarım o bişiy demezse yürür giderim 1 1 Yorumla m MrConfused 1 yıl Olması gereken aslında 😇 Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Karşılaşmıştım tren istasyonunda arkamı bir döndüm tanıdık bir yüz uzun uzun bakıştık filmlerde ki gibi sonra koşarak uzaklaştım 😂 1 1 Yorumla m MrConfused 1 yıl Koşarak güzel olmuş 😂😂 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayni resimde dedigi gibi olurdu sanirim. Karsilasmamiz mucize zaten. 1 2 Yorumla m MrConfused 1 yıl Eski eskide kalsın bence 😇 Yorumla Birkirlangicmisali 1 yıl Evet kalmali Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Karşılaşmazdım Hadi gördüm diyelim 🙄🙄1 kafami çevirir yolumu degitirirdim 2 tanimazliktan gelirdim ya da kim olduğunu bilmediğim söylerdim 😂😂😂😂😂😂 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Karşılaşmıştım, herhangi biri sokaktaki bir yabancı sadece geçip gittim, iyi ya da kötü tepki vermek değer vermektir 1 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben pek sudan sebeplerle ayrılacak insan değilim. O yüzden benden sonra nasıl dibe vurduğunu zevkle seyrederdim😅 1 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Benim hayat filmimde ölüp filmden çıkmış karakter demek “eski sevgili” kavramı. Ölüyle karşılaşmak bir şey değiştirmez 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı. Bunu: 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çook eski biriyle karşılaşmışdım yüzüne bakmadım. 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Âhımın kendisindeki tezâhürlerini zevkle seyrederim. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Denk gelmiştim, görmezden geldim. 2 1 Yorumla m MrConfused 1 yıl Aynı ben 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl eğer hakedecek biriyse halini hatırını sorardım, eğer haketmiyorsa yanından geçerdim nasıl olsa artık sıradan birisi:) 1 1 Yorumla m MrConfused 1 yıl Seni hak edecek biri olsa bence yanında olurdu 😇 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hiç sevgilim olmadı ki karşılaşalım sjsjs 1 2 Yorumla m MrConfused 1 yıl Bu konuda hep şaşırtıyorsun beni 😂 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Şaşırtmak benim işim Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Düşman değiliz sonuçta veririm selamı geçerim 1 3 Yorumla m MrConfused 1 yıl Düşmanmışız😂😂 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Bak sen şu terbiyesize cebine uyuşturucu koyup ihbar etmezsem jsjss Yorumla m MrConfused 1 yıl şu an daha beter duyuyorum 😂 Yorumla
bengü_2612 Takip Et Xper 1 Yaş: 38 1 yıl umursamam bu kimdi falan çünkü ben eski sevgilimle aynı okuldayım umursama ve muhatap olma en iyi çözüm 1 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 76% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı. Soğuk bir kahve diye okudum 1 5 Yorumla m MrConfused 1 yıl Kahve saatin gelmiş 😂😂 Yorumla OtakuBilge 1 yıl iced shaken espresso istiyorum Yorumla m MrConfused 1 yıl Ooo güzel seçim en sevdiğim 😂 Yorumla OtakuBilge 1 yıl içiyorum şu an kavuştuk (en son 3 gün önce içti) çok mutluyummm Yorumla m MrConfused 1 yıl Afiyet olsun 😇 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eski sevgilinle mi karşılaştın sen bu ne yaa😄 1 2 Yorumla m MrConfused 1 yıl Yok be öyle bi soru gördüm bende türettim 😂😂 Yorumla Misakisaki 1 yıl Ahahahah 😄 Yorumla
Alisamiymisimm Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl yüzüne tükürürüm allah belasını versin bana yaşattıklarını yaşamadan ölmesin aminn 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Eski sevgilimle arkadaşım djksskk 1 1 Yorumla m MrConfused 1 yıl Vay vay helal 😇 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 63% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yaşadım bunu tekrar sevişmiştik 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 87% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Tanımamazlıktan gelirim 1 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. Tanımıyor gibi yaparım selamımı bile haketmiyor. 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bakmam ona 1 1 Yorumla m MrConfused 1 yıl Ben bakıp devam ederim daha acı olur 😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. görmezden gelirim 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 124 , eic 61% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Ağlarım 😂😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dümdüz yanından geçerim.. Evli çocuklu adam ne yapabilirim başka😅
Bayramdan önce yolda denk geldim kafamı çevirip yoluma devam ettim. Hepsi için bu geçerlidir
Karşılaştık ve karşılaştığımız yer hastaneydi. Biraz sıkıntım vardı merakta ettiği için yanıma gelmişti. Sohbet ettik, hal hatır sorduk ve vedalaştık.
Orası daha farklı ya zaten öyle olması lazım
Bana bakıp selam verirse sekamını alıp halini sorar yoluma bakarım o bişiy demezse yürür giderim
Olması gereken aslında 😇
Karşılaşmıştım tren istasyonunda arkamı bir döndüm tanıdık bir yüz uzun uzun bakıştık filmlerde ki gibi sonra koşarak uzaklaştım 😂
Koşarak güzel olmuş 😂😂
Ayni resimde dedigi gibi olurdu sanirim. Karsilasmamiz mucize zaten.
Eski eskide kalsın bence 😇
Evet kalmali
Karşılaşmazdım
Hadi gördüm diyelim 🙄🙄
1 kafami çevirir yolumu degitirirdim
2 tanimazliktan gelirdim ya da kim olduğunu bilmediğim söylerdim 😂😂😂😂😂😂
Karşılaşmıştım, herhangi biri sokaktaki bir yabancı sadece geçip gittim, iyi ya da kötü tepki vermek değer vermektir
Ben pek sudan sebeplerle ayrılacak insan değilim. O yüzden benden sonra nasıl dibe vurduğunu zevkle seyrederdim😅
Benim hayat filmimde ölüp filmden çıkmış karakter demek “eski sevgili” kavramı. Ölüyle karşılaşmak bir şey değiştirmez
Bunu:
Çook eski biriyle karşılaşmışdım yüzüne bakmadım.
Âhımın kendisindeki tezâhürlerini zevkle seyrederim.
Denk gelmiştim, görmezden geldim.
Aynı ben 😂
eğer hakedecek biriyse halini hatırını sorardım, eğer haketmiyorsa yanından geçerdim nasıl olsa artık sıradan birisi:)
Seni hak edecek biri olsa bence yanında olurdu 😇
Hiç sevgilim olmadı ki karşılaşalım sjsjs
Bu konuda hep şaşırtıyorsun beni 😂
Şaşırtmak benim işim
Düşman değiliz sonuçta veririm selamı geçerim
Düşmanmışız😂😂
Bak sen şu terbiyesize cebine uyuşturucu koyup ihbar etmezsem jsjss
şu an daha beter duyuyorum 😂
umursamam bu kimdi falan çünkü ben eski sevgilimle aynı okuldayım umursama ve muhatap olma en iyi çözüm
Soğuk bir kahve diye okudum
Kahve saatin gelmiş 😂😂
iced shaken espresso istiyorum
Ooo güzel seçim en sevdiğim 😂
içiyorum şu an kavuştuk (en son 3 gün önce içti) çok mutluyummm
Afiyet olsun 😇
Eski sevgilinle mi karşılaştın sen bu ne yaa😄
Yok be öyle bi soru gördüm bende türettim 😂😂
Ahahahah 😄
yüzüne tükürürüm allah belasını versin bana yaşattıklarını yaşamadan ölmesin aminn
Eski sevgilimle arkadaşım djksskk
Vay vay helal 😇
Yaşadım bunu tekrar sevişmiştik
Yok kafam rahat😄😄
Bakarım değişmiş mi diye
Tanımamazlıktan gelirim
Tanımıyor gibi yaparım selamımı bile haketmiyor.
Arkamı döner giderim. d
Bakmam ona
Ben bakıp devam ederim daha acı olur 😂
görmezden gelirim
Ağlarım 😂😂
Tanımıyorum
Yüzüne bakmadan geçerim
Eski eskide kalmalı