Sevgilimi nasıl adam ederim?

Herkese merhabalar benim 11 aylık ilişkim var ve sevgilim şuanda askerde şimdiye kadar birçok defa ayrıldık ama hep hemen barıştık ne zaman işte şimdi gerçekten bitti desem konuşup halledip barıştık ve beni gerçekten çok sevdiğine inandırdi ama artık askerde nasıl bir psikoloji yaşıyorsa hem onun ki hem de benim ki bozuldu ya ben hep anlayışli davranarak ne sorun yaşadıysa onu sakinlestirdim hallettik olayları amaa artık gerçekten dayanamıyorum neredeyse her hafta kavga edip barışıyoruz ve ben bu durumdan bıktım ona defalarca diyorum yapma böyle diye ama nerdee hep aynı davranıyor ya araya zaten hep annesini sokuyorum annesiyle konuşmak en azından iyi geliyor barışıyoruz ama bu sefer de annesi ile konuşurmuyum bilmiyorum ya zaten onun da kafasını çok şişirdim yani ya ayrılma nedenlerimiz bile saçmaa ya gece telefonda konuşurken uyuya kalıyorum diye ayrılır babam içki içiyo diye ayrılır babam küfür ediyo diye ayrılır benim kilom fazla diye ayrılir konuşmama sebep bulup ayrılır daha neler nelerr ya üstelik bir de askerde diye oramin buramin fotosunu istiyor ya sevgiliyiz diye bir gün sikcek valla diye korkuyorum gerçekten ha onu yapmaz şerefsiz değil benim sevgilim ama onu artık adam etmem lazım ayrılma düşüncesini bile silmelii lütfen yardım edin lütfenn ha bu arada o da 20 yaşında ve onu çok seviyorum ya ailesi bana gelin gözüyle bakıyor yaa lütfen yardımcı olun bana
Sevgilimi nasıl adam ederim?