Öyle ya da böyle bir erkeği seviyorsunuz ve onu mutlu etmek, farklı olduğunu hissettirmek istiyorsunuz. bu erkek nasıl şımartılır?
(Sevgili olması gerekmez arkadaş da olabilir)
(Sevgili olması gerekmez arkadaş da olabilir)
ona bebeğiniz gibi davranarak. gün boyu mesaj atarak dünyanın en yakışıklı erkeği olduğunu ve onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyerek
Hak ettiğinden fazla değer verirsen her insan şımarır..
onu çok sev zaten şımaracaktır
ama bunu neden yapıyorsun anlamadım
Şımartısan pişman olabilirsin. Fakat pohpohlayıp şımartmak mümkündür.
Cevap
11Cevap
Sevgili olmayan bir erkek neden şımartılmak istenir? Herhangi bir erkeği şımartmanın yolu onun gururunu ve egosunu okşamaktır. Zekasından, vücudundan, olaylara bakış açısından felan bahsedin. Bu onu onure edecektir.
bence mesaj atmak sıkar fazla ilgi uzaklastırır hersey tadında ve mesafeli süpriz yaparak tatlı sözlerle olabılır..
bir erkek şımartılırmı hiç ya napıyorsun sen başına kralmı kesilsin istiyorsun uğraşma bence olduğu gibi bırak
Bence şımartma..Hafif pohpohla ...Beraber olabiliyorsanız ona küçük süpriz yapabilirsiniz..Ama sade bir şımartma isterseniz...Aslanımsız paşamsın diyerek ona güç ve özgüven verirsen o zaten şımarır...
sevgiline insandan çok peygamber gibi değer verirsen şımarır..
Arkadaşını niye şımartır ki insan... ilginç... Valla beni şımartan olmadı ki daha çok ben şımarttım lakin biraz aşırıya kaçtım sanırım... ;)
bazen onu kışkırtarak ve çok fazla dedikoduyla eleştirmeyerek
ona dön ve gül gerçeksi bir gülümseme bile onu sımartabilir.
güçlülüğünden bahset esprılerıne gülümse boynuna masaj yap ,şımarmış bil ;)
neden bunu istiyorsun ki ? ne gereği var. ?
bir erkek şımartılmaz :)
Süprizler yaparak ;)
pohpohlaman yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar