Erkek arkadasim ic camasirli foto istiyor bir bakar misiniz?

Meraba yaklasik 4 aydir ciktigim biri vardi küsmeli barismali gecti ben beyfendiyi cok sevmeme ragmen o beni sevmiyordu neyse son bir iki gundur kendisine ic camasirli veya ciplak foto atmam konusunda baski yapiyodu ben de sussun diye bikiniki foto attim ama soyle ki altimda deniz sortu vardi yani plajda insanlar beni nasil gorurken rahatsizlik hissetmiyosam o vaziyetimi cektigim fotolardan bikac tane atmistim seksi pozlar falan da degildi fakat illa ic camasiri diye baski yapinca senin niyetin baska senin icin kendimden ödün verecek degilim diyerek bitirdim pisman degilim fakat aklima su takildi bikinili fotomu atmam yanlis miydi herhangi bir yerim belli olmuyodu ve dedigim gibi altta deniz sortu vardi yediden yetmise herkes beni plajda oyle goruyodu zaten fotolarda ayip bise yoktu yani bu benim masumiyetime zarar verecek bir durum mudur kendisi ilk erkek arkadasimdi ondan once kimse elimi bile tutamamisti o da en fazla sarilip arada yanagimdan opebiliyodu o kadar
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yasim 19 profilde yazana bakmayın iliskiyi soyle bitirdim ben ileride evlenirsem kocamin cocuklarimin yuzune utanmadan bakabilmek istiyorum iyi biri olmaya calisiyorum gencligimi temiz gecirmek istiyorum vs dedim her ne kadar plajda herkesin gordugu bir halimi cektigim fotoyu atsam da icimde azcik bir huzun var kirlendim mi diye
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ayrica attigim o bir iki bikini fotosuna bile istedigim fotolar boyle degil demisti o kadar dogal fotolardi kimsenin gormesinde sakinca yok yani ve ben bitirdikten sonra fotolarini silecem dedi bitti santajlik da degildi yani ama vicdan insani rahat birakmiyor
Erkek arkadasim ic camasirli foto istiyor bir bakar misiniz?