Oğlak Burcu Erkeğinden Anlıyanlar Acill Yardım?

Eski Sınıf arkadaşımla 1 hafta önce ilişkiye başladık ikimiz de biraz çekingen olduğumuz için ilk başlarda 3. Kişi olmadan pek iletişime geçemiyorduk sonra eskinin de getirisiyle açıldık. Yan yana olduğumuz zamanlar birbirimize o kadar yakın o kadar samimi oluyoruz ki ama ayrılınca gün içinde o beni arıyıp sormuyor sürekli gece geç saatlerde ben arıyorum ben aramasam varlığımı unutucak soruyorum niye böyle yapıyorsun diye unutuyorum zamanım olmuyor diye geçiştiriyor söylüyorum ona bir kulağından girip diğer kulağından çıkıyor onu çok da seviyorum ayrılırsak çok üzülüceğimi biliyorum o yüzden ayrılmak da istemiyorum bir de burç yorumlarını okuyordum oğlak burcu erkeği ilişkinin ilk başlarında çekingen olurmuş kadınlar tek taraflı bir ilişki yaşıyormuş gibi hissedebilirmiş ileriki zamanlarda açılırlarmış öyle yazıyordu. Bugun aradım 3 kere hiç birinde geri dönüş alamadım. Son olarak da iki gün sonra ingiltereye gidicek 1 ay boyunca göremiyeceğim o 1 ay da ben aramasam beni özleyip kendi arar mı? Ben bugun onu tekrar aramalı mıyım? Sizce ne bu durum? nasıl çözüm bulabilirim? zamana mı bırakmam lazım?
Oğlak Burcu Erkeğinden Anlıyanlar Acill Yardım?