Erkek arkadaşıma otobüs kartına yükleme yapacağım demistim ama unutmuşum, bu aralar unutkanlığım çok diye de bi sohbetimiz olmuştu. Bugün yapmadığımı farketti ve kızdı. Ancak kartında para vardı rezil olmadı sadece indirimli şekilde kullanamadı. Hatalı olduğumu kabul ettim, mahçup olduğumu söyledim ve yaptım dedim hemen. Senden bir şey istemem bundan sonra merak etme dedi, eyvallah bidaha yazma bana diye tepki verdi. Birkaç saattir mesajlarıma bakmıyor. Üzüldüğümü ifade etsem de olmuyor, ne yapmam gerek bilmiyorum arasam mı, onun mu dönmesini beklesem, oğlak burcu erkeği kendisi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben oğlak erkeğim ama daha fazla ileri gitme götüü kalkar yapacağın şeyi yapmışsın biraz anlayışlı olsun ya
Sevgimi o kadar gösteriyorum ki o da farkında, ne olsa özür diliyorum isteyerek zaten yapmam. En ufak bir şey de böyle oluyor benden bir şey istemesi zoruma gitmiyor ama bi aksilik olsa unutsam böyle oluyor. Bunu ona ifade etsem yine sıkıntı oluyor, o zaman senden bi şey istemem telaşlanmazsın diyor ne desem olmuyor
Toksik ilişki ya Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim, bi oğlak burcu olarak anlayışlı olsun diye söylemen iyi geldi. Ne yapsam bilmiyorum şu an ama
Rica ederim kırıcı değil yapıcı olmasını söyle eleştiriyi kabul edemiyorsa kendi yoluna baksın çok fazla anlayış bir zaman sonra kendi hakkına girmendir
Doğru söylüyorsun, ölsem umrunda değilim gibi hissettiriyor bu kadar katı olmak sevdiği insana karşı hayret içerisindeyim. Üstüne düştükçe, aradıkca, mesaj attıkça daha da bi umursamama modunda. Üzülüyorum ve umrunda değil ya o kadar zoruma gidiyor ki , beni tanıyan herkes niyetimi anlıyor ama o kafasında mahkeme kurup kendi kararını verene kadar konuşmak isteyene kadar katı bi tavır da, anlamıyorum
Hayatına eş mi alıyorsun yoksa birisinin stres topu olmak mı istiyorsun karar senin
İnan bir şey diyemiyorum bu sözüne, aşırı sinirim bozuldu ya. Özür dileyen pişman olan bi insanı tanıyorsan en fazla bi iki trip yaparsın konu kapanır bu ne. Her an yanında oluyorum bunu sorsan inkar edemez hem de seve seve. Bunu hak etmiyorum bu tavrı hak etmiyorum ya. Ben anlayış gösterdikce daha da büyüyor olay
Aynen maalesef bazı insanlarda taviz tavizi doğurur
Kalbim o kadar kırık ki karşımdaki insanın umrunda değil bilmiyorum onunla nasıl konuşmam gerekiyor, üzülüyorum ya cidden sadece
Dürüst ol kalbinden geçenleri söyle anlamaya çalışmıyorsa yol yakınken ayrıl böyle bencil insandan
Ne zaman konuşmam gerekiyor bilmiyorum, bugün aradım misafiri vardı müsait değilim dedi, mesaj attım bakmıyor. Aradım akşam meşgule attı, çok yoruldum ya
Ya insan tuvalet bahane eder 5 dakika yazar ya bakmamak nedir tövbe yarabbim
Öyle gerçekten, eyvallah yazma bana bidaha dedi sonra aramamı açtı, akşam aradığımda meşgule attı. Ben anlamıyorum gerçekten, seve seve her şeyi yapıyorum yaptığım hiçbir şeyi görmüyor, düşmanı gibi davranıyor böyle anlarda
Ya saçmalamasın karşındaki normal bir insanda olsa it köpek muamelesi yapmazsın bir de söz de sevdiğin bir insana hiç yapmazsın
Şu saat oldu uyuyamıyorum, ben ne yaptım bunu hak edecek
Kendini neden suçluyorsun ki iyilikten maraz doğdu işte sen kafana takma onun ayıbı
Kullanılmış gibi hissetmeye başladım kendimi
İlgisizliğimmiş sorun, önceden de buna benzer seyler olmuş onun istekleri bana ağır geliyormus, ilgilenmek istemiyormuşum
İlgisiz olsan neden kartına kadar ilgileniyor görmüyor mu bunu tamam hatan olsa bile sonuçta toplamaya çalıştığını görmemek nankörlükten başka bir şey değil ya
İlgisiz insan senin canın sıkkın diye , öyle olmasın çözelim diye senin canının sıkkın olmasına dayanamıyorum diye mi düşünür dedim, müsait olduğunda arayayım diye mi düşünür dedim. Bı olayda her şeyi atıyorsun dedim. Lafını edeceğin şeyi yapma diyor, bu laf etmek değil ki sevgimi görmüyorsun üzülüyorum açıklıyorum diyorum
Hayır robot muyuz sanki aldatmış gibi tepki veriyor insanız tabiki hatamız olacak acaba kızın aklına ne takıldı da unuttu diyeceği yerde kötü niyet arıyor
Yoğundun yaparım demeseydin oluyor öyle desem de. İnanıyorum sevgine diyor ama böyle yaptığın için ilgisizlik oluyor diyor
Hayır çabaladığını neden görmek istemiyor yoğun olmana rağmen birşeyler yapmak istediğini neden görmek istemiyor
Anlamıyorum ben de, o ana odaklanıyor söz verdin, müsait olamıyor musun benim için zaman ayıramıyor musun modunda
Bencil insan olaya sadece kendi açısından bakıyor Allah yardımcın olsun
Öyle sanırım, ne kadar ben görmek istemesem de. Kırıldığımı söylediğim halde yapıyorsun dediğim bi şey de senin de dediğin gibi olmuyorsa zorlamayalım diyor. Seni seviyorum diyen insan sinirlendim diye defol git diye söyler mi, bunu sevmediğimi söylediğimde de tepkisi yukarıda ki gibi. Hep ben yağ gibi üste çıkmaya çalışıyormusum, sürekli tartışma çıkaran benmişim. Ben kırıldığımı söylüyorum , üste çıkmıyorum ki. Beni bu kadar geçen zamana rağmen böylesine kötü niyetli insan olarak görmesi o kadar zoruma gidiyor ki. Hatam ailesinin yanında, tatilde onu mesaj atmadan aramam. Bunu yapma demişti ve yanlışlıkla aradım hemen kapattım, tepkisi bi yürü git ya arama demedim mi sana
Niye öyle diyor ki senden neden çekiniyor çok tuhaf
Ah bi anlasam
Oğlak erkeği ile sevgili olmak çok zordur bende bir Oğlak burcuyum bizde söz senet gibidir yapılmassa doğurur
Ama insanlık hali unutulur, bu önemsemek değil ki. Böyle bir durumda karşı taraf ne yaparsa ikna olursun, inanırsın, tepkin geçer peki
Her insan hata yapar , siz de yapıyorsunuz. Hatasında kapıyı koyacağınız insanı hayatınıza almayın hiç.
Oğlak erkeği kendi işini kendi yapar, burcu doğru olmayabilir
Eminim oğlak burcu, kendim yapabilirim senden rica ediyorum sen de böyle yapıyorsun diyor
Oğlak erkoları hep ağlıyor şaşmaz
Bu canım için cidden kendini üzüyor musun?
Evet sevdiğim için onunla kötü olmak üzüyor, benim samimiyetime inanmaması üzüyor